portret Charlotte Glorie

Charlotte Glorie

luisterliedjes en conferences

voorpagina · biografie · de cd's · concerten · gastenboek · columns . contact

Gastenboek

Plaats zelf een bericht in het gastenboek onder vermelding van uw naam en als onderwerp “Gastenboek”.

Het bericht wordt zo snel mogelijk geplaatst. Hartelijk dank!

 

info@charlotteglorie.nl

Gastenboek

Datum: 8 maart 2019 Naam: Maja Borstlap

Bericht: Charlotte

Je was fantastisch vanmiddag !
Ik heb van alles enorm genoten en geniet nu nog na .
Lieve groet, Maja.

Datum: 8 maart 2019

Naam: Minke Huitema

8 maart 2019 Internationale Vrouwendag in Drachten Ontzettend genoten van je prachtige stem, rake liedjes en ontroerende conferences!

Ontzettend genoten van je prachtige stem, rake liedjes en ontroerende conferences! Heel hartelijk bedankt,

Minke Huitema, Akkrum

Datum: 28 januari 2019

Naam: John Winkel

Bericht: Hallo Charlotte, De bijeenkomst van de PCOB in Zeewolde met de kerst heeft zeer vele mensen een warm gevoel gegeven. Iedere keer moet ik horen dat ze het een mooie bijzondere middag hebben gevonden. De mensen komen er niet over uit gepraat. Je hebt bij de mensen een warm plekje in hun hart veroverd. Grandioos.                                                                                                     Ik hoop dat je nog vele uitvoeringen mag geven.                                                                                         

Wens u het allerbeste en Gods zegen.                                                                                                               

Hartelijke groet,

John Winkel Algemeen Adjunct PCOB Zeewolde

Datum: 21 december 2019

Naam: Nely Vermeulen

Bericht: Voor de Kerstviering van onze vereniging op 20 december 2018 was Charlotte Glorie uitgenodigd.
Wij raakten bekend met haar naam door het uitwisselen van programma’s met andere afdelingen en zusterverenigingen.
Vervolgens werd haar website opgezocht en gezien de recensies aldaar en de beschrijving van wat zij ons kon brengen, werd geboekt. Het overtrof onze verwachtingen. Het werd voor de vereniging een kerstviering om in te lijsten. Bewonderenswaardig hoe Charlotte in het leven staat en onze leden een spiegel voorhield, met sketches en zelf geschreven liedjes. Zij gaf ons een onvergetelijke middag en stof tot nadenken.

Hartelijk dank Lieve Charlotte.      

NVVH-Vrouwennetwerk Oosterhout NBr.
Nely Vermeulen, namens bestuur en themacommissie’

Datum: 19 oktober 2018

Naam: Peter Witteveen

Bericht: Dag Charlotte,

Mijn 80ste verjaardag was een zeer harmonieuze en zeer gezellige avond. Jouw bijdrage mag groots genoemd worden. Men sprak van een zeldzaam fijne avond. Ik ben je zeer dankbaar.Hartelijk gegroet, Peter.

Datum: 10 oktober 2018

Naam: Trijnet

Bericht:Hallo Charlotte,

Dank je wel voor de fijne avond in Holten. Na 30 jaar zingen bij een koor moest ik noodgedwongen afscheid nemen vanwege stemproblemen. Daarom had ik een woensdagavond vrij en zo kon ik jouw voorstelling bijwonen. Jij verstaat de kunst om mensen te laten nadenken dmv je verhalen en je liedjes en humor. Succes met je volgende optredens. groeten uit Holten, Trijnet

Datum: 1 oktober 2018

Naam: Anja van de Poppe

Bericht: Goedemorgen Charlotte,

We (mensen van de VGF en Posa) zijn zeer tevreden over je mooie optreden gisteren in Posa. Ik heb veel goede reacties na afloop gehoord. Ook goede opkomst, ondanks het mooie weer. Persoonlijk vind ik dat je een heel goede en heldere (zang)stem hebt en een pakkend taalgebruik. Mijn complimenten! Groeten, Anja

Datum: 1 oktober 2018

Naam: Gerard van Rijk

Bericht: Beste Charlotte,

Ik heb gisteren in theater Posa (Lelystad) een mooie bijzondere voorstelling mogen meemaken. Mooie scherpe onderwerpen benoemde je. Het spelen met woorden, die vaak klakkeloos door iedereen worden overgenomen. Het woord moment is een duidelijk voorbeeld daarvan.Alles is een moment, leuk verwoord door je. Vaak voelde ik ook de gelijkenis met de zwarte vrouw zelfs als Indische Nederlander. Gr. Gerard van Rijk. Lelystad. P.S. Ik ga je boek snel lezen.

Datum: 15 mei 2018

Naam: Hanneke Terburg Bericht: Hallo Charlotte, Wat hebben we vorige week genoten van jouw optreden tijdens de voorjaarsbijeenkomst Bericht: Hallo Charlotte, Wat hebben we vorige week genoten van jouw optreden tijdens de voorjaarsbijeenkomstan De Zonnebloem afdeling Dorpenstreek te Ugchelen!  Gasten en vrijwilligers kijken terug op een fijne middag, dank je wel. Hartelijke Hartelijke groeten: Hanneke Terburg.

Datum: 7 maart 2018

Naam: Henk Greeven

Bericht: Het was alweer voor de 3e keer dat ik mocht genieten van je liedjes en daarnaast je verhaaltjes.

Het was ook deze keer van grote klasse. Ongetwijfeld zal dit optreden bij leven en welzijn niet de laatste keer zijn in Olst-Wijhe.

Gegroet

Henk Greeven

Datum: 18 december 2017

Naam: Margie Essers

Bericht: Beste mevrouw Glorie,

Hierbij wil ik u nogmaals bedanken voor uw optreden voor de Contactvereniging 60+ gemeente Renkum gisteren. Het was een boeiend en gevarieerd programma, dat m.i. ook voldoende recht deed aan de kerstgedachte. Ik heb heel veel positieve reacties gehoord. Uw loepzuivere stem en de begeleiding op keyboard waren prettig om naar te luisteren.We hebben met uw optreden de kerstperiode mooi kunnen beginnen. Namens de kerstcommissie nogmaals dank.

Met hartelijke groet, Margie Essers  

Datum: 14 december 2017

Naam: Ada

Bericht: Dag Charlotte,

Wat een prachtige avond hadden we mede dankzij jouw optreden op onze afdelingsavond van Vrouwen van Nu in Dieren.Alle maatschappelijke zin en onzin kan jij verwoorden in liednummers met, humor, mededogen, zachtheid en liefde naar de mens toe en waar nodig een beetje ironie. En deze liederen ook nog gebracht met een mooie zangstem. Wellicht heb jij soms meer dan wij, zienden, een duidelijker beeld van wat er om ons heen gebeurt, doordat al je zintuigen openstaan en je daar op durft te vertrouwen.

Ik wens je heel prettige kerstdagen en een goed nieuwjaar toe.

Hartelijke groet, Ada

Datum: 8 november 2017

Naam: A.P. Rijlaarsdam

Bericht: Dag Charlotte,

Zojuist ben ik thuisgekomen van de vrijwilligersdag van Dedicon in Rijswijk. Ik heb enorm genoten van je optreden met je lach en de traan.Het heeft me een klein beetje meer inzicht gegeven in je leven en dat heeft me hernieuwd motivatie opgeleverd om audioboeken te blijven inspreken.Dank je wel hiervoor.

Arie Rijlaarsdam

 

Datum: 8 november 2017                                                              

Naam: B. Postma                                                                         

Bericht: Hoi Charlotte,                                                              

Dankjewel voor de fijne samenwerking van afgelopen zaterdag. We kijken terug op een zeer geslaagde vrijwilligersdag van Dedicon, met veel complimenten voor het programma.Een kleine greep uit de reacties die we via de mail mochten ontvangen:

Dank voor een uitstekend verzorgde, boeiende, informatieve, amusante en gezellige bijeenkomst!

De vrijwilligersdag was zo plezierig en sfeervol en met name ook de bijdrage van de zangeres met haar prachtige liedjes, heel bijzonder!

Bedankt, ook voor de onderhoudende muzikale bijdrage van Charlotte; wat kán zij heerlijk zingen én tegelijk pianospelen met to-the-point-liedjes.

Met vriendelijke groet, Barbara Postma 

Datum: 20 oktober 2017

Naam: Paulien Deijkers - Smit

Bericht: Beste Charlotte.
Wat was het een prachtige avond en wat kregen we over jouw optreden een complimenten!
Iedereen heeft genoten en was geraakt door de wijze waarop jij in het leven staat;
een voorbeeld voor velen! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor je onvergetelijke optreden en
namens ons hele bestuur een vriendelijke groet, Paulien Deijkers - Smit.


Datum: 15 oktober 2017

Naam: Margo Visser

Bericht: Dag Charlotte,  Ik wil even zeggen hoe ik genoten heb van je bijdrage aan ons 35-jarig feest, het was echt geweldig en ik ben blij dat de keuze op jou is gevallen toen we op zoek gingen naar iemand die het tweede gedeelte van de dag op een ontspannen manier kon vullen. Zojuist heb ik de serie foto’s bekeken die onze fotograaf heeft gemaakt en daar is de stemming goed vanaf te lezen. Mede door jouw inzet en invulling van het gedeelte na de pauze is dit een voor ons onvergetelijk feest geworden.    Wie weet, tot ooit!

Vriendelijke groet, Margo Visser, namens Activiteiten Commissie PCOB Driebergen.

Datum: 14 oktober 2017

Naam: Arie Stans

Bericht: Beste mevrouw Charlotte Glorie,

Het was gisteren een prachtige dag voor ons als PCOB-afdeling. De sfeer was gedurende de hele dag feestelijk en alle aanwezigen waren enthousiast. En ik kan u verzekeren dat uw optreden tijdens het middagprogramma daar ook bijzonder aan heeft bijgedragen. Het was heerlijk ontspannend om naar uw mooie liedjes te luisteren. Soms heel lichtvoetig maar toch ook met diepgang. Veel respect zoals u dit deed en u zichzelf ook begeleidde op de vleugel. Het klonk prachtig. We hebben er allemaal van genoten, waarvoor bij deze namens iedereen veel dank! Een hartelijke groet en wellicht nog eens tot ziens! Arie Stans

Datum: 6 oktober 2017

Naam: Regien Balder   

Bericht: Lieve Charlotte, Het zegt denk ik genoeg over onze motivatie om jou in levende lijve te kunnen horen: een Groningse en een Drentse waagden zich gister over de Friese grens! We hebben er zeker geen spijt van gehad, het was een erg leuke middag met jouw humor en levenswijsheid. En wat heb je toch een mooie stem!! Ciao Bella!

Ria Rijploeg en Gineke de Lint.

Datum: 6 oktober 2017

Naam: B. Boersma,

Bericht: Beste Charlotte, Ik heb genoten van je optreden in Joure donderdagmiddag. Je verhaaltjes en liedjes waren super. Maar wat me het meeste geraakt heeft was je humor met betrekking tot je handicap.Zoals jij met je blindheid omgaat is hartverwarmend. Sinds kort heb ik zelf een handicap. Ik kan slecht lopen en dat wordt alleen maar erger. Is niet te verhelpen. Ik ging met gemengde gevoelens naar Joure, maar gaandeweg verbeterde mijn stemming door de manier waarop jij met je handicap omgaat. Je hebt me enorm geholpen van negatieve gevoelens naar positieve om te schakelen. Bedankt lieve Charlotte.

Vriendelijke groeten vanuit Oudemirdum. Bouwe Boersma.

 

Datum: 5 oktober 2017
Naam: Douwe Zwaga
Bericht: Beste Charlotte,
Op de middag bij de viering van de internationale dag voor ouderen heb
je niet alleen het publiek bijzonder vermaakt maar heb je op mij
persoonlijk diepe indruk gemaakt. Vaak zijn we ziende blind; jij hebt me geïnspireerd om meer dan voorheen
met nieuwe ogen tegen de dingen aan te kijken. Met dank daarvoor.Liefs Douwe Zwaga

  

Datum: 5 oktober 2017

Naam: Baukje

Bericht: Dag Charlotte,

Vanmiddag heb ik volop genoten van je optreden in Joure voor de club “De Fryske Marren Vitaal”.

“Tige tank foar dizze moaie middei”. 

Een hartelijke groet van Baukje

 

Datum: 19 september 2017

Naam: Ziska de Wit

Bericht: Dag Charlotte,

We maakten je conference laatst mee in Ermelo 'Dennenheul'.

Fijn, dat we op de valreep het boek konden kopen!

Ik heb het uit en lees het vanaf gisteren met plezier aan mijn man voor.

Wat mooi en bijzonder, dat je dit allemaal kan verwoorden.

We worden er zeer door geïnspireerd, bedankt!

hartelijke groet uit Rijswijk, Bald en Ziska de Wit

Datum: 8 juli 2017

Naam: Gert Lieste

Bericht: Beste Charlotte,

ik heb jouw presentatie bijgewoond op de vrijwilligersavond in de Lambertuskerk in De Weere op woensdag 5 juli j.l. Wat een fantastische avond heb ik gehad met mooie liederen, aan elkaar gepraat met leuke en pakkende teksten. Wat heb jij een mooie stem en speel jij mooi piano. Ik ben 79 jaar en een man die als partner met zijn vrouw mee mocht. Ik had eigenlijk niet zoveel zin om naar jouw voorstelling te gaan, we wisten namelijk helemaal niet wat we konden verwachten, maar wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. Nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne avond!

Met vriendelijke groet, Gert Lieste

Datum: 6 juli 2017

Naam: Annie Feld-Groen

Bericht: Lieve Charlotte,

ik had al heel veel over je gehoord, maar nu heb ik het ook zelf mogen ervaren:

wat heb je ons gisteravond laten genieten bij de vrijwilligersavond in de Lambertuskerk van De Weere. Met je prachtige heldere stem wist je ons te raken.

Vooral bij je lied over adoptie-ouders -die ook in het publiek zaten - en het lied over je zoon die naar Engeland gaat - wat ik zelf ook heb meegemaakt - kwamen de emoties los.

Na afloop was iedereen vol lof over je. Dit optreden heeft ervoor gezorgd dat we toch wel een beetje met andere ogen kijken naar iemand met een handicap. Ik heb er gisteravond de kans niet meer voor gehad en daarom wil ik je hierbij bedanken voor een onvergetelijke avond.

Hartelijke groet, Annie Feld-Groen.

Datum: 23 juni 2017

Naam: Guido

Bericht: Hoi Charlotte

Een paar weken geleden gaf je bij Sensoor een mooi optreden dat perfect aansloot bij het thema van die avond. Complimenten!

Groetjes, Guido

Datum: 30 mei 2017

Naam: Saskia van der Meer

Bericht: Ha Charlotte,  

Wat een prachtige liedjes heb je voor ons gezongen op de thema-avond van Sensoor Apeldoorn.

Rijke en heel boeiende teksten, soms vol zachtheid, soms vlijmscherp. Je mooie stem deed een groep vrouwen (en 2 mannen) stil en geconcentreerd luisteren!

Ik was onder de indruk en ook heel blij door de inhoud van wat je brengt. Hulde dus. En nog vele avonden zo gewenst.

Saskia 

Datum: 9 april 2017

Naam: Rens Sneep

Bericht: Hallo Charlotte,
Van velen vernomen, een heel goed programma. Je hebt ons een geweldige
avond bezorgd bij de Plus Soos in Soest. Humor, lachen, verdriet, de werkelijkheden achter de
dagelijkse beleving van onze werkelijkheid. Een eye opener voor ons,
mensen met zicht. Klasse.


Datum: 8 april 2017

Naam: Jenny Van de Loo – Mastenbroek

Bericht: Geachte mevrouw,

Bij deze nogmaals mijn waardering voor uw optreden gisteren bij de Vrouwen van Nu in Enschede.

Het ga u goed!

Met vriendelijke groet,

Jenny van de Loo - Mastenbroek

Datum: 22 december 2016

Naam: Anneke van der Knijff

bericht: Wat hebben we gisteravond bij "De vrouwen van Nu" genoten van uw talenten! Ik denk dat mensen geïnspireerd raken door uw doorzettingsvermogen en enthousiasme. De takt waarmee u een gevarieerd gezelschap over het Kerstfeest hebt verteld, vind ik zo mooi.
Hartelijk dank en ik zeg het voort en wens u gezondheid in het nieuwe jaar met veel optredens toe. Hart. groet Anneke v.d. Knijff

Datum: 22 december 2016

naam: KBO-Sint Nicolaasga
bericht: Op 15 december heeft Charlotte de gezamenlijke Kerstviering van de Zonnebloem en KBO in St. Nicolaasga (Fr.) tot een heel bijzondere viering gemaakt! Al bij binnenkomst wist een van de gasten te melden dat zij wel kon horen dat het een klasse-optreden zou worden en toen hoorde zij alleen nog maar de gezellige kerstliedjes op de piano!
Wat hebben wij allemaal genoten van de mooie luisterliedjes, de sketches, de zelfspot, humor en de inkijk in Charlotte's leven, dat niet altijd over rozen gaat. Het was muisstil....tot we weer aan het lachen werden gemaakt. Namens alle gasten die middag wensen wij Charlotte fijne feestdagen en veel optredens in 2017 toe! Wij hopen haar weer terug te zien in St. Nyk of omgeving!

