portret Charlotte Glorie

Charlotte Glorie

luisterliedjes en conferences

voorpagina · biografie · de cd's · concerten · gastenboek · columns . contact

...kent u haar al?

 

Vast wel, want deze sympathieke, enthousiaste kleinkunstenares treedt al sinds 1990 met haar luisterliederen en conferences op voor publiek in verenigingsgebouwen,

zorginstellingen, kerken, congrescentra en kleine theaters. Zij schrijft al haar teksten en melodieen zelf en begeleidt zichzelf bij het zingen aan de

piano. Als kind al had zij een onstuitbare drang om alles wat ze meemaakte naar buiten te brengen in liederen en verhaaltjes. Nu, dertig jaar later, kan

ze nog steeds niet anders. Ze vindt het heerlijk om met alles wat in haar is te zingen en te vertellen over wat haar bezighoudt. Momenteel verzorgt zij

zo'n zestig optredens per jaar.

Charlotte Glorie is vanaf haar geboorte (1970) blind. Daarom vormen de leuke, lastige, ontroerende en lachwekkende kanten van het hebben van een visuele of andere handicap voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ook het feit dat ze moeder is, levert veel stof op voor nieuwe liederen en conferences. Alles wat haar raakt en bezighoudt kan aanleiding zijn voor het schrijven van een tekst.

Speciaal voor de decembermaand heeft Charlotte een flink aantal eigentijdse kerstliederen en -verhalen op haar repertoire staan.

Spannende uitdaging.

Charlotte Glorie houdt ervan om zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij haar publiek te staan. Ze laat geen gelegenheid voorbij gaan om op de situatie van het moment in te spelen. Ze werkt niet met een standaardprogramma, maar bepaalt, in overleg met de opdrachtgever en op grond van de sfeer ter plekke, welk materiaal het beste bij de gelegenheid en het publiek past. Zo schrijft zij ter verluchtiging van menig congres of symposium liederen of conferences die zijn toegesneden op het thema. Daarnaast bezorgt zij ouderen-, vrouwen- en vrijwilligersverenigingen graag een paar onvergetelijke uren.

De grootste kick van het artiest zijn is voor Charlotte dat elke voorstelling uniek is en dat ze nooit kan voorspellen hoe haar publiek zal reageren op al die persoonlijke en herkenbare gevoelens en ervaringen die ze met hen deelt. Optreden is voor haar elke keer een spannende uitdaging.

Belangrijk om te weten.

Charlotte Glorie verzorgt zowel een middag- of avondvullend programma als meerdere korte intermezzo's. De tijdsduur van een optreden bedraagt minimaal 20 en maximaal 90 minuten. De kosten zijn afhankelijk van de totale tijdsduur van het optreden, de reiskosten en eventuele thematische opdrachten.

Charlotte stelt prijs op een gestemde piano. Indien deze op de desbetreffende locatie niet voorhanden is, brengt zij tegen een kleine vergoeding een instrument mee. De beschikbaarheid van een goede geluidsinstallatie en een daarop aangesloten professionele microfoon is noodzakelijk.

Bekijk en/of download de folder

Graag tot ziens!