Datum: 22 december 2016

naam: Anneke Schep
bericht: Gisteravond als lid van de kerst commissie van de Vrouwen van Nu je optreden bijgewoond. We hebben genoten, het was echt geweldig. Ondanks het feit, dat we nog nooit een optreden van je hadden meegemaakt hadden we je gevraagd voor onze kerstviering en we zijn dus niet teleurgesteld. Van harte kunnen we je aanbevelen.

Datum: 20 december 2016

naam: Ellie de Hoog
bericht: Vanavond hebben we een mooie avond gehad met uw zang en voordrachten.
Het was een mooie avond met onze Vrouwen van Nu uit Zeewolde.
Groetjes en fijne Kerstdagen,
Ellie de Hoog.

Datum: 22 augustus 2016

naam: Dini Veenendaal

Bericht: Beste Charlotte, Wat hebben we gisteren van u kunnen genieten tijdens de startzondag van het Leger des Heils te Hilversum. Het was echt onvergetelijk.
En iedereen was vol lof.
Bij deze daarom nog eens heel hartelijk dank en we zullen zeker reclame maken!
Graag tot ziens.
Dini Veenendaal, majoor

Datum: 12 juni 2016

naam: Thea Inklaar
bericht: Beste Charlotte, het was erg leuk vanavond!
Groeten en misschien tot ziens, Thea

Datum: 25 april 2016

naam: Corien
bericht: ik heb maar een klein gedeelte gehoord van jouw bijdrage op het middagprogramma van de Bijbelstudiebond in Ede. Ik deed mee aan een workshop bloemschikken. Wat ik wel heb gehoord maakte indruk. Je bent echt begaafd! Je humor, zelfspot, het midden in de maatschappij staan. Je zet mensen aan het nadenken.  Ik vind het jammer dat ik alles niet heb meegemaakt. Ga zo door, Charlotte. Je bent een begenadigde vrouw!

Datum: 24 april 2016

naam: Marijke de Jong
bericht: Wat heb ik en velen met mij van je optreden tijdens de landelijke Macula-dag in het NBC te Nieuwegein genoten. Met grote bevlogenheid, warmte, spontaniteit en op zeer humorvolle wijze breng je met een mooie stem je liedjes en snedige, observerende, inlevende, gevoelige persoonlijke teksten en sketches voor een 'momentje' bij de mensen. Na de voorstelling hebben wij nog even met elkaar gesproken. Ik hoop eens een langer 'momentje' te kunnen bijwonen.  Dank voor de onvergetelijke tijd en heel veel succes met alles wat je doet.
Hartelijke groet,
Marijke
  

Datum: 22 april 2016

naam: wim en ina
bericht: Beste Charlotte.
Wat hebben we genoten, donderdagmiddag, op de Bijbelstudie dag in Ede. Scherpe kijk op het leven. Hartelijk dank voor de prachtige middag.
Vriendelijke groet. Wim en Ina

  

Datum: 16 april 2016

naam: Limbotje60
bericht: Heel mooie interessante site van een uiterst boeiende en veelzijdige artieste!
ik heb 2 wensen: Charlotte moet meer in het zuiden optreden en wordt et niet eens tijd voor een plekje in de Top 2000?

Datum: 9 januari 2016

naam: Joke selten
bericht: Beste Charlotte,
Wij hebben een onvergetelijke middag gehad bij de KBO van Zeeland, dankzij uw optreden bij onze kerstviering. Ik denk er nog vaak aan terug. Hartelijk dank en veel succes nog.
vriendelijke groet, Joke

  

Datum: 6 januari 2016

naam: Margreet Denekamp
bericht: Beste Charlotte. Ik heb het grote genoegen mogen smaken je 3 keer je te hebben zien optreden en zelf een keer te mogen ontvangen in ons kleine mooie kerkje te Limmen. Toen beloofde ik te schrijven en dat is er bij in geschoten. Toen ik je sprak nov. j.l. zei je: dan doe je dat toch nog?
Hierbij dus ik vind je geweldig warm humorvol enz. Ook spreek ik uit de naam van allen die in het kerkje waren. Een echte happening!

Datum: 19 december 2015

naam: Antoinet van Schooten Van Meijl

bericht: Charlotte, Wat hebben we genoten van jouw optreden bij de kerst bijeenkomst van KBO Zeeland.
Bevlogen, humor, mooie teksten, maar ook voor ieder een duidelijke boodschap. Heel veel dank hiervoor.
Groeten, Antoinet.

  

Datum: 19 december 2015

naam: Janny Teerling
bericht: Mevrouw Glorie,
Wat hebt u ons gisteravond een bijzondere en fijne avond bezorgd.
Prachtig filosofisch getinte liedjes, waarin ons een spiegel werd voorgehouden, gezongen met een mooie warme stem.
Voor ons stond een boeiende vrouw, die met haar handicap levenslust en wijsheid tentoon spreidde. Dank voor dit alles.
Met vriendelijke groet,
Janny Teerling (bestuurslid Vrouwennetwerk Varsseveld)

Datum: 17 december 2015

naam: Jetske Bosch
bericht: Ik heb vanavond tijdens een bijeenkomst van Vrouwen van Nu in Diepenveen enorm genoten van de muziek en eigentijdse liedjes van Charlotte.

Datum; 22 november 2015

Naam: Annette Dahmen

Bericht: Beste Charlotte. We hebben afgelopen woensdag bij Zij Actief in Deurne genoten van een vrolijke, gezellige avond, maar ook van een boodschap om na te denken over vele aspecten in het leven. Op je folder staat: BEVLOGEN, KRITISCH, IRONISCH, IMPROVISEREN, BEWOGEN, SPEELS MET TAAL, INLEVINGSVERMOGEN, MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN, HUMOR, VERRASSENDE MUZIEK, INTERACTIE. Ik denk dat we al deze aspecten op deze avond wel voorbij hebben zien komen. Maar ik zou er nog aan toe willen voegen: moedig, en entertainment op hoog niveau.

Groeten, Annette Dahmen.

Datum: 13 oktober 2015

naam: joyce boerrigter
bericht: Gisteravond naar de voorstelling in de Trinitaskerk van Heerenveen geweest.
Wat een geweldig optreden, de teksten, de muziek, hebben mij tot in het diepst van mijn ziel geraakt. Haar humor zorgt er dan weer voor, dat je terug op aarde bent. Bewondering en verwondering, die blijven. Hopelijk tot ziens, met veel dank en een hartelijke groet van Joyce
 

Datum: 11 oktober 2015

naam: Corina Heijstek
bericht: Beste Charlotte,
Wat heb ik gisteren weer enorm genoten van je heerlijke prikkelende snedige optreden, tijdens het 20-jarige jubileum van Budgethoudersvereniging Per Saldo. Top!
Lieve groeten, Corina

Datum: 25 september 2015

naam: Dianne Bisschop
Bericht: We hebben een heerlijke avond gehad in de nieuwe Ontmoetingskerk in Enschede. Prachtig zoals je humor combineert met serieuze onderwerpen. Een aanrader!

  

Datum: 25 september 2015

naam: Evelien Spreitzer
bericht: Hee Charlotte, Wat geweldig leuk dat ik je weer eens zag gister! Ik had  een erg ingewikkelde periode. En gisteren nog voor jouw optreden, zijn er een aantal dingen opgelost en afgesloten! Een avgond met jou was gewoon een soort beloning daarvoor! Ik hoop je sneller weer te zien dan de periode die er nu tussen zat. Het ga je goed! Eveiien                                                                                                            
Datum: 28 juni 2015

naam: Janny Jaarsma
bericht: Lieve Charlotte (mag ik wel schrijven, ja?)
Ik heb erg genoten van je optreden in IJsselvliedt afgelopen week.
Dank je wel.
Veel succes toegewenst.
Lieve groet, Janny Jaarsma.

 

Datum: 25 juni 2015
naam: Christ Gulden
bericht: Dag mevrouw Glorie. Voor de tweede keer in twee jaar was je als entertainer in Huize Elisabeth te Vught.Iedereen was muisstil tijdens je conferences. Duidelijke uitspraak, rake tekst, chapeau! Voor de wereld van blinden bent U bovendien een goede ambassadeur, al steekt niet iedereen zijn nek uit, zoals U. Tot mogelijk een volgende keer.

Datum: 3 mei 2015

Naam: Anneke van der Veer

bericht: Op 23 april was ik in La Verna bij je optreden. Ik heb genoten van je mooie stem, je rake observaties en persoonlijke teksten. Dank je wel!!

Datum: 24 april 2015

Naam: Nelleke Pels

bericht: We hebben genoten van je scherpe/milde kijk op de dingen, vol relativering en humor. Zoals je die in je liedjes liet zien, en van je openheid. Dank je wel.  Het was een prachtige avond. Nelleke Pels

Datum: 24 april 2015

Naam: Hanneke

bericht: Genoten van uw optreden in Amsterdam. In het bijzonder van het lied 'Durf je het aan...'
Vrede en alle goeds, Hanneke

Datum: 23 april 2015

Naam: Fer van der Reijken

bericht: Vanavond was Charlotte bij ons in La Verna in Amsterdam. Heel bijzonder hoe ze je de ene keer zo ontroert en verstilt en je de andere keer zo laat lachen. Ze bezingt het gewone van het dagelijks leven zo gewoon dat het weer bijzonder wordt. Charlotte, je bent een heerlijk mens! DANKJEWEL!

Datum: 16 april 2015

Naam: H. de Groot

bericht: U was in Elst op de cnv onderwijs middag.
U had een glorieus programma. We hebben er buitengewoon van genoten. uw verschijning was verblindend. De ogen zijn ons open gegaan voor schitterende kunst. Hart. gr. H. de Groot

Datum: 18 februari 2015

naam: Riet van Silfhout

Bericht: Ik was vanmiddag in de Hofstadkerk en heb genoten van uw optreden. Het deed mij goed en het stemde mij tot nadenken.
Veel dank hiervoor.

Datum: 16 januari 2015

naam: Henk Neerhof
bericht: Het was een prachtige middag jl. donderdag. En wat een schitterend optreden door u. Zo duidelijk en goed te verstaan. Kijken we met veel plezier op terug!! vr.gr. Annie&Henk Neerhof

Datum: 15 januari 2015

naam: Leis Beernink
bericht: Dag Charlotte,
Wat heb je ons een prachtige middag bezorgd op deze nieuwjaarsbegroeting van de PCOB Aalten/Dinxperlo.
Liefde, gevoel voor de medemens en respect klonken door in jouw luisterliedjes, die tot nadenken stemmen.
Heel hartelijk bedankt en hopelijk nog eens tot horens bij een volgende gelegenheid.Ook namens mijn man. Leis Beernink, De Heurne.

Datum: 22 december 2014

naam: Janny Bussink
bericht: Net tuis van een heerlijke kerstavond van Vrouwen van Nu in Aalten. Wat heb ik van je genoten en ook stof tot nadenken meegekregen. Geweldig!! Groetjes Janny, één van de drie kerstcommissie leden.

Datum: 19 december 2014

naam: Joanne Zuthof
Bericht: Charlotte, hartelijk dank voor de fijne avond, die je voor ons hebt verzorgd voor Vrouwen Actief in Hengevelde.
Wij gingen allen naar huis met een mooie boodschap, prachtig hoe je ervaringen mooi onder woorden brengt.
Namens VAH wederom hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2015

Datum: 18 december 2014

Naam: Carry

Bericht: Dag Charlotte,
Ik wilde nog even dank zeggen voor je geweldige optreden. We hebben ervan genoten. Veel positief commentaar.
Je hebt de mensen getroffen met je kerstbenadering en de persoonlijke noten.
Nogmaals dank en een Gezegend Kerstfeest voor jou en je gezin.
Hartelijke groet,
Namens Stichting 40-45 contact Salland, Carry Kamerbeek-Stuij


Datum: 16 december 2014

Naam: Maria

Bericht: samen met veel dames uit hengevelde heb ik genoten gisteren avond van uw optreden, vooral het persoonlijke verhaal sprak mij erg aan. Wens u veel succes met uw optredens en fijne feestdagen. Maria

Datum: 29 november 2014

Naam: Lidy Olde Benneker.
Bericht: Wat heb ik woensdagavond genoten van jouw optreden bij onze KVG in Glanerbrug.
Je liedjes.....goede teksten...... humor....muziek.
 een mooi verhaal. Ik heb geluisterd......gelachen.
Dank je wel. Ik vond jouw teksten super!
Ik wens je nog heel veel succes met je optreden.
Groetjes, Lidy.

Datum: 28 november 2014

Naam: Carla Heutinck
Bericht: Hallo, ik was bij uw optreden bij de vrouwenvereniging in Gaanderen. Ik had beloofd liedjes van iTunes te kopen. Bij 1 liedje is me dit gelukt. Leuk om weer te horen, bij andere is het me niet gelukt. Ligt misschien wel aan mij.
Nog veel succes

Datum: 17 november 2014

Naam: Rick van Loy

Bericht: Charlotte, heb genoten van je optreden afgelopen zaterdag in Nunspeet ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van de NSVG.
Vriendelijke groet. Rick van Loy

Datum: 25 oktober 2014

Afzender: Klaske Kamstra
Bericht: Hallo Charlotte.
Donderdag 23 oktober was U te gast in Gorredijk, bij de gezamenlijke avond van de Vrouwenverenigingen. Wat een prachtige avond, heb genoten van Uw optreden. Gr. Klaske

Datum: 24 oktober 2014

Afzender: Klaske de Boer

Bericht: Hallo Charlotte,

Juster in tige slagge jûn hân yn de Skâns fan De Gordyk, it wie in goed  idee fan de húsfroulju om dy út te noegjen.Dyn sketskes en de lietsjes binne om oer nei te tinken, we ha it der fan ‘e moarn by it Nordic walking noch oer hân.Ik wie moai op tiid thús mar foar dy wie dat wol oars, ik hoopje dat de reis goed ferrûn is.Yn de pause ha we efkes frysk prate kinnen en dit mailtsje is in test om te sjen of de komputer út de fuotten kin mei in fryske tekst.

In noflik wykein tawinske.

Hertlike groet,

Klaske de Boer

Datum: 1 september 2014

Afzender: wim kuin
bericht: Op het feest, gisteren, bij Ariejan en Carla in Wognum heb ik je voor het eerst gehoord en gezien.
Bedankt voor je inspiratie en je hebt me stof tot nadenken gegeven.
Groet en nogmaals dank, Wim

  

Datum: 29 augustus 2014

Afzender: Wil Boere
bericht: Ik wil je nog hartelijk bedanken voor de mooie avond waarop je ons gisteren samen met Ina Eilander getrakteerd heb.
Het was in één woord fantastisch... Dank je wel

Datum: 13 april 2014

Afzender: Astrid Hekhuis

Bericht: Zaterdag 12 april. Gisteren tijdens onze cursus van de vrijwillegersdag van Leveste in Emmen hebben we van jou mogen genieten.
We vonden het allemaal top. Veel respect voor jou.
Hartelijke groeten, Astrid Hekhuis. Vrijwillister in de Schutse in Coevorden.

  

Datum: 13 april 2014
Afzender: Ditty

Bericht: Hallo Charlotte. Ik had nog nooit van jou gehoord, maar mocht je gisteren voor het eerst horen bij de leveste vrijwilligersdag in Emmen, heb genoten en veel gelachen om je teksten, wat een waarheden zitten daarin, prachtig.

Datum: 7 april 2014

Afzender: Ans Pannekoek

Bericht: Hallo Charlotte, ik heb vanavond genoten tijdens je optreden bij Vrouwen van Nu. De liedjes, de sketches, de humor waarmee je het bracht en ook de (soms) ernstige/aangrijpende liedjes/sketches geweldig. Ik wens je nog veel inspiratie om telkens weer nieuwe ideeën op te doen voor je optredens en zal een paar flyers voor je uitdelen, gr Ans

  

Datum:7 april 2014
Afzender: Gerdien Rothengatter
Bericht: Hoi Charlotte, ben net thuis van een avondje van "Vrouwen van Nu" in Espelo, en wat heb ik genoten van uw optreden. Gelachen en stil geweest, veel herkenbare dingen en dingen om over na te denken. en... niet te vergeten ... ook veel gelachen. Echt geweldig, dank u wel.

  

Datum: 27 februari 2014

Afzender: Dorothé de Valk

Bericht: Hoi Charlotte,
Hierbij alsnog een reactie op het reuze gezellige en enthousiaste optreden van jou bij Carolien!
Ik hoop voor je dat er nog meer (huiskamer) optredens volgen!
Een schitterende CD heb je weer geproduceerd en als het wat mooier weer wordt in de loop van het voorjaar kom ik ZEKER een keertje jouw kant op om er 1 te komen kopen!!!
Hartelijke groeten ook voor Gerard en de kinderen en HEEL VEEL SUCCES met alles wat je doet!
Dorothé en Sjaak.
 

Datum: 21 februari 2014

Afzender: Annelies de Pater

Bericht: Hallo Charlotte
Wat was het een verrassing, zo'n prachtige, ontroerende avond tijdens ons 60-jaar jubileumfeest 19 febr. van Passage Lexmond.
Het was zo kenbaar alledaags, ik heb ervan genoten. Geweldig en nogmaals bedankt.

  

Datum: 17 februari 2014
Afzender: Lidy

Bericht: Blanco nam ik gistermiddag op1 v.d. 25 stoelen die er bij Typisch Carolien voor ons klaarstonden om me te laten verrassen.  Nou ik was echt verrast door je sketches, liedjes en muziek!
Je hebt me geraakt, heel erg bedankt voor de mooie voorstelling en hopelijk tot ziens! Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen!  Groet, Lidy

  

Datum: 16 februari 2014
Afzender: Typisch Carolien

Bericht: Hoi Charlotte,
Wat een knusse fijne middag heb je gegeven met jouw mooie, gevoelige ,kwetsbare teksten en sketches. Dankjewel! Ook voor je cd, ben ik erg blij mee!

Datum: 6 februari 2014

Afzender: Jose

Bericht: Hallo Charlotte,

Je hebt me verrast & geraakt met je mooie teksten en liedjes.
Het was een mooie & bijzondere zondagmiddag in de huiskamer van Esther.
Hartelijk dank!

Datum: 5 februari 2014
Afzender: Annemieke Tollenaar

Bericht: Wat een leuke middag was dat afgelopen zondag bij Esther thuis. Had geen idee wat ik precies kon verwachten maar je boeide me van begin tot het eind. Ik werk zelf in het bijzonder onderwijs en heb maandagochtend direct een flyer van je bij de directie neergelegd  als idee voor  een studiedag. Dus wie weet ....

Datum: 4 februari 2014

Afzender: Inge van Iambalgen

Bericht: Ja hier België calling.... na een hele fijne zondagmiddag in Dodewaard genieten we nog na dankzij de CD. Het is altijd bijzonder om mooie mensen te ontmoeten die mee laten kijken in hun hart. We zijn geraakt door je humor, je kracht, je warmte en dat alles in mooie teksten die sterk zijn door hun eenvoud en dat alles muzikaal omlijst met zang en piano. Dank Charlotte en veel inspiratie en succes gewenst. En tja....kom je ook in België????
Groeten van Raoul en Inge
 

Datum:3 februari 2014
Afzender: Esther en Marcel Swart
Bericht: Dag Charlotte, nogmaals dank voor je mooie huiskamerconcert gisteren. Geweldig! We hebben genoten van je liedjes en verhalen, omringd door allemaal fijne gasten uit binnen- n buitenland, iets om niet snel meer te vergeten. We wensen jou en je gezin alle goeds toe en zullen je inspirerende en muzikale uitingen blijven volgen.
Groet, Marcel en Esther Swart

Datum: 3 februari 2014

Afzender: Marjo van Vliet

Bericht: Beste Charlotte,
Ik heb gistermiddag mogen genieten van uw optreden. Ik heb ontzettend genoten van uw humor en ook van de soms zeer aangrijpende liedjes en van uw prachtige stem.
Ik wens u nog veel succes met uw carriere!
Vr gr Marjo van Vliet

Datum: 3 februari 2014

Afzender: Rianne van den Bosch

Bericht: Hallo Charlotte,
Ik heb erg genoten van je huiskamerconcert bij Esther en Marcel gisteren. Vooral je humor en de dosis zelfspot en je manier van vertellen vond ik prachtig. Ik zal zeker jouw flyer laten zien in verzorgingshuis st Petrus in Boekel ( Brabant) waar mijn moeder als demente dame van 92 verblijft want ik ben er inmiddels van overtuigd dat je prima zal kunnen inspelen op je publiek.
Hartelijk dank en vriendelijke groeten. Rianne
 

Datum: 3 februari 2014
Afzender: Nel Vos

Bericht: Hallo Charlotte, wat heb ik afgelopen zondag
Genoten van de lunch in het donker, een
Bijzondere ervaring, en in de middag van je optreden in de Hoeksteen. Ik wens je nog heel veel
van zulke fijne middagen toe! Hartelijke groeten Nel Vos.

Datum: 6 januari 2013

Afzender: Claudie van Wersch

Bericht: Hoi Charlotte,

Nog even een berichtje naar jou omdat we zo'n fijne middag gehad hebben zaterdag. Wat een mooie teksten van je liedjes!!! Weer stof tot nadenken!!! Ook nog gezellig gegeten met z'n allen, wat ons betreft voor herhaling vatbaar!!! BEDANKT groeten Leon en Claudie
P.S. ook de groetjes voor Gerard
 

Datum: 29 december 2013.
Afzender: N. van Bezooij

Bericht: Vandaag 29 december naar Charlotte Glorie geluisterd in woonzorgvilla Villa Marianna in Apeldoorn.
Zeer professioneel, inspelend op reacties van bewoners. Een goede mix van luisterliedjes die tot nadenken stemmen en puur plezierliedjes waar de bewoners meezongen.
Een aanrader. N. van Bezooijen 

Datum: 15 december 2013.

Afzender: Sociëteit Diepenveen Dorp.

Bericht: Geachte mevrouw Glorie,

Uw presentatie van donderdag 12 december j.l..is bij onze leden zeer in de smaak gevallen

waarvoor nogmaals onze dank.

Wij wensen u goede kerstdagen en veel succes bij toekomstige optredens.

Met vriendelijke groet, Sociëteit Diepenveen Dorp.

  

Datum: 13 december 2013.
Afzender: Corrie Blom
Bericht: Hoi charlotte.
Ik heb genoten een vrijdag avond in gameren in Ganbora.  Het was een gezellige avond. Ik heb genoten van je. Wat knap hoor!
Hartelijke groeten, Corrie Blom Delwijnen
 

Datum: 5 december 2013

Afzender: Niesje Sjollema

Bericht: Wat een goede morgen heb je ons bezorgd,Charlotte. De dames van onze creatieve-koffieochtend waren erg enthousiast. Nogmaals veel dank. Heb een goede Adventstijd en blijde feestdagen met je gezin.

Met vriendelijke groeten  namens alle dames, Niesje Sjollema

  

Datum: 28 november 2013
Afzender: Corné

Bericht: Erg van je genoten gisteren avond op het Loo Erf.

Datum: 11 maart 2013
Afzender: Nelly
Bericht: Blij dat ik vrijdag 8 maart toch naar Gemert ben gegaan, anders had ik je geweldige optreden gemist. Bedankt en laat nog veel mensen van je genieten.

Datum: 10 maart 2013
Afzender: Roos
Bericht: Beste Charlotte,
Afgelopen vrijdag heb ik erg van je genoten. Ik ging helemaal blanco de zaal in en werd verrast. Zeker omdat het allemaal erg herkenbaar was. Ik word volgende week 20 en denk na over hoe het zal zijn als ik kinderen heb.
Een grote droom maar zeker ook veel twijfels. Ik vond het fijn om jouw verhaal daarover te horen. Dankjewel voor de mooie inspirerende avond.

Datum: 9 maart 2013
Afzender: Leny van Dinter
Bericht: Charlotte, wat heb ik en mijn zus genoten van je optreden! Knap werk van je. Onze opa was ook blind. Daar heb ik veel mee gewandeld toen ik elf jaar was. Er waren wel uitspraken herkenbaar. Wij wensen je nog een goede toekomst met je gezin.

Datum: 9 maart 2013
Afzender: Annemarie Jordans
Bericht: Charlotte, Heel erg genoten van je optreden gisteren tijdens de internationale vrouwendag in Gemert. Geweldig.

Datum: 1 maart 2013
Afzender: Heidy
Bericht: Ik heb genoten van je optreden in de Sprengenhof. Grandioos!

Datum: 20 januari 2013
Afzender: Otie Westerhof
Bericht: Charlotte , ik heb enorm genoten van je optreden bij de Vrouwen van Nu in Dalfsen. Ik kan iedereen aanraden om ook eens een optreden van je bij te wonen. Heel veel succes gewenst!!

Datum: 19 januari 2013
Afzender: Greetje den Boer
Bericht: Ha Charlotte,
Donderdagavond was je in Dalfsen bij Vrouwen van Nu. Wat een geweldige avond! Humor, heerlijk lachen, en ontroering. Heerlijk om naar je te luisteren. Je zang en taalgebruik - echt genieten. Je bent een ARTIEST met hoofdletters. Een aanrader!

Datum:  17 januari 2013
Afzender: Agnes Jacobs
Bericht:. Hallo Charlotte,
Wat heb ik vanavond genoten van je optreden.
Ik hoop je nog vaker te horen, geweldig!
Agnes

Datum: 17 januari 2013
Afzender: Ans Bosch
Bericht: Wat een fantastische avond. Zet aan tot denken, maar geeft ook veel ontspanning. Succes verder!  Groet uit Dalfsen

Datum:  9 januari 2013
Afzender: Pieter van der Kam
Bericht:. Je optreden bij Probusclub Leusden tijdens ons nieuwjaarsdiner werd door de leden zeer gewaardeerd.

Datum: 29 december 2012
Afzender: Onny van der Leest
Bericht: ik ben Onny en lees verhalen over uw leven als blinde mevrrouw.
Ik zie ook weinig. Ik lijd aan L,M,B,B, met R,P, en heb op een slechtziende en blinde school gezeten in Grave en daar braille geleerd en moest heel snel doen omdat ik al oud was.
Een goed nieuwjaar in 2013.

Datum: 19 december 2012
Afzender: Annemieke de Vos
Bericht: Hallo Charlotte, Ik heb erg genoten van je optreden op de kerst bijeenkomst van de NVBS  afd. Haaglanden.

Datum:  14 december 2012
Afzender: Ina Groeneveld
Bericht:. Maandag 10 dec. 2012 Hattem
Wat heb jij ons een indrukwekkende avond bezorgd. Ik heb de hele avond roerloos op mijn stoel gezeten. Ik heb grote bewondering voor je.

Datum: 14 december 2012
Afzender: L. en C. van Wingerden
Bericht: Lieve Charlotte, Wat hebben Corrie en ik genoten van jouw optreden. Teksten met een diepe boodschap.
Openhartig, kwetsbaar, kostbaar, met een glimlach. Zo leven is dus ook mogelijk.
Het heeft verrijkend gewerkt.  Dank daarvoor.
 Corrie en Lou van Wingerden.

Datum: 17 november 2012
Afzender: Gerda Lubberding
Bericht: Charlotte, wat doe je het goed!!! We hadden een prachtige avond bij de vr.v.nu donderdag j.l.
Je verdiende een STAANDE OVATIE. Ga zo door, succes.

Datum: 16 november 2012
Afzender: Wil Bakhuis
Bericht: Het was glimlachen, schateren van het lachen of stil zitten luisteren naar een ontroerend lied. Door jouw manier van optreden heb je een grote bewondering afgedwongen.
Een zeer geslaagde avond!

Datum: 16 november 2012
Afzender: Janna Klein Willink
Bericht:. 16 nov. 2012, Borculo
Charlotte wat heb je ons een geweldige avond gebracht. Iedereen zat vol bewondering te kijken, zo van "hoe doet ze dat allemaal als blinde zijnde"en te luisteren naar jouw mooie stem tijdens de voordrachten en mooie liedjes. Het was ontroerend en vol met humor. Je bent voor velen een voorbeeld hoe je met een handicap om kunt gaan en zo positief in het leven te staan. Succes verder!
Janna

Datum: 15 november 2012
Afzender: Truus Trautwein-van Dijk
Bericht: Dag Charlotte, Complimenten met je optreden in Borculo... ik heb genoten... geweldig! Vooral je teksten waren raak en heel knap hoe je de hele avond iedereen kon boeien. Bedankt en veel succes verder.

Datum: 9 november 2012
Afzender: Omni Eduarda
Bericht: Lieve Charlotte,
Ik maar zeker ook Amra heeft genoten van de zondag middag 7 oktober 2012 in de Slotkapel in Egmond.
Dank dat ik weer een leuke middag heb kunnen beleven met mijn kleinkind.
Veel groetjes van Omi Eduarda

Datum: 8 november 2012
Afzender: Wim en Dinie
Bericht: Dag Charlotte,
Vanmiddag in Heino hebben we genoten van jouw liedjes en conference tussen de liedjes door. wij konden ons als mantelzorgers goed vinden in de rake typeringen die je neerzette.
De tip: “kom je ook?” niet direct met ja beantwoorden, maar met “we zullen zien!” zullen we ter harte nemen.
Dank je wel! Dinie en Wim

Datum: 8 november 2012
Afzender: Anneke Overmars
Bericht: Charlotte, wat was dat een gezellige donderdagmiddag, georganiseerd voor mantezorgers.
Wat heb jij een mooie stem!! En je humor, schitterend.
Ik heb genoten, krijg energie van jouw positiviteit. Ik hoop je nog eens te ontmoeten middels een optreden van jou.
Veel succes en hartelijk dank voor de mooie woorden.

Datum: 5 november 2012
Afzender: PCOB afd. Franeker e.o.
Bericht: Beste Charlotte,
Hier volgt een kort verslag van de mooie ledenmiddag van ANBO en PCOB in Motel de Valk in Franeker, zoals dat in ons informatiebulletin heeft gestaan.
11 oktober 2012. Onze voorzitter opende de bijeenkomst met mooie woorden voor de zaal en voor Charlotte Glorie, die daarna meteen het woord kreeg. En ademloos werd er geluisterd naar haar liedjes en verhaaltjes over haar wederwaardigheden als blinde echtgenote, moeder, buurvrouw, hulp op school, als reizigster met het openbaar vervoer, als conferencier. En dat alles door haarzelf begeleid op de piano. Soms hilarisch, soms ontroerend. Een prachtige middag, waarin doorklonk dat "mens zijn" zoveel belangrijker is dan "blind zijn". We hebben genoten van deze bijzondere, vrolijke jonge vrouw.

Datum: 29 oktober 2012
Afzender: Bert Rutgrink
Bericht: Hallo Charlotte, Ik heb genoten van jouw verrassende, boeiende, ontroerende en leerzame voorstelling in 't Hamersveld in Leusden. Geweldig bedankt.

Datum: 18-10-2012
Afzender: Annie
Bericht: Charlotte je hebt een geweldige avond in Borne gegeven, ik heb genoten.
Daarvoor nog bedankt..

Datum: 18-10-2012
Afzender: Marjon Vonck
Bericht: Charlotte, wat sla jij in alle opzichten de spijker op zijn kop! Je hebt ons laten lachen, een traantje laten wegpinken, doen knikken in herkenning, ons hart geraakt. Niet alleen onze blinde toeschouwers, jij weet iedereen een boodschap mee te geven. The day after was je bij onze bewoners het gesprek van de dag. Wauw!

Datum: 12-10-2012
Afzender: Charlotte Breukink
Bericht: We kijken terug op een boeiende avond waarin jij optrad in Sinderen. Menigeen praat er nog over en dat is ook precies jouw bedoeling. Charlotte, nogmaals dank en ga zo door. Door aanschaf van jouw CD kunnen we nog nagenieten van je mooie stem.…

Datum: 4-10-2012
Afzender: Ineke Wiersema-Kuiper
Bericht: Wat heb ik vanmorgen tijdens onze bijscholingsdag genoten van je optreden. Helemaal te gek, zo leuk en mooi jij alles zingt, speelt en verwoordt. Hoop je nog eens ergens te mogen bewonderen. heel veel succes en groetjes,
Ineke Wiersema, Hoogeveen.

Datum: 19-09-2012
Afzender: Anne Wieberdink
Bericht: Nogmaals ontzettend bedankt voor de prachtige mooie avond in onze mooieKeurhorsterkerk in Sinderen. U bent nog op de terugreis nu. U hebt ons ontroerd en verbaasd doen staan met Uw prachtige stem en pianospel en hebt ons weer eens met beide benen op de grond gezet ! Schitterend! Veel succes en geluk voor de toekomst.

Datum: 14-09-2012
Afzender: Esther
Bericht: Gisteravond ben ik bij diner in the dark geweest. Ik heb genoten van het hele diner en van de mensen om me heen.
Zelf ben ik visueel beperkt en voor mij is eten in het donker dus dagelijks werk.
Charlotte dit alles vind ik voor herhaling vatbaar.
Jouw teksten van liedjes waren erg treffend. Ik kan alleen maar zeggen: je hield me echt een spiegel voor. Ik herken in de teksten vaak mezelf. En ook situaties waarin je belandt.
Het was dus fantastisch!
Esther

Datum: 14-09-2012
Afzender: Jolanda
Bericht: Hallo Charlotte,
Ik was afgelopen woensdagavond in de Marcuskerk in Leusden.
Ik vind jou echt een super vrouw, hoe jij met jouw beperking omgaat en dat je zo mooi kan zingen en kan kletsen op een zeer grappige manier. Ik lag soms dubbel van het lachen, vooral toen je het had over die woningstichting.
Ik heb zeer veel bewondering voor jou. Ik ga zo even wat liedjes beluisteren die op jouw site staan.
Met de hartelijke groeten van Jolanda van Doornik

Datum: 14-09-2012
Afzender: Loes
Bericht: Dag Charlotte,
Na 2 regels hing ik aan je lippen, de  mooie gevoelige stem, de verpletterende en lieve oprechtheid van je teksten; je warme contact met het publiek. Origineel, ontroerend en ontsluitend. Hier moet HEEL Nederland naar luisteren.

Datum: 08-09-2012
Afzender: Hubert H.M. Janssen
Bericht: Charlotte verzorgde laatst een inspirerende middag in klooster Euphrasia. Zusters en medewerkers genoten van de afwisseling van ingetogen meditatieve teksten, de humor en vrolijke liedjes. We zijn dankbaar voor haar open en authentiek delen van levenservaringen die verrijkend zijn voor elke luisteraar.
Hubert HM Janssen, directeur

Datum: 22-08-2012.
Afzender: Els Verbruggen
Bericht: Charlotte, het was een geweldig mooie middag die je verzorgde voor de zusters van de Goede Herder en medewerkers in Bloemendaal. Je hebt een prachtige stem, liederen met inhoud en je conferences zijn  boeiend. Heel veel plezier en succes gewenst.

Datum: 30 juni 2012
Afzender: Gerard Kroese
Bericht: Beste Charlotte,
Gisterenavond 29 juni 2012 heb je onze vrijwilligersavond van de Fab & Seb opgeluisterd met een optreden. Het  was heel mooi van toepassing op de bij ons ontstane situatie. Vooral het inspiratie drankje deed ons heel goed, uit het hart gegrepen. Bedankt en veel succes verder gewenst.
Gerard

Datum: 12 juni 2012
Afzender: Ilse
Bericht: Beste Charlotte, ik heb erg genoten van je optreden gisteren tijdens de managementdagen van Koninklijke Visio. Scherp, humoristisch en prachtig gezongen. Mijn complimenten!
Hartelijke groet, Ilse

Datum: 7 juni 2012
Afzender: Yvonne van Laar
Bericht: Woensdagavond als één van de vrijwilligers van de Hartenberg ongelooflijk genoten.
Raak en ontroerend, lachen en stil zijn.
Ga zo door Charlotte, je schenkt de mensen wat. Hartelijke groet en succes van Yvonne

Datum: 30 mei 2012
Afzender: Riet de Goede
Bericht: Charlotte, je hebt ons elke keer weer stil gekregen. Na onze vrijwilligersavond was je het gesprek van de dag. Jouw thema “wie helpt wie” heeft grote indruk gemaakt. Werkelijk een prachtige voorstelling. Namens onze vrijwilligers op Texel: bedankt.

Datum: 26 april 2012
Afzender: Rita Scheepbouwer
Bericht: 26 april 2012, 22:45 uur. Ik ben net thuis gekomen na een avond Charlotte Glorie. Wat vond ik ervan? Glorieus, up to date, tender, gevat en mooi gezongen. Kortom een heerlijke avond.

Datum: 19 april 2012
Afzender: Wil Vermeulen
Bericht: Lieve Charlotte,
Wat heb je ons in Lindenhove laten genieten. Heel veel dank voor de fijne avond!
Hartelijke groeten, Wil
 
Datum: 5 april 2012
Afzender:  Marja Semmekrot
Bericht: 27 maart in Goor heb ik de hele avond genoten. Van de zang, van de teksten, van je humor, van je blindheid-met-ons- delen. Deze hele week heb ik nog vaak aan je stukjes teruggedacht. Ooit kom ik je weer ergens tegen!!

Datum: 3 april 2012
Afzender: Bonne Kuitert         
Bericht:  Wij hebben op 27 maart ontzettend genoten van uw optreden. U weet de juiste snaar te raken. Allen waren onder de indruk. Het is ook zo herkenbaar! Veel dank.

Datum: 3 april 2012
Afzender: Anny Kapper
Bericht: Hallo Charlotte,
Heb gisteravond in warnsveld genoten van je optreden. Wat enorm knap wat jij allemaal doet. Ik wens je nog heel veel succes met alles wat je nog gaat doen. groetjes  Anny

Datum: 1 april 2012
Afzender: Angela        
Bericht: Hallo Charlotte,de avond van 27 maart was een belevenis,we hebben genoten van iedere minuut. Je teksten raken en blijven hangen. Er komt zeker een volgende keer. tot dan zeg ik je tot ziens. Het ga je goed. Lieve groet Angela

Datum: 22 maart 2012
Afzender: Miep
Bericht: Een hele mooie middag op 22 maart! Heel bijzonder hoe jij het doet. Bewondering! Wat goed van jou. Groetjes Miep.

Datum: 14 maart 2012
Afzender: Ankie wijngaarden, Ermelo.
Bericht: Gisteren zo genoten van je, tijdens onze feestmiddag in Putten ,van de N.V.V.H.
Ik ben ankie van het glaasje advocaat met slagroom!!!! Enorm respect voor je. Hoop dat je nog lang hiermee mag doorgaan.
Groeten en tot een volgende keer.  Ankie.

Datum: 2 maart 2012
Afzender:  Gerrie
Bericht: Dag Charlotte,
Wil je laten weten dat ik genoten heb van je optreden van afgelopen zondag, 26 februari. Een goede afwisseling van humor en gedeeltes om stil van te worden.
Ik mistte één ding en dat was een staande ovatie aan het eind, bij deze alsnog.
Veel succes en plezier met je optredens.
Hartelijke groet, Gerrie

Datum: 1 maart 2012
Afzender: Kees Posthumus     
Bericht:  Hoi Charlotte,
Veel positieve reacties kregen we na je mooie optreden in de Vermaning, zondagmiddag. Je was in vorm! Je mooie stem werd geprezen. Dat je zo mooi ‘in je liedjes’ zat. De vrolijke intermezzo’s, de gevoelige liedjes. Het liedje over het mooie en het blinde meisje werd geroemd. Dat zijn zomaar een aantal reacties. En vooral: dat je zo gewoon omgaat met het feit dat je blind bent. Dat ontroert en bemoedigt mensen. Bij deze! Hartelijk bedankt voor de voorstelling. 
Vrede en alle goeds, Kees Posthumus

Datum: 28 februari 2012
Afzender:  Willem Olierook
Bericht: Lieve Charlotte,
Wat een heerlijke voorstelling afgelopen zondag!
Ik heb bijzonder genoten van je scherpe teksten en prachtige liederen!! Kus&knuffel, Willem

Datum: 27 februari 2012
Afzender: Marion        
Bericht: Hoi Charlotte,
We hebben met z’n drieën nog nagenoten van jouw voorstelling in een hele leuke tent in de Kapelstraat gisteren. Het was prachtig, mooi, leuk, Tja, wat voor woord moet ik er aan geven. Af en toe een traan, en lach. Het lied over echtheid vond ik prachtig. Ik ben met mijn opleiding alleen maar bezig over echtheid. “Op het gevoel” was ook wel een titel voor mij. Ik ben er alleen maar mee bezig momenteel. Groet van Marion.

Datum: 27 februari 2012
Afzender:  Douwe Brandsma
Bericht: Dag Charlotte en Gerard,
Gisteren heb ik genoten van Charlotte als taalvirtuoos en muzikaal genie. Een rijke verzameling van herkenbare aspecten uit het leven van jullie én van het publiek kwam aan de orde.
Ik wist niet dat het nog kon: maar ik mocht toch één traantje uit mijn ooghoek wegpinken. 
Daar ben ik jullie dankbaar voor.
"Vrede en alle goeds", Douwe Brandsma

Datum: 26 februari 2012
Afzender: Monique     
Bericht: Charlotte, wat een fantastische voorstelling.
Ik vond het stevig,ontroerend,grappig,bijzonder,gevoelig kortom heel mooi.

Datum: 26 februari 2012
Afzender: Niesje Sjollema-Van Mourik
Bericht: Wat een verrassende, bijzondere middag  heeft u mij bezorgd, Charlotte. Heel veel dank daarvoor!!!
Hoewel we al lang in Apeldoorn wonen, had ik toch nog nooit van U gehoord, maar sinds vanmiddag zal u niet zo gauw meer uit mijn geheugen zijn. Met kleinkinderen bij het speciaal onderwijs en een geadopteerd kleinkind uit China zult u begrijpen hoe uw voordrachten bij mij overkwamen, Echt een bijzondere middag, waarvan ik zeker anderen zal vertellen en dan hoop ik, dat wij elkaar weer zullen ontmoeten.
Met tot slot uw Afrikaanse vriendin, ook dat was heel bijzonder.  Alle goeds wens ik u en uw gezin. met respect en vriendelijke groeten   Niesje Sjollema-van Mourik

Datum: 26 februari 2012
Afzender: Monique     
Bericht: Hoi Charlotte, net terug van je mooie voorstelling. Ik vond het boeiend en ontroerend. Ook was je heel actueel: om 12 uur was er bij Buitenhof een discussie over het huidige onderwijs. Jouw observatie van de juf zou een mooie intro zijn geweest! Groetjes van Netty.

Datum: 18 februari 2012
Afzender: Joke Paardekooper
Bericht: Hallo Charlotte,
Wat leuk, om jou vorige week vrijdag in Het Schild tegen te komen. We hebben genoten van jouw programma en "waar zou ze naar toe gaan" blijft gewoon een grappig liedje, hoor, ook al zing je het al heel lang. Succes met alles en, wie weet, tot ziens.
Hartelijke groeten, Wim van der Ven en Joke Paardekooper

Datum:  13 februari 2012
Afzender: Hetty Dellwig
Bericht: Dag Charlotte,
Bedankt voor het mooie optreden van 19 januari j.l. bij Livio in Enschede .Je hebt ons weten te boeien met je veelzijdige programma.
Hartelijke groet, Hetty Dellwig

Datum: 10 februari 2012
Afzender: Ben Mooiweer        
Bericht: Echt genoten van je conference vanmiddag tijdens de opening van het feestjaar ter ere van het 100-jarig bestaan van 't Schild, het woonzorgcentrum voor ouderen met een visuele beperking in Wolfheeze . Prachtig om als ziende met de neus op de vooroordelen over blinden gedrukt te worden. Prachtig om te beleven hoeveel herkenning er bij de bewoners was. Mooie teksten, prachtige stem prettig ondersteunend pianospel. Leuk Schild lied. Heb de hele middag nog met de melodie in m'n hoofd gelopen. Als de belofte van Schild directeur Edwin Frei ingelost wordt en je een complete voorstelling gaat verzorgen in 't Schild komen mijn vrouw en ik zeker. Hopelijk tot dan.

Datum: 26 januari 2012
Afzender: Geertje Goor
Bericht: Geweldig genoten van uw conference afgelopen zondagmiddag in Middelburg.
Ik zou haast zeggen: U zij de Glorie, maar dat is een beetje banaal en ik bedoel het juist optimaal. Wat een prachtige naam voor zo'n prachtige vrouw!

Datum: 24 januari 2012
Afzender: Willy de Muijnck
Bericht: Goedenmorgen Charlotte, Heb je zondag een goede terugreis gehad?  Aardige mensen ontmoet? Gisteravond hadden we vergadering van de groep die initiatief nam om je uit te nodigen.Iedereen!! was zeer geinspireerd geraakt. Je werd nog geciteerd: "Hoe donker het ook is er is altijd nog wel een lichtsprankje". "Hoe zou ik mijn grafschrift willen hebben?"
Je cd werd nog beluisterd. We waren het erover eens  dat mensen die niet geweest waren iets gemist hadden.
We waren blij je te hebben ontmoet.
Met een hartelijke groet uit Middelburg,
Willy de Muijnck Taakgroep van de Hoeksteengemeente.

Datum: 22 januari 2012
Afzender: A3  
Bericht: Charlotte, Mijn vrouw en ik waren blij verrast door je optreden in de Hoeksteen in Middelburg. Het afwisselen van humor/spot/levenswijsheid/inkijk gaf een prachtige mix. Wat ons betreft mag je terugkomen. Joke en A3

Datum: 18 december 2011
Afzender: Sijke Menger
Bericht: Lieve (want dat weet ik zeker) Charlotte,
Je optreden hier in Beetsterzwaag heeft op mij een grote indruk gemaakt. Hoe jij zóveel facetten van een (vrouwen-)leven hebt laten zien,dat heeft me op evenveel manieren geraakt. Je 'dansende' woorden met gevoels-inhoud, je humor, mensenkennis, acteertalent, diepgang en nog veel meer maakte deze middag tot een onvergetelijke gebeurtenis. Daar wil ik je voor bedanken! Uit de reacties om mij heen bleek bij iedereen hetzelfde gevoel:  "Dit hadden we niet moeten missen!" We hebben zó genoten!
Nog even iets persoonlijks n.a.v. het prachtige liedje over je zoon. Onze zoon werkt in Afghanistan. Omdat skype wel mogelijk is,maar zonder beeld,kunnen wij hem niet zien. Al sinds hij vertrokken is, heb ik het gevoel,dat die grote afstand er niet toe doet.  Hij blijft gewoon dichtbij.
"Mei de bêste winsken foar noflike Krystdagen en Sinnestrielen yn 2012" een groet vanuit Beetsterzwaag van 
Sijke Menger                      

Datum: 16 december 2011
Afzender: Kitty Bottenheft
Bericht: Dag Charlotte,
Wat heb ik genoten van je vanavond bij de Kerstavond van de Ango. Echt de dingen uit het leven gegrepen. Ik ga echt genieten van de cd die ik van je heb gekocht. Ik hoop je nog 'n keer te ontmoeten. Bedankt!!! Je hebt me 'n fijne avond bezorgd. Veel succes.Groetjes van Kitty

Datum: 7 december 2011
Afzender: Yvette Boonstra      
Bericht: Hallo Charlotte,
Ik heb na afloop van je optredens op het symposium in de Werelt van Lunteren, je niet kunnen vertellen dat ik er erg van heb genoten. Heel erg bedankt. Het was ook heel mooi om te zien hoe de tolken (gebarentaal en vierhandengebaren) enorm hun best moesten doen om jouw tempo bij te houden maar wel jouw humor over konden brengen. En natuurlijk nog bedankt voor het ritje in de taxi. Groet Yvette

Datum: 27 november 2011
Afzender: Rinny E Kooi
Keuze: 14 november 2011
Bericht: Dag Charlotte,
Ik had vroeger een vergelijkbaar probleem. De sint die tijdens zijn intocht door ons dorp reed zag er anders uit (kleiner, andere bril en stem, andere kleur kleding) dan de sint die mijn kleuterschool bezocht. En er was toen nog geen sprake van hulpsinterklazen.  Mijn geloof werd beproefd.
Veel goeds, Rinny

Datum: 16 november 2011
Afzender: W. Huizinga – van Voorst
Bericht: Beste Charlotte, Op dinsdag 15 november trad je voor de NVVH-vrouwennetwerk in Hengelo op.
Wat heb ik genoten!
Als "ervaringsdeskundige", ik begeleid regelmatig een slechtziende vriendin en mijn man is lichamelijk gehandicapt, is het heerlijk om zo'n relativerende vrouw te zien optreden!
Wat heb ik gelachen om de comische situaties die ontstaan, maar ook hoe jij ze belicht.en dan de zeer gevatte opmerkingen, chapeau!
Ik kan me nog wel eens kwaad maken om opmerkingen van derden. Jij gaat daar humoristisch en speels mee om. Mijn complimenten er voor!
Veel succes en ik stuur Steunpunt mantelzorg in Hengelo zeker je folder.
Groet, Willemien

Datum: 13 november 2011
Afzender: Diny Drenten
Bericht: Hallo Charlotte, Donderdag 10 nov. mocht ik naar je luisteren op de avond voor mantelzorgers in Hardenberg. Ik heb genoten en zo raak als jij de dingen wist te zeggen. Er zat zoveel waarheid in. Bedankt, Diny Drenten

Datum: 4 november 2011
Afzender: Arlette
Bericht: Hallo Charlotte! Ik ben behoorlijk onder de indruk van je na het bekijken van je site! Je bent heerlijk gevat en wat een mooie nummers schrijf je! Ik vond het een eer om je te ontmoeten op het station en vond het fijn om met je te praten! Je bent een inspirerende vrouw.
Lieve groetjes, Arlette, het meisje die met je meereed van station Baarn naar Amersfoort.

Datum: 27 oktober 2011
Afzender: Betty de Jong
Bericht: Beste Charlotte,
Bedankt voor de geweldige avond op de conventie van de CWN vorige week woensdag. Ik heb er van genoten.

Datum: 26 oktober 2011
Afzender: Else Roza
Bericht: Je optreden tijdens de CWNconventie vond ik geweldig. Vandaag in de auto nog nagenoten met je liederen op CD. Wat een humor en intimiteit zitten er in je liederen. Veel succes en plezier verder met de dingen die je doet.

Datum: 25 oktober 2011
Afzender: Simon van Groningen
Bericht: Ik was aanwezig op de conventie van het CWN. Ik was erg geraakt door je optreden. Bedankt voor de eye-openers. Mijn vrouw is zeer slechthorend en haar oren tuitten bij de herkenning die ik verwoordde. Maar ook heel mooi om te laten zien dat humor en een handicap een vruchtbare combinatie zijn.

Datum: 24 oktober 2011
Afzender: Jeroen de Beer
Bericht: Die CD ga ik zeker nog eens aanzetten, Charlotte! Wat een verrassing: Op de gok en zonder grote verwachtingen voor een euro meegenomen bij de Kringloop (ja, zo gaat dat soms met ceedeetjes) en bij thuiskomst in een adem uitgeluisterd. Bij Pim (Zo is het goed) kreeg ik het zelfs even te kwaad. Ik ga er zeker iets van draaien in mijn radioprogramma op www.meerradio.nl/vroegeroflater

Datum: 23 oktober 2011
Afzender: Ria Klein Woolthuis
Bericht: Hallo Charlotte,
op 13 oktober heb je voor onze vrouwenvereniging, de KVG Raalte, opgetreden.
Ik heb hier ontzettend van genoten.
De teksten vond ik steengoed, met daarbij je prachtige stem te horen.
Hilariteit, humor, ernst en ontroering wisselden elkaar af. De teksten drongen diep door en de armband vond ik ook heel mooi.
In het laatste liedje zong je over de Afrikaanse vrouw die samen met jou in de trein zat. Wat een vooroordelen jullie ten opzichte van elkaar hadden.
En het samen lachen daarna. De lach die uit de trein rolde,het perron over, de straat op, de stad en het land in. Prachtig!
Ik wens je nog heel veel succes,hoop dat je nog veel van je laat horen en dat het net als die lach overal terecht komt en een luisterend oor ontvangt.
Hartelijke groet,
Ria Klein Woolthuis, secr. KVG.

Datum: 22 oktober 2011
Afzender: Riet Burgers van Neerbos
Bericht: Gisteravond 21 okt heb ik ontzettend genoten van het op treden van jou Charlotte in de Bethlehemkerk in Arnhem.Er zat zoveel inhoud in de liederen en tekst en tegelijk was het een vrolijke avond.
Dank je wel Charlotte. Je bent een kei als je zo in het leven kan staan met zoveel humor. Ik zal je nooit vergeten. Hartelijke groet en liefs van Riet Burgers

Datum: 20 oktober 2011
Afzender: Harold Lever
Bericht: Hoi Charlotte,
Geweldig bedankt voor je optreden op de najaarsconventie van de CWN. Het was een geweldig mooie opening op het thema. Mensen vonden het ontroerend, prachtig en een heel bijzondere spiegel die je voorhield door iets van jezelf te laten zien.
Heel erg bedankt!

datum: 13 oktober 2011
afzender: Marian
bericht: Hallo Charlotte,
Wat een mooie avond heb je ons bezorgd, en laten voelen hoe bijzonder iedereen voor je is. Wat ben jij een mooi mens.
Bedankt. Groet Marian

datum: 16 september 2011
afzender: Nelleke Beemsterboer
bericht: Gisteravond je optreden bijgewoond bij de jaaropening van het KVG. Wat een bijzondere sfeer heb je gebracht, het was een avond met een lach en een traan. Ontzettend bedankt.

datum: 15 september 2011
afzender: Riet Haazelager-Brink
bericht: Genoten van je optreden vanavond in het Kloosterhof te Noord-Scharwoude leuke liedjes en conferences

datum: 8 september 2011
afzender: Mathilde de Graaff
bericht: Hoi Charlotte,
Gisteravond speelde jij je voorstelling 'op het gevoel' bij ons op Terschelling. Bijzonder hoe jij ons in de spiegel hebt laten kijken. Wat geven jouw humor, de teksten van je liedjes, je verhalen en gewoon hoe je zelf bent die spiegel een bijzondere glans. Dank je wel dat je naar Terschelling bent komen koersen.
Graag tot een volgende keer.
Groeten van ons allemaal namens KOERS Terschelling, Mathilde

datum: 20 juni 2011
afzender: Desire de Boer
bericht: Hoi Charlotte,
Vanavond was je bij ons Sorgeloos te gast. Wat heb ik van je genoten! Fijn op zo'n manier diepgang te kunnen hebben met elkaar. Hartelijke groet,
Desiree

datum: 21 mei 2011
afzender: Huib Hogenkamp
bericht: Ik was aanwezig bij het optreden voor de vrijwilligers van de Grote kerk te Apeldoorn. Ik vond het geweldig, zoals u zong en de teksten van de luisterliedjes en hoe u alles aan elkaar praatte met leuke anekdotes . Een geweldige avond ik heb van U genoten.
Bedankt voor het fijne gevoel wat u bij mij te weeg bracht.

datum:17 april 2011
afzender:Yolanda
bericht:Beste Charlotte,
Je hebt de mensen op de Studiedag in Alkmaar op 15 april echt stil gekregen hoor!
Ik denk dat jij enorm veel impact hebt gehad en de mensen echt aan het denken hebt gezet! Zelfs ook deze zorg/muziekwerkers die eigenlijk al lang al (moeten) weten hoe één en ander werkt.
Je kunt natuurlijk nooit de hele wereld en één keer verbeteren, maar jij draagt echt bij aan een stuk bewustwording t.a.v. mensen met een beperking.
Blijkt maar weer dat juist deze groep mensen met een beperking vaak ook over ongekende kwaliteiten beschikt. Zoals jij met een ongelofelijke muzikaliteit.
Maar ook de kracht om in de taal en woordkeuze en je overdracht de juiste toon te treffen.
Een betere afsluiting hadden we ons echt niet kunnen wensen. 
Vriendelijke groet, Yolanda

datum: 17 april 2011
afzender: Mirjam
bericht: Dag Charlotte,
Zaterdag 16 april was je te gast bij onze patiëntenvereniging, je trad voor ons op. Na afloop hebben we je naar het station gebracht en heb ik mijn waardering al uitgesproken. Bij deze doe ik dat nogmaals: je gaf aan deze dag een humoristisch geheel terwijl onze kwalen ons dagelijks parten spelen. Je hebt ons laten relativeren en ik zal je zeker aanbevelen bij welke vereniging dan ook. Je was een welkome aanvulling op ons programma. BRILJANT!!
groet, Mirjam

datum: 16 april 2011
afzender: Ina
bericht: Hoi Charlotte, we hebben elkaar ontmoet op de dag voor begeleiders van mensen met een ernstige meervoudige beperking in Monster. Zo inspirerend als de ochtend was met Theyra, zo ontroerend en grappig was jou optreden. Heb intussen alle columns gelezen en zal je blijven volgen. Bedankt, groetjes Ina

datum: 12 april 2011
afzender: Olga en Bert
bericht: Voor elk 25, 40, 50, 60 jarig bruidspaar een aanrader om Charlotte te laten optreden. Men was verrukt over haar op onze trouwdagviering op 9 April j.l. De dag kon niet meer stuk met zoveel lieve gasten etc.

datum: 31 maart 2011
afzender: Astrid
bericht: Hai Charlotte, Bij toeval kwam ik op je site terecht. Ik was op zoek naar ervaringen van blinde ouders en kwam zo ook op een site waar jouw naam vermeld stond... Zelf ben ik een trotse mama van een dochtertje van zes maanden. Leuk om de column te lezen over je zoon en jouw rol als "grote mama"! Groetjes Astrid

datum: 20 maart 2011
afzender: Rijanne
bericht: Hoi Charlotte, Wat een mooie, leuke site! Ik ga je columns volgen! Nog bedankt voor de gezellige avond!
Groetjes, Rijanne

datum: 5 januari 2011
afzender: Harry Meijer
bericht: Hallo Charlotte, Ik ben een nog jonge oudere (64). Ik heb gisteren jouw optreden bijgewoond in Raalte. Het was voor mij de eerste keer dat ik een dergelijke middag heb bezocht. Ik heb erg genoten van jouw liedjes. Ik heb al in geen 20 jaar maar zo spontaan een bloemetje voor mijn vrouw meegebracht. Gisteren deed ik dat, dat moet komen door jouw levensechte liedjes en spontaniteit. Jij hebt mij blijkbaar weten te raken. Dank je wel. Ik wens jou en je naasten een goed jaar met veel aardige dingen. Groetend, Harry Meijer

datum: 27 december 2010
afzender: Mevr.JansenHolleboom Raalte
bericht:  Charlotte, ik heb genoten van je optreden gisteren in Denekamp, erg mooi en knap. Ik wens U en Uw gezin alle goeds voor 2011 en succes met Uw optreden. Nogmaals dank.
Riek JansenHolleboom Westeenenk

datum: 21 december 2010
afzender: Dinie Textor
bericht: Dag Charlotte, Nogmaals dank voor de geweldige avond gisteren 20 dec. Het was bijzonder fijn je te ontmoeten. Met je optreden heb je een enorme indruk bij alle aanwezigen achtergelaten. Ik hoop dat je hiermee nog in lengte van jaren mag doorgaan. Fijne feestdagen voor jou en je gezin.
Veel liefs, Dinie Textor NBvP Vrouwen van Nu Wierden

datum:  21 december 2010
afzender: Petra Heinen
bericht: Beste Charlotte, Hartelijk bedankt voor de fijne kerstavond die je ons gegeven hebt. Dit was ma. 20/12 2010 bij de Vrouwen van Nu in Wierden.
Ik vind dat je geweldig kan zingen en piano spelen en erg positief in het leven staat. Ik vraag me af hoe je dat allemaal voor elkaar krijgt. Bedankt en fijne kerstdagen met je gezin.
Groeten Petra

datum: 21 december 2010
afzender: Greet Verschuur
bericht: Wat was dat een inspirerende avond op 20 dec. in Wierden. Wat heb ik genoten van je humor en opmerkingsgave. Wat fijn dat je zo`n fantastisch talent hebt gekregen en ook gebruikt. Ik wens je alle goeds met je gezin.
Greet Verschuur

datum: 18 december 2010
afzender:Ada Smelt
bericht: Dag Charlotte, afgelopen donderdag 16 december hebben wij op Biltsteyn enorm genoten van je optreden. De zaal zat vol en zonder uitzondering was iedereen vol lof en vonden je optreden apart. Ze hadden heel iets anders verwacht. Je hebt ieders verwachting overtroffen. Ik wens je verder veel succes en gezondheid toe voor 2011.  Hartelijke groet uit De Bilt, Ada

datum: 16 december 2010
afzender: Ritte Duynstee
bericht: Beste Charlotte,
Dinsdag was ik bij de lunch van Markant in huize de Molenaar in Utrecht. Ik heb genoten van je optreden!
Dank je wel en veel geluk in 2011!
Groeten, Ritte Duynstee

datum: 14 december 2010
afzender: Joyce Werneri
bericht: Lieve Charlotte, Je hebt ons een onvergetelijke middag bezorgd vandaag bij het feest van De Zonnebloem in Diemen. Ik ben Engelse, maar woon al heel veel jaren in Nederland en je teksten zowel van het spreekgedeelte als het zingen gingen bij mij in als een spons die water opzuigt.
Zelf ben ik 1 jaar blind geweest toen ik 9 jaar oud was door een virus. Na 2 operaties kon ik weer zien en ik herinner me dat mijn Oma me meenam naar Newcastle naar een winkel waar Santa Claus was en ik zag zijn rode jas met wit afgebiesd en begon te huilen. Ik bewonder je zeer en je humor en oorzettingsvermogen. Nog veel succes in het leven.
Groetjes, Joyce Werneri-Weallans te Diemen.

datum: 9 december 2010
afzender: Joke Arends
bericht: Beste Charlotte, blij verrast en genoten van de rake teksten in jouw mooie optredens van vandaag bij het symposium van De Noorderbrug. Bedankt voor het laten genieten!

datum: 17 november 2010
afzender: Louise van Doorn
bericht: Hallo Charlotte, afgelopen zaterdag, 13 nov., was voor mij de tweede keer dineren in het donker. Het blijft altijd weer spannend, wat mij opvalt bij het eten van de heerlijke gerechten is, dat je de smaak veel beter proeft. Ik heb erg genoten van je mooie liedjes en je fijne humor. Kortom een hele leuke avond gehad en eigenlijk zouden veel meer mensen moeten genieten van zo'n avond. Hartelijk dank en tot "ziens". Groeten uit Zeist, Louise

datum: 14 november 2010
afzender: Karin
bericht: Wij hebben gisteren genoten van het "Proef het avontuur-diner" in Deventer. Mede door jou lekkere zelfspot en leuke liedjes in het aardedonker ben ik terrecht gekomen in de wereld van de blinde mensen. Het was wel eens goed om te vernemen hoe het nou is om niets te zien tijdens het eten. Op de tast heb ik mijn voor- en na gerecht naar binnen gewerkt. En even tussen ons: mijn bord met nagerecht kon zo de kast weer in, ik heb het gewoon afgelikt omdat niemand dat kon zien! Zo'n avond zet je weer met de beide beentjes op de grond. We komen zeker terug want mijn dochter van 12 wil het ook een keer meemaken.

datum: 14 november 2010
afzender: Marten en Louise
bericht: Beste Charlotte, gisterenavond ontzettend genoten van je optreden bij proef het avontuur diner in Deventer. Het was weer eens goed om dit mee te maken en mee te nemen in mijn werk als instructeur. Nogmaals bedankt, Marten en Louise.

datum: 14 november 2010
afzender: Lya Stofsel
bericht: Lieve Charlotte,ben ontroerd over je optreden vanmiddag in Leusden.Ben ontroerd en heb van je genoten.Dat je nog veel mensen zo'n prachtig optreden mag brengen.Het ga je goed.

datum: 14 november 2010
afzender: Femmie Berends
bericht: Hallo Charlotte, We hebben gisteravond in Deventer ontzettend genoten,je kunt niet alleen erg mooie zingen maar ook prachtig vertellen, ga zeker nog heel lang door met mooie dingen maken daar maak je andere mensen erg blij mee en je zet de mensen ook aan het denken. Hartelijke groeten van Luc en Femmie

datum:  14 oktober 2010
afzender:  Riet Noordhoek
bericht: Charlotte, wat heb ik gisteravond genoten van je liedjes en ervaringen. Het liedje over de man die toch echt geen vrouw wil die niet zelfboodschappen kan doen e.d en het kind dat ook geen blinde moeder wil, maar JOU WEL fantstisch!!! Ik kon even niet applaudisseren, wilde wel even heel stil zijn! De avond was grandioos. Je zet mensen aan het denken!
Het allerbeste voor de toekomst gewenst! Riet Noordhoek uit Bodegraven

datum:  14 oktober 2010
afzender: Bep Veenstra
bericht: Beste Charlotte, Wat heb ik samen met alle andere vrouwen gisterenavond genoten van je optreden. Ik heb veel bewondering voor je manier van leven. Wat fijn als je een positieve levensinstelling hebt gekregen. Dat ervaar ik zelf nu ook, want ik heb ook veel meegemaakt. Het is geweldig te merken dat je elke dag weer nieuwe moed en kracht van God krijgt om verder te gaan. Ik zeg altijd: “begin de dag met danken, dan gaat het ook beter”. Ik wens je alle goeds toe in je leven, en dat je nog veel van zulke mooie avonden mag verzorgen.
groeten, Bep Veenstra

datum: 2 oktober 2010
afzender: gast
bericht: Hallo Charlotte, bedankt voor de fijne avond in de Zuiderkerk in Aalten. Ik heb genoten van je optreden en je prachtige stem. Veel succes voor de toekomst.

datum: 30 september 2010
afzender: Lammy van Herksen
bericht: Hallo Charlotte, Ik heb ontzettend genoten van het optreden voor de bezoekmedewerkers van de PKN in Aalten. Wat was het een mooi optreden. Zo puur, duidelijk en met een knipoog naar een ieder die er naar luistert. Die knipoog zal ik bewaren.

datum: 30 september 2010
afzender: Aly Korthout
bericht: Wat heb ik genoten van je beeldende liedjes, soms zag ik het zo voor me, jij met een bloemen kroon op je hoofd, dansend door je huis. Het afwisselende van het serieuse en het vrolijke, vond ik erg leuk. Bedankt voor de mooie avond, het heeft wel moed gegeven om vrolijk door te gaan met mijn bezoekwerk.

datum: 10 juni 2010
Afzender: Ingeborg Mijling
bericht: Beste Charlotte, dank voor de spiegel die je mij op de bijeenkomst van Soroptimist International hebt voorgehouden. Blinden zijn niet doof, hebben lief en maken plezier! Zo is het! Dankjewel,
Ingeborg

datum: 7 juni 2010
Afzender: Aly van Osch
bericht: Dag Charlotte,
Wat een geweldig optreden, afgelopen zaterdag in Hardenberg.
Je woorden en liedjes zingen nog na in mijn hoofd.
En je c.d. gaat gezien het laatste liedje zeker op repeat!!
Een hartelijke groet, Aly van Osch

datum: 29 april 2010
Afzender: Han Hulshof
bericht: Geachte mevrouw Glorie,
Namens het KBO Heemstede.
We hebben genoten van uw heerlijke optreden van gisteren.
Zoals beloofd zal ik zorgen dat in het mededelingenblad van mei uw website gegevens en ons commentaar komt.
Hartelijke groet en we houden contact.
KBO Heemstede Han Hulshof ( de nieuwe voorzitter )

datum: 21 april 2010
Afzender: Jannie van Elburg
bericht: Wat heb ik genoten van u programma vanmiddag bij de NVVH-VROUWENNETWERK. Soms moest ik een traantje weg pikken,  het was echt geweldig.
Bedankt Jannie van Elburg.

datum: 21 april 2010
Afzender: Nelie Ligchaam-van Rossum
bericht: Charlotte,
Als bestuur en leden kijken we terug op een mooie jubileum viering van Passage.
Het avondprogramma was heel bijzonder en indrukwekkend. We hebben er van genoten!
Heb je een goede terug reis gehad, donderdag 15 april,
vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel?
Van harte alle goeds en Gods nabijheid toegewenst, voor nu en voor de toekomst,
Namens het bestuur en leden van Passage Nieuwerkerk a/d IJssel
Nelie Ligchaam-van Rossum

datum: 20 april 2010
Afzender: Marianne Koppenol
bericht: Dag Charlotte,
Jouw voorstellingen tijdens de Bart Kidz-dag afgelopen zaterdag in het Museum van Speelklok tot Pierement waren een groot succes. Nogmaals dank!
Hartelijke groet,
Marianne Koppenol, Vereniging Bartimus Sonneheerdt

datum: 15 april 2010
Afzender: Aria van Gelder
bericht: Hallo Charlotte,
Net thuis na een ontspannen avond bij Passage in Nieuwerkerk a/d IJssel. Ik heb genoten van je humor en zelfspot. Wat heb jij een gaven gekregen, zingen, fluiten, pianospelen, zelf liedjes schrijven. Geweldig. Veel  succes met je toekomstige optredens.
Hartelijke groet. Aria van Gelder

datum: 7 april 2010
Afzender: Ans Plug
bericht: Dag Charlotte,
Wat heb ik genoten van je mooie liedjes en hoe je het brengt. De teksten hebben mijn diep geraakt.  Dat je nog veel mensen blij mag maken met je liedjes en de humor die je er bij hebt, klasse.
Vele mensen van de ouderen bond uit Amstelveen hebben van je genoten.
Groetjes, Ans Plug.

datum: 25 maart 2010
Afzender: Marian Keek
bericht: Beste Charlotte,
Bedankt voor je optreden van 4 maart 2010.
Hiervoor is mijn afscheid van Z.C. Goverwelle onvergetelijk geworden. Ik heb heel erg genoten van je optreden.
Veel succes en geluk in je verdere leven.
Hartelijke groet, Marian Keek

datum: 12 maart 2010
Afzender: Jannie Seppenwoolde
bericht: CHARLOTTE, BEDANKT VOOR JE PRACHTIGE OPTREDEN IN DE OPEN HOF IN RIJSSEN, DE 65+ HEEFT HEEL ERG GENOTEN. HARTELIJKE GR. JANNIE

datum: 6 maart 2010
Afzender: Jolande Westhoff
bericht: Je optreden bij het afscheid van onze zorgmanager was geweldig je hebt de zaal verlaten en de bewoners laten zitten met verschillende gevoelens en emotie’s
De blinde bewoners heb je ontroerd en geraakt, de mensen die nog een beetje konden zien voelde zich begrepen en de ziende bewoners en andere erom heen heb je de ogen geopend.
Ik ga achter je cd’s aan we willen je nog graag heel lang horen.
Charlotte ga zo verder en laat maar veel van je horen GEWELDIG!!!!!

datum: 18 februari 2010
Afzender: Tonnie van der Sligte
bericht:
Bedankt voor de onvergetelijke middag in Nieuw Heeten. Je optreden was grote klasse. Ik heb erg genoten van je verrassende teksten. Mooi afwisselend. Ernstig, hilarisch soms vol zelfspot. Maar ook prachtige gevoelige teksten, die me diep hebben geraakt en met mij ook andere mensen om mij heen waren enthousiast en zeer bewogen. Weet zeker dat ik je cd vaak ga draaien. Vriendelijk groet en veel succes verder.

datum: 5 januari 2010
Afzender: Harry Bogaard
bericht:
Graag laat ik je weten, dat ik het optreden in Ermelo heel erg gewaardeerd heb (Henritte van Heemstrahuis). Als pianist bij de weeksluitingen ken ik de piano redelijk goed, en ik heb 't bewonderd, hoe je er mee 'wist te spelen'! Je liedjes vond ik resp. grappig, koket, schrijnend, ontroerend, echt'... Zelf doe ik al een levenlang veel met muziek,maar jouw optreden heeft me bijzonder geraakt, die avond. En dat wil ik je graag laten weten!
Juist ook de slotliedjes, met duidelijke christelijke boodschap, maar zonder preektoontje, vond ik heel rk.
Heel erg bedankt (inmiddels heb ik links-en-rechts al vol enthousiasme over die avond verteld!),
van Harry Bogaard in Ermelo.

datum: 28 december 2009
afzender: Zr. Mariëtte
bericht:
Lieve Charlotte, Graag wil ik uw vertellen, hoe bijzonder de middag in Grubbenvorst voor me was de 21e dec. Het gaf me diepe vreugde, u zong zo vanuit het leven. En ook uw vertellingen erbij geweldig. Alles heeft me diep geraakt en dichter bij onze Verlosser gebracht! Heel hartelijk dank voor uw mooie leven.
Gods zegen voor 2010 bid ik u toe,  zr. Mariëtte

datum:  26 december 2009
afzender: Tonnie Cornelissen
bericht:
Dag Charlotte, ik was op de vrijwilligersavond van Bartimeus. Leuk optreden, veel herkenning bij de toehoorders. Vooral je eeste liedje is bij mij blijven hangen. Succes voor de toekomst.

datum:  23 december 2009
afzender: Lusette van Essen
bericht:
Bedankt voor je leuke optreden, afgelopen dinsdag in Ermelo bij Bartimeus. Ik heb erg genoten. Je bent een positief mens en je hebt veel doorzettingsvermogen. Veel succes met je optredens en ik wens je hele fijne feestdagen. En een goed 2010, met veel inspiratie. Groeten Lusette

datum:  22 december 2009
afzender: Anneke Hilberts
bericht:
Beste Charlotte, Op de avond van Bartimeus voor vrijwilligers op 22 december te Ermelo heb ik enorm genoten van je optreden. Ontzettend knap hoe jij je ondanks je handicap door het leven slaat. Bedankt voor de heerlijke avond! Groeten Anneke

datum: 17 december 2009
afzender: Wil Happé
bericht:
Hele goede kerst gewenst en het optreden op 1 december in de Zuidoost bij al die vrouwen en minder mannen  was goed. Is de treinreis goed verlopen???  Veel dank voor de moeite.
Vrouwenkring De Kapel, Wil Happé

datum: 10 december 2009
Afzender: Janneke
bericht:
hee mam,
love you!!

datum: 23 november 2009
afzender: Roelie
bericht:
Goede avond Charlotte,
Na aanleiding van je optreden in Sellingen, vorige week woensdagavond, wil ik je bedanken voor een prachtige avond.
Wat een moedig en  krachtig persoon ben je. Wat heb je mij tot ontroerends toe bewogen, en tot nadenken gezet, en geleerd te accepteren, met wat ik wel kan.  En hoe vaak staan ik niet met een ,opmerking  klaar lang niet altijd kwaad bedoelt, maar wat een ander raakt
Bedankt Charlotte voor  je doorzettings vermogen om toch hier te komen.ondanks de treinstoring. Hoe laat was je wel thuis? 
Nogmaals hartelijk dank en heel veel liefde toegewenst.
Roelie

datum: 21 november 2009
afzender: Gea Vloo-Potze
bericht:
Dag Charlotte,
Na een lange reis op woensdag 18 november, met veel vertraging, eindelijk om half negen aangekomen in Sellingen. Kordaat als je bent niet eerst een kopje thee, nee gelijk beginnen anders kun je je programma niet afmaken want om half elf is de taxi er alweer. We waren samen met de dames van de NbvP afd. Sellingen.
Zoals je weet hebben we evalutieformulieren laten invullen.
De beoordeling geef ik graag aan je door, de dames vonden het gezellig, emotioneel,humoristisch,boeiend, indrukwekkend, educatief en wetenswaardig.
Passage Sellingen wil je heel hartelijk bedanken dat je alle ontberingen getrotseerd hebt om naar Sellingen te komen, waar je ons op jou bijzondere wijze hebt laten kennismaken met een handicap en hoe je er als medemens mee om kunt gaan.
Hartelijke groet, Gea

datum: 20 november 2009
afzender: Marga Lorie Dispo
bericht:
Hoi Charlotte, ik vond dat je een geweldig programma verzorgde, woensdag voor de Plattelandsvrouwen Hier in Sellingen. Ik vond het niveau erg hoog, beter dan veel van de bekende cabaretiers op TV. Je zag er geweldig leuk uit, en je blijkbaar onverwoestbare goede humeur en vriendelijke maar toch behoorlijk prikkelende humor bezorgden me een gevoel dat ik maar een keer eerder in het theater heb gehad, bij een try-out van Paul van Vliet in Den Haag. Mooi, direct, onbevangen en wat een geweldige mooie stem heb je ook nog....
Als ik nog eens kans zie je ergens te gaan beluisteren/bekijken ga ik dat zeker doen en neem ik een sliert lui mee!

datum: 20 november 2009
afzender: Hanny Oberink
bericht:
Hallo Charlotte,
Ik heb enorm genoten van je avond bij de NBvP.Vrouwen van Nu Afd.Varsseveld op donderdag 19 november. Hoe jij over de dingen spreekt,vind ik fantatisch. Deze avond was zeer gezellig en geslaagd.
Bedankt en heel veel succes verder.
Goetjes  Hanny

datum: 19 november 2009
afzender: Ammy Huttinga
bericht:
Dag Charlotte,
Wat was het gisteren een bijzondere avond in "De Sprankel" in Sellingen. Warm, fijngevoelig, humoristisch, ironisch, veel zelfspot. Ja wat zal ik er nog meer over zeggen. Veel om over na te denken. Je bent een bijzonder mens. Veel geluk verder toegewenst.

datum: 11 november 2009
afzender: Bert Volkers
bericht:
Vandaag of eigenlijk gisteren 10 november 2009 hadden we een gezellige middag voor de mantelzorgers in ons Kulturhus in Borne.
Jij hebt op een bijzondere manier ervoor gezorgt dat deze middag zeer geslaagd kan worden beschouwen. Heel toepasselijk waren je liedjes. Het heeft mijn gevoel van emotie over allerlei dingen losgetornt. Ik wil je daarvoor heel hartelijk bedanken. Het heeft de organisatie "Carint" goed geholpen tot het slagen van een heel fijne middag. Fijn dat je in Borne en bij ons was. Heel veel succes verder.
Bert

datum: 1 november 2009
afzender: Trix Bergsma
bericht:
Hallo Charlotte,
Wat in goed gefoel ha ik krigen doe't ik harke nei dyn ferskes oer dyn eigen libben. Ik ha djip respect foar dyn wurk oer de alledeistige dingen fan it libben..Wy ha in prachtige middei hawn
Alle goeds .....
Trix Bergsma

datum: 29 oktober 2009
afzender: Roely de Haan-Beintema
bericht:
Hallo Charlotte, Wy hawwe tige genoten fan dyn optreden in de Kurius tsjerke . It wie geweldig , fijne ferhalen en wat een stem. Ik haw een folder mei nam en ek op de pc dyn site bewondere. Nochris tank foar it optreden en oantsjens Roely.

datum: 29 oktober 2009
afzender: Janny Vels
bericht:
Charlotte, ik heb je gehoord in wapenveld bij de avond van de chr.pl vrouwen , en ik vond het een hele bijzondere avond, erg genoten van je liederen. Die heel veel vertellen. vond het wel bijzonder dat je de avond begon , met de vraag: heeft de microfoon geen mutsje, want hij geeft een vervormd geluid? ( zo zie je maar ieder heeft een gave) leuk hoor die humor die je hebt.ik wens je succes met je carriere en veel geluk met je gezin. groetjes Janny Vels.

datum: 18 oktober 2009
afzender: Henny Brouwer
bericht:
Hallo Charlotte! Hier dan een berichtje in jou gastenboek! Je was gisteravond in Leeuwarden bij ons jongerenweekend. Ik vond je optreden ontzettend bijzonder. op een grappige manier maar tegelijk met een serieuse blik de gevoeligheden bloot leggen over het leven van een blind iemand. Ik wens je heel veel geluk en succes met je optredens en wie weet tot ooit!
Hartelijke groet,
Henny Brouwer

datum: 12 oktober 2009
afzender: Jantsje Wiebenga
bericht:
Leave Charlotte, Sa wol ik jo wol neamme, want sa binne jo op s oerkommen yn it optreden sneintej n 20 septimber yn de"De Fryske Wike",in feknsje wike foar minsken mei in beheining, dy't h lden waard yn it "F.D.Roosevelths" yn Doorn.
We ha allegearre tige genoaten fan jo optreden. It wie foar in soad fan  s gasten tige herkenber om't sy ek mei in beheining libje moatte.
De ferskes en stikjes waarden troch de wike faak wer nei foaren helle. Dat is wol in teken dat it oansprutsen hat.
Derom wol ik jo nochris nammens alle minsken fan de "Fryske Wike" tank sizze.

datum: 28 september 2009
afzender: Edwin Kip
bericht:
Charlotte, heerlijk om een avond naar jou te hebben mogen luisteren in onze PKN (Samen op weg) kapel in Duiven. Liedjes met inhoud op "eigenwijze" gebracht en goed gevonden intermezzo's. Het deed mij denken aan de tijd dat wij nog met onze zanggroep langs ouderencentra trokken om mensen "iets" mee te geven van ons geloof en kijk op de maatschappij. Het voelde goed, dankjewel.

datum: 24 september 2009
afzender: Nel Dubelaar
bericht:
Charlotte, ik heb vanavond genoten van uw optreden. Ben zeer onder de indruk. wat een mooie teksten en humor!!
met hartelijke groet Nel Dubelaar Uithoorn.

datum: 23 september 2009
afzender: Cathy Minken
bericht:
Beste Charlotte,
Hartelijk dankt voor je fijne optreden afgelopen dinsdag in Driebergen.
Mijn man en ik hebben die middag erg genoten en uw testen geven ons veel steun.
Veel succes met de opvoeding van uw kinderen en succes in uw verdere carriere.

datum: 18 september 2009
afzender: Andrea Ruitenberg
bericht:
Hallo Charlotte.
Heb van je genoten en heel leuk om met je gesproken te hebben.
Ook al zijn we verschillend er waren samen wel veel herkennings punten.
De cd is een leuke herrinering aan de fijn avond in cafe de Mol te Wijthmen.
Groeten van Andrea Ruitenberg.

datum: 16 september 2009
afzender: C.Hofstee-Oskam
bericht:
Vanmiddag in "De Hoeksteen" in Maarssen heb ik erg genoten van uw optreden. Als ik vertel dat we nog even samen gepraat hebben o.a. over mijn  down-dochter, weet u wie ik ben. Ik heb veel bewondering voor de wijze waar op u "vertelt" over uw persoonlijk leven en zich daardoor wel kwetsbaar opstelt. U heeft ons ook geleerd hoe we NIET met visueel gehandicapten om moeten gaan. Ga zo door. Gods zegen toegewenst.
Tiny Hofstee.

datum: 11 september 2009
afzender: Leis Beernink
bericht:
Wat hebben we een prachtige avond gehad samen met de dames  van "Passage" en "Vrouwen van nu" met uw gevoelige luisterliedjes uit het leven gegrepen.
Het is Kunst met een grote K om alledaagse voorkomende gebeurtenissen op een dergelijke manier te verwoorden door zang en muziek. Op humorvolle wijze de mensen een spiegel voorhouden, waardoor men aan het denken wordt gezet.
Het was subliem en voor mij persoonlijk een avond met een gouden randje. Bedankt.

datum: 5 September 2009
afzender: marja Post
bericht:
Beste Charlotte
Wat heb ik genoten vanmiddag van je optreden in de PKN kerk in Weesp.
Vooral het lied over de adoptie sprak me zeer aan omdat we morgenochtend vroeg naar Schiphol gaan om een neef en nicht te verwelkomen die hun dochter hebben opgehaald uit Ethiopie.
Voor de rest een heel geslaagde middag.
groet Marja.

datum: 5 September 2009
afzender: Katinka
bericht:
Dank je wel voor je leuke optreden in Weesp. Ik vond de liedjes over de adoptieouders en je zoon ontroerend mooi en lief.
Groet Katinka

datum: 13 juli 2009
afzender: Mevr. Buhler, IJsselmonde
bericht:
Helaas heb ik een kritische noot. Uit uw werk meen ik op te maken dat de boze buitenwereld maar stom reageert op de blinde medemens. Het zal misschien als een schok komen, maar niet iedereen is van slag bij het bespeuren van een visueel beperkte. In het lied 'Waar zal ze naartoe gaan' kon ik mij totaal niet vinden. Als ik een blinde tegenkom denk ik alleen: niet tegenop botsen, dat is zo lomp. Daarna ben ik hem of haar alweer vergeten. Verder heb ik het idee dat men het bij u niet snel goed kan doen. Elke opmerking wordt tegen het licht gehouden en weggewuifd als onnadenkend of kwetsend. Ik zou het al snel voor gezien houden (no pun intended).

datum: 13 juni 2009
afzender: Jan van der Ham
bericht:
Enorm genoten van je levenswijsheid bij jou optreden in Driebergen, ik maak ook vele malen de fout om iemand op de buitenkant verkeerd te beoordelen, hier over ben ik door jou optreden toch anders gaan denken. Groetjes Jan

dautm: 2 juni 2009
afzender: Edith de Ruijt
bericht:
Beste Charlotte,
Bussum 31 mei 2009 "Congregatiedag" van de Zrs.O.L.Vrouw van Amersfoort. Wij hebben in Bussum (ik en ook vast vele andere aanwezigen) hebben van je genoten! Het was uit het leven gegrepen! Bij elk liedje zag ik het voor mijn ogen gebeuren. Praktijk van de dag!
Heel hartelijk dank en veel succes met het uitdragen en zingen van deze gevoelens het laat de mensen niet koud!!!
Heel veel groeten mede namens de zusters uit Bussum.  Edith

datum:  25 April 2009
afzender: Zr. Julia M.
bericht:
Charlotte, wat heb je ons een mooie avond bezorgd, ik heb genoten en wil je nogmaals danken, het ga je goed, veel liefs en gebed,hartelijke groeten, Zr.Julia

datum:  20 April 2009
afzender:  Maatje Hage
bericht:
Charlotte, je hebt zaterdagavond voor een kostelijke avond gezorgd in IJsselstein. Het was een vrijwilligersavond uitgaande van de PKN en wat hebben we van je genoten! Het bijzondere vind ik persoonlijk, dat het niet grof of vulgair was (wat helaas zo vaak gebeurd) maar echte humeur en zelfspot, bewonderendswaardig!! Ik kocht nog een CD bij je, omdat iemand zo goed was mij het geld te lenen. Dus we kunnen nog na genieten. Heel veel succes bijzondere vrouw! Hartelijk gegroet vanuit IJsselstein, Maatje
 
datum:  19 April 2009
afzender:  Mieneke Stoevelaar
bericht:
Lieve Charlotte,
we hebben gisteren in Heemskerk van je genoten, Je liedjes hebben veel raakvlakken in ons leven.
Dank je wel.
Mieneke

datum:  19 April 2009
afzender:  Eise Jongsma
bericht:
Charlotte, we genoten. Herinneringen aan Jules de Korte, kwamen boven.
Je auditieve interactie is fraai. 'Aufwiederhoren'.
Eise Jongsma
PS. Je folder in Amsterdam door gegeven IJsselstein, PKN, 16/4/'09

datum:  17 April 2009
afzender:  Job Sloof
bericht:
Charlotte, dank voor je mooie optreden vanavond in IJsselstein. Het was een geschenk uit de hemel. Vandaag hoorden wij juist dat bij ons zesde kleinkind van amper drie weken oud definitief is vastgesteld dat zij vrijwel doof is. Wat geweldig om dan vanavond bemoedigt te worden, dat je met een handicap toch vrolijk door het leven kunt gaan. Gods zegen toegewenst op je verdere levensweg. Nogmaals dank voor de fijne avond.
Met een hartelijke groet, Job Sloof

datum: 17 maart 2009
afzender: Ezendam
bericht:
Charlotte we vonden jouw optreden in Hengelo bij de K.B.O. op 12 maart helemaal geweldig! Fantastisch dat je zo in het leven kunt staan! We wensen je heel veel succes en geluk!!
Groetjes Frans en Willy

datum: 15 maart 2009
afzender: Caesar
bericht:
Op 14-03-2009 hebben Grietje en ik het vorig jaar herdacht, dat wij in donker in Deventer dicht bij elkaar kwamen. Dank zij Charlotte en haar ideen heb ik een lieve vriendin leren kennen.
Alle goeds en vrede. Kees D.

datum: 2 maart 2009
afzender: Jef Timmerman
bericht:
Charlotte, Geweldig je optreden, herkenbaar de liedjes en conferances, ontroerend en (bijna) ondeugend de teksten. Genoten hebben we op 27 feb. in Heiloo NH,
Hartstikke bedankt. De groeten aan die jongens die hun eigen moeder moesten gaan pesten.

datum: 28 februari 2009
afzender: Cora Mooy
bericht:
Ik had nog niet van je gehoord, maar op vrijdagavond 27 febr. 2009 was je in het Trefpunt in Heiloo. Je trad op voor ons, de vrijwilligers van deze ontmoetingsruimte. Ik vind je een lieve sterke, stoere vrouw die geweldig zingt en vertelt! Bedankt voor je aanwezigheid!

datum: 27 februari 2009
afzender: Gertrude Prins
bericht:
Vanavond je optreden bijgewoond in Heiloo. Ik heb erg genoten van je luisterliedjes, die herkenning opriepen en je conferences, die heel humoristisch waren. Veel succes met je optredens. Ik kreeg de indruk dat jijzelf erg geniet van het leven, je optredens en van je gezin. Blijf dat vooral doen. 

datum: 20 februari 2009
afzender: Thea Zuidam
bericht:
Ik vond het woensdag 18 februari in Eefde een geweldige avond. Ik heb er erg van genoten. Hartelijk dank. U vroeg nog hoeveel procent van de blinden en slechtzienden een geleide hond hebben en ik zei 3 procent. Ik hoor bij die drie procent vandaar! En ik heb een schat van een blindengeleidehond.

datum: 16 februari 2009
afzender: Marijke v. Essenberg
bericht:
Lieve Charlotte, Je hebt bij ons opgetreden, het Kath.Vrouwengilde in Wateringen. Sinds die tijd moet ik vaak aan je denken zo’n sterke vrouw. Ik luister vaak naar je CD "Op het Gevoel" prachtige teksten, met een traan of een lach. Ik zal je nooit vergeten, veel liefs van Marijke.

datum: 10 februari 2009
afzender: Thea Loos
bericht:
Dag Charlotte, Mede dankzij jou fantastiche optreden hebben wij een onvergetelijke avond gehad.t.g.v ons 75-Jarig bestaan van
Passage afd.Deventer. Geweldig, ontroerend, vol humor. Vooral je lied raak me aan deed me erg veel. Ik hoop je nog eens te horen en zien. Hartelijke groeten Thea Loos.

datum: 23 januari 2009
afzender: Wanda Jansen
bericht:
Hallo Charlotte, Donderdag 22 januari 2009 had jij een optreden in Dodewaard bij de Vrouwen van Nu. Ik heb je ook nog even gesproken want in de pauze kwam je gezellig bij me zitten. Nog even gepraat met elkaar. Ik vond het geweldig van je welke indruk die jij op mijn gemaakt heb. Vooral dat je aan gaf dat je naar de mogelijkheden moet kijken en niet naar de onmogelijkheden. Dus de ervaring van mogelijkheden is zo herkenbaar.
Ga zo door ik wens je veel succes en wie weet komen we elkaar nog eens tegen.
groetjes

datum: 13 januari 2009
afzender: Edwin ten Hove
bericht:
Charlotte, Je optreden vorige week bij het nieuwjaarsontbijt voor de medewerkers van de gemeente Tubbergen was een groot succes! Ik heb inmiddels diverse collega's gesproken die allemaal zonder uitzondering erg genoten hebben van je kritisch humoristische teksten. Voor heel veel collega's met herkenbare voorbeelden. Nog hartelijk bedankt voor het voorhouden van de (lach)spiegel.

datum: 23 december 2008
afzender: Dientje Mombarg
bericht:
Dag Charlotte, Namens het bestuur en de leden van de NBvP Vrouwen van Nu afd. Markelo wil ik je nog even hartelijk danken voor de geweldige kerstviering die je voor ons verzorgd hebt. We hebben vele positieve reacties op je optreden ontvangen.
Iedereen vond dat je een prettige stem hebt om naar te luisteren;  de liedjes en verhalen waren ontroerend en humoristisch. Je gaf ons allen veel stof tot nadenken.
Nog heel veel succes met je optredens en fijne feestdagen toegwenst.
Hartelijke groeten uit Markelo,
Dientje Mombarg

datum: 21 december 2008
afzender: Willemien
bericht:
Charlotte nogmaals hartelijk dank voor de byzondere avond afgelopen woensdag in Hellendoorn, de dames hebben allen ontzettend genoten van jouw voorstelling, al met al is het voor ons een latertje geworden. Ik hoop dat je trein geen vertraging had zodat je op een redelijke tijd thuis kon zijn. Hele fijne feestdagen en wie weet tot de volgende keer.

datum: 18 december 2008
afzender: Oma van Wendel Madelief
bericht:
Beste Charlotte, Wat heb ik genoten van uw optreden afgelopen dinsdag voor de NVVH. Uw liedjes en teksten waren ontroerend en raakte menige snaar,het stemde mij ook tot nadenken. Veel succes met u verder optreden. Prettige feestdagen met u gezin.

afzender: Janneke
datum: 27 oktober 2008
bericht:
Heey lieve mamma!!!!!!!!!!!!!!
Ook al is je optreden in de slotkapel al een tijdje geleden ik vond hem heel erg leuk en ik wist niet dat je zo goed kon toneel spelen.
kusjes : Janneke

afzender: Maria Overkamp
datum: 3 november 2008
bericht:
Hallo Charlotte,
Wat heb ik genoten van jou geweldige optreden. En ook alle andere dames van ZijActief Meddo. Je hebt echt een enorme indruk achter gelaten, want we praten er nu nog over. Charlotte ik hoop dat vele mensen nog lang van jou mogen genieten, en verder wil ik je nog  n ding zeggen: "Charlotte je bent een geweldige vrouw" een lieve groet van Maria Overkamp

afzender: Nel Schilleman
datum: 6 november 2008
bericht:
Charlotte,
net terug van de Contact-middag in de Ger. kerk wil ik je even laten weten dat ik heel erg genoten heb van je optreden. Jouw humor vindt ik hartverwarmend.
hartelijke danken nog heel veel succes. nel

afzender: Titia Meindertsma
datum: 7 november 2008
bericht:
Dag mw. Charlotte Glorie,
Nog even een reactie op de fantastische middag van gisteren in Putten, iedereen was enthousiast, geweldig hoor! Wat fijn, dat dhr.Groeneveld je naar A'foort heeft gebracht, heb je verder een goede thuisreis gehad?
Wij hebben grote bewondering voor je zelfredzaamheid en positieve levenshouding en zullen dit optreden niet gauw
vergeten, dit blijft ons bij en geeft ons ook weer nieuwe power om met het ouderenwerk door te gaan, want de aanwezigen hebben ervan genoten, nogmaals onze dank en wie weet tot een volgende keer!
Hartelijke groeten van Titia Meindertsma.

afzender: Tinie Ritskes
datum:  11 november 2008
bericht:
Was vanmiddag in de Lawei te Drachten.
Heb genoten en was soms ontroerd bij je prachtige teksten, waarvan we ook veel kunnen leren; er werd ons een spiegel voorgehouden. Bedankt Charlotte. Nog veel succes. Tinie

afzender: Sietske
datum: 11 november 2008
bericht:
Dag Charlotte,
Vanmiddag was ik in de Lawei in Drachten en heb jou horen zingen en spelen en vertellen. Het was ontroerend mooi, wij hebben genoten.
Ik spreek namens de leden van Passage uit Buitenpost.

afzender: Coby Hofstra
datum: 11 november 2008
bericht:
Vanmiddag (11nov.) hebben we heel aandachtig naar je geluisterd. Met je humor, ernst en prachtige liedjes heb je ons geweldig vermaakt. Het lied over je zoon, met je eigen prachtige piano begeleiding, was ontroerend mooi.
We hopen, dat je deze optredens nog jarenlang mag doen.
Veel succes.
Namens de vrouwen van Passage CMV Bolsward
Coby Hofstra

afzender: Jan Bos
datum: 13 november 2008
bericht:
Beste Charlotte,
Ik wil je even laten weten dat we veel positieve reacties en complimenten over je optreden ontvangen. Die geef ik dan bij deze aan je door.
Veel succes met je muzikale loopbaan.
vriendelijke groet
Jan Bos
Stichting Vrienden van de Grote Kerk

afzender: Ans Prinsen
datum: 23 oktober 2008
bericht:
Dag Charlotte, ik denk dat ik namens alle dames van ZijActief afd. Meddo wel mag zeggen dat we een heel mooie avond hebben gehad. Het was erg stil in de zaal maar ook erg warm. En met "de steen" als aandenken van Meddo "een kei van een dorp" hopen we dat je goed bent thuis gekomen en wensen wij je nog heel veel succes voor de toekomst.
Ans Prinsen

afzender: Gerda Navis
datum: 22 oktober 2008
bericht:
Hoi Charlotte, via Bert hoorde ik van je optreden in Egmond. Ik ben er naar toe gereisd (vanuit Zwaag) en heb er zeer van genoten. Mild, genuanceerd, ontroerend, muzikaal verrassend (ik ben best wat gewend, maar ik vond de akkoorden soms zo niet-voor-de-hand-liggend goed gevonden!) Complimenten! Ik vond het leuk om te zien dat je komend jaar geloof ik optreedt in mijn geboorteplaats Varsseveld, ik hoop dat ze daar net zo genieten als ik!
Hartelijke groet, Gerda Navis

afzender: Tilly en Diny
datum: 20 oktober 2008
bericht:
Dag Charlotte,
Geweldig wat een zalige middag was het gisteren in " jouw " Slotkapel. We hebben genoten van jouw ontroerende, ondeugende en inspirerende optreden.
groetjes ook voor jouw Gerard en de kids. Tot in de Piet heyn.
Tilly en Diny

afzender: Nel van Wonderen
datum: 19 oktober 2008
bericht:
Lieve Charlotte, Wij hebben genoten vanmiddag van je optreden. Ik had een koorlid mee zij heeft wel een bandje van je maar had je nog nooit zien optreden. Ik heb haar een groot plezier gedaan om haar mee te nemen succes, Nel van Wonderen

afzender: Wimke
datum: 19 oktober 2008
bericht:
Hallo, Charlotte,
hier nog even een reactie op woensdagavond in de meenthe in Steenwijk. Ik heb menige positieve reactie gehad. Persoonlijk heb ik het als erg goed ervaren. Ik geniet van mijn cd op het gevoel,
Charlotte, ik wens je veel plezier en voldoening in je werk, en ik weet zeker dat je veel kunt betekenen voor veel mensen,
Groeten en liefs van Wimke Harsevoort uit Steenwijk.

afzender: ilse schaap
datum: 17 oktober 2008
bericht: Hallo Charlotte,
Wederom een prachtig optreden, ditmaal voor de Leeuwardense Raad van Kerken. Ik heb ervan genoten, net als iedereen in de zaal. Vooral het laatste lied sprak me erg aan "Raak me aan". Dat is nou precies wat je doet in je voorstellingen. Je weet hele gewone dingen uit het dagelijkse leven om te zetten in emotie die raakt! Bedankt voor de geweldige avond.
Hartelijke groet van Ilse.

afzender: Mina Tammenga
datum: 16 oktober 2008
bericht:
Beste Charlotte,
Gisteravond heb ik heel erg genoten van jouw prachtige optreden in De Meenthe in Steenwijk. Jouw geweldige stem,de zeer mooie teksten en de bijpassende pianomuziek waren geweldig. Heel erg bedankt,succes voor de toekomst en een hartelijke groet van Mina Tammenga.

afzender:
Martha van Loenen
datum: 7 oktober 2008
bericht
Beste Charlotte,
Dank je wel voor de fijne middag in de 4hovenkerk.
Ik ben nog aan het nagenieten van je spel. De teksten van je liedjes zijn mooi, humoristisch, scherp maar vooral ontroerend. Jammer dat je niet vaker in de buurt van Delft speelt de komende tijd. Nog een vraagje, heb je nog andere c.d's gemaakt als die je vanmiddag bij je had? Nogmaals hartelijk bedankt voor de mooie uren die je me vanmiddag gaf!!
Martha van Loenen

afzender Annet Werkman / Haren
datum 20 mei 2008
bericht
Vorige week dinsdag verzorgde u de Passageavond in Haren. De leden hebben de avond heel mooi gevonden; volgens de beoordelingsbriefjes o.a. :een prachtige avond- een schitterende avond-, een heel bijzondere avond-, geweldig enz. Ik wilde u dit nog even laten weten.
Heel veel succes voor de toekomst gewenst en een hartelijke groet van Passage Haren.
Annet Werkman-Ploemacher.

afzender Gerrit Paauw
datum 14 mei 2008
bericht
Beste Charlotte Glorie,
Hartelijk dank voor je optreden voor de leden van de PCOB afdeling Rijnsburg / Valkenburg.
We hebben genoten van je zang en pianospel.
Ik persoonlijk zal er in het bestuur voor pleiten je op een later tijdstip nog eens uit te nodigen.
Ik vond het fijn om naar je te luisteren.
Met een groet,
Gerrit Paauw, voorzitter PCOB

afzender: Anneke Huitema
datum: 13 mei 2008
bericht:
Hallo Charlotte,
Ik heb het gisteren al tegen je gezegd maar nogmaals mijn complimenten! ik vind dat je het hartstikke goed hebt gedaan gisteren en heb met veel plezier, ontroering en verwondering naar je zitten luisteren. Vooral het lied van moeder en kind sprak mij erg aan, vroeg me af of je daar ook de tekst van had..Als aanstaande moeder gaf dit natuurlijk een extra speciaal gevoel.. Ik heb veel bewondering voor je enthousiasme en levenslust, en heb veel respect voor hoe je met je handicap omgaat! Daar zouden veel mensen echt wat van kunnen leren, en dan niet alleen de mensen met een beperking maar ook mensen die zoals ze dat dan zeggen normaal zijn, want wat is normaal?  
Maar goed nogmaals mijn complimenten en hartelijke dank dat je aan deze dag heb willen meewerken. 
Groeten Anneke Huitema

afzender:Leny Roodenburg
datum 30 april 2008
bericht
Charlotte, Je hebt ons een bijzondere avond bezorgd afgelopen woensdag 23 april op de jaarvergadering van Passage afd. den Hoorn, hartelijk dank daarvoor. Dank ook voor het compliment dat u mij gaf voor het op rijn voorlezen van het jaarverslag. Alle goeds in uw verdere carriere, Leny Roodenburg, alg. adjunct Passage

afzender Rita Westerduin
datum 28 april 2008
bericht
Lieve Charlotte
Op 23 april was je in Den Hoorn. Ik heb je daar gehoord en gezien. Door je spontane uitstraling wist ik meteen dat dit een goede avond zou worden.
Het gevoel "ik ben niet zielig" was duidelijk zichtbaar. Je prachtige stem en onvervalste humor hebben mij diep geraakt. Ik hoop dat je nog lang anderen zult aanraken.
Rita Westerduin

afzender: Angelique
datum: 23 april 2008
bericht:
Hallo charlotte ik vond het heel mooi toen u in van der valk hotel in purmerend kwam zingen en piano spelen ,ik was echt ontroerd ervan hele mooi,bedankt.

afzender: Meta Molleman
datum: 23 april 2008
bericht:
Beste Charlotte,
Zeer bijzonder vond ik je optreden bij de vrijwilligers in Purmerend. De teksten van je liedjes zijn zeer oprecht en geven reden tot nadenken. Ik kom dan tot de ontdekking dat ik ook regelmatig de “fout”in ga.
Veel succes!

afzender: Titiavan den Berg
datum: 22 april 2008
bericht:
Charlotte het was een prachtige avond in de Bron te Emmen, Je bent echt,je verhaal heeft ons aangesproken

afzender: Titia
datum: 21 april 2008
bericht:
Dat was zondagavond een fijne avond in de Bron. Jammer dat het niet helemaal bezet was. Je programma is levensecht.
Samen met een paar vriendinnen waren we gegaan en we hadden geen spijt.Alleen toen ik thuis kwam zaten er nog een aantal gasten te wachten om mij te feliciteren.Maar Charlotte je bent een geweldige vrouw.

afzender: Olga de Boer
datum: 18 april 2008
bericht:
Lief mens, wat heb ik genoten van je! Je pianospel, liedjes en verhalen.
Tijdens de pauze spraken wij met elkaar.
De gele folders zal ik aan die en gene geven. Wie weet komt er weer wat uit voor je.
Je bent geweldig. Vandaag heb ik je CD laten horen aan familieleden. Ook zij waren, net als ik, zeer geroerd.
Ik hoop dat je nog vele maalen kan optreden.Je bent uniek.
H.Groet,
Olga de Boer,  Zetten

afzender: Alie Bakker
datum: 18 april 2008
bericht:
Goede morgen/middag of avond Charlotte.
Nog even een kort berichtje. Ik heb genoten van je optreden woensdag 16 april j.l. voor de Passage-dames.
Grandioos.
Wel heb ik nog een vraag/opmerking. Waarom spreekt men (in het algemeen) altijd over een “blinde geleidehond”.
Is het niet logischer om van een “geleidehond”te spreken. Wat moet ik met een geleidehond die blind is ? Mischien een item voor je optreden ?
Hartelijke groeten van Alie Bakker

afzender: Will Bosma
datum: 18 april 2008
bericht:
Hallo Charlotte,
Ik heb wo. 16 april in Emmen geweldig genoten van je optreden en inmiddels ook van je CD’s!
Wat een bewogen kijk op “alledaagse” dingen. En wat een confronterende humor over het omgaan met je visuele beperking, maar meer nog met de onnozele reacties van de medemens daarop!
Die “zwarte” humor zie ik trouwens ook bij iemand uit mijn omgeving met dezelfde beperking.
Heel veel geluik en succes verder gewenst!
Hierbij een “schriftelijke knuffel”na het horen van je lied “Raak me aan”.
Will.

afzender: Biny
datum: 17 april 2008
bericht:
Bedankt voor de gezellige avond bij de regio-avond van De Passage in het kerkelijk Centrum de Opgang in Emmen. Een feest!! Jouw optreden en jouw liedjes. Wat een gezonde humor.
Wie weet tot ziens, ik zag dat je zondag weer in de buurt bent.

afzender: Leni Oosterwijk
datum: 16 april 2008
bericht:
Vanavond 16 april was je bij Passage in Emmen.Je me geraakt en op een leuke manier aan gezet tot nadenken, maar ik heb ook heerlijk gelachen.Ga zo door!!!Je was geweldig.

afzender: Ria Ritzema
datum: 15-04-2008
bericht:
Beste Charlotte,
Bijna een week geleden was je bij ons in Castricum.
Ik loop er nog dagelijks van na te genieten.
En niet alleen ik - de afgelopen dagen heb ik veel mensen gesproken -
zonder uitzondering zijn de reacties positief.
Prachtige observaties, rake typeringen, meestal een milde benadering,
muziek die prettig in het gehoor ligt, een mooie, warme en heldere stem.
Wat vooral respect afdwingt is de manier waarop je over je eigen ervaringen vertelt -
je  daarin kwetsbaar opstelt - dat maakt de voorstelling heel sterk!
Best mogelijk dat er weer andere aanvragen voor optredens uit voortvloeien.-
Er waren mensen die meer wilden weten over de condities.
Heb ze naar je site verwezen.
Kortom - we vonden het een voorrecht om jouw optreden hier in Castricum mee te maken.

Alle goeds en een hartelijke groet,
namens de Raad van Kerken -
Ria Ritzema

afzender: Riet Clazing
datum: 11-04-2008
bericht:
Charlotte, bedankt voor de gevoelige, ontroerende, humoristische en gevoelige avond in Castricum.

Riet Clazing, Akersloot

afzender: Ria Deckers
datum: 4 april 2008
bericht:
lieve Charlotte, ik heb je nu voor de derde keer,3 april bij de klok in Eibergen.We hebben genoten van je optreden,het is een avondje uit en het geeft zo’n rust.
een avond van luisterplezier.
gr Ria Eibergen

afzender: Annie Grievink
datum: 15 maart 2008
Bericht:
Ik heb bijzonder genoten van uw optreden in Aalten voor Passage. U brengt uw programma met zoveel humor, fijngevoeligheid en heel speels geeft dat stof tot nadenken. Heel hartelijk dank. Veel succes bij uw optredens en alle goed gewenst.

afzender: Lia Visser
datum: 12 maart 2008
bericht:
11 Maart Groenekan.
Vond het een mooie avond. Bewonderingswaardig hoe je met alles omging. Zoals het orgel.
Succes met de liedjes.

afzender: Willemien Kempink
datum: 29 februari 2008
bericht:
U was 27 febr bij  ons in Aalten .
Ik vond het heel mooi ,en zo begrijpelijk.Ga zo door Charlotte.

afzender: Jan en Marian v.d.Meer
datum: 24 februari 2008
bericht:
Lieve Charlotte,
Je hebt ons deze middag "aangeraakt"!
Heel bijzonder, we hebben genoten!
Sukses met je mooie liedjes.

afzender: Riet Snijder
datum: 12 februari 2008
bericht:
lieve Charlotte, bedankt voor je geweldige presentatie.maandag,in capelle ,je straalt zoveel blijheid uit!!! gods zegen toegewenst

afzender: boeljoes one man band
datum: 30 januari 2008
bericht:
hallo Charlotte,  
het was erg gezellig in Volendam tijdens het feest van de rode kruisvereniging, ik vond je erg goed, mooie stem, ik heb genoten. het was een leuke combinatie met muziek
veel succes verder
met muzikale groet zanger Boeljoes

afzender: Klaas Eldering
datum: 28 januari 2008
bericht:
Op 18 december was je op de Kerstmiddag in Velp - het was echt geweldig! Je stem, je pianospel, de humor, de inhoud; en je confronteert onszelf ook met vragen en met ons eigen gedrag. Het was zeer goed verzorgd en van goed niveau! Van harte aanbevolen.

afzender: Betsy
datum: 24 januari 2008
bericht:
Hoi Charlotte, ik heb genoten van je optreden bij passage in Rouveen maandag 21-1, zoals je je ervaringen vertelde en voor ons zong heeft me diepgeroerd. Ik wens je nog veel geluk en plezier toe met je optreden!
Groetjes betsy.

afzender: Jannie Wijnstra
datum: 16 januari 2008
bericht:
Beste Charlotte
Hartelijk dank voor de fijne middag die jij me gistermiddag bezorgd heb bij de P.C.O.B. in Sneek. Zoals jij in het leven staat, daar kan ik op m'n 65ste nog veel van leren. Je hebt me diep ontroerd, en ik heb (geloof ik) de boodschap begrepen. Prachtige stem en wat een humor!! Het ga je goed. Groetjes Jannie.

afzender:
medewerksters St Nicolaasstichting
datum: 26 december 2007
bericht:
Na een dag arbeid voor onze  kerstgasten hebben we een goede af sluiting gehad van onze werkdag.                   
Gweldig wat hebben wij genoten van je voordrachten en gezang dit is om goed over na te denken en nog om lang van te genieten zo puur en zo echt we hopen je nog weer eens te ontmoeten
Groeten medewerksters St.Nicolaasst. Denekamp

afzender: Janske Blijleven
datum: 22 december 2007
bericht:
Beste Charlotte, gisteren was jij bij het Rode Kruis in Apeldoorn om daar onze vrijwilligers en clinten een geweldige middag te bezorgen. Je hebt her en der toen al gehoord dat je vele geraakt hebt.
Het was bijzonder en geweldig, zoals je het kerstverhaal zonder sterretjes, engeltjes en zoetigheid bracht van 'Mieke'. Heel goed. En je lied aan je vriendin. Een schot in de roos voor velen die naar je luisterden. Een tekst als van dat lied hoort iedereen wel, maar, zeker bij onze groep, als het dan ook nog eens gezongen wordt door iemand met een zichtbare beperking, dan hakt het er helemaal in. Je was en bent een geweldig voorbeeld door zo duidelijk en zichtbaar uit te dragen dat je uit moet gaan van wat je kan en dat iedereen waardevol is zoals hij of zij is.
Met recht heet je Glorie.
Ik wens je hele mooie kerstdagen en een geweldig leven toe.
Dank voor je optreden.
Met vriendelijke groet, Janske Blijleven, Rode Kruis Apeldoorn

naam: Jan Jaap Nuiver
datum: 21 december 2007
bericht:
Lieve Charlotte,
Na thuiskomst meteen Bert gebeld en zoals beloofd je groeten overgebracht. Hij had niets dan lof voor je! Ik ben heel wat gewend als professioneel pianist en koor- en orkestdirigent, maar zoiets moois als je liedje over je kindje heb ik nog nooit gehoord. Heb je dat ook op cd gezet? En zo ja, hoe kom ik aan een exemplaar?
Lieve groeten en fijne dagen,
de dirigent van The New Relations, het gospelkoor dat deelnam aan de Rode Kruisviering in Apeldoorn,
Jan Jaap

afzender: Anneke de Jong De Zonnebloem Hoogland
datum: 21 december 2007
bericht:
Beste Charlotte,
Hartelijk dank voor je optreden gisteren in Hoogland. Je hebt onze gasten een waardevolle middag bereid met je positieve en humoristische conferences en liedjes. Je hebt ons stof tot nadenken gegeven.
Onze gasten waren onverdeeld enthousiast en we hebben allemaal erg van je genoten.
Hopelijk ben je op de terugreis minder verkleumd geraakt dan op de heenweg.
Nogmaals hartelijk dank en fijne feestdagen. Veel groeten.
Namens De Zonnebloem, Anneke de Jong

afzender: coby evertsen
datum: 19 december 2007
bericht:
Dinsdag in Velp, ik was een van de vele luisteraars erg leuk en mooi kun je zingen, heel veel plezier met je werk en al het goeds voor het komende jaar .
coby

afzender: Gerrie Hendriks
datum: 18 december 2007
bericht:
Dag Charlotte,
Gisteren middag was je bij ons in Sneek bij de ouderengroep, wij hebben allemaal genoten van je liederen en pianospel,petje af en nog vele malen bedankt namens de ouderengroep van de baptisten gemeente. Tevens wensen wij je samen met je gezin 'n gezond en liefdevol 2008 toe. Liefs Gerrie Hendriks

afzender: Margriet IJntema
datum: 17 december 2007
bericht:
Hallo Charlotte,
Maandagmiddag, 17 december jl., heb ik erg genoten van je optreden in Sneek. Ook heb ik er veel van geleerd. Zoals je weet, zou ik bijna niet komen, maar het heeft zo moeten zijn. Na het optreden heb ik je naar het station gebracht, waar we nog een fijn gesprek hebben gehad. Je bent een zeer bevlogen en positief mens en dat straal je ook uit. Het was fijn je ontmoet te hebben. Veel succes in alles wat je doet en gezondheid voor jou en je gezin.
Groeten van Margriet.

afzender: Alie
datum: 8 januari 2008
bericht:
Hallo Charlotte,
Nog een heel fijn, voorspoedig en gelukkig 2008 gewenst! Ga zo door met je programma en cd's ! Ik was ook op de Ontmoetingsdag van Passage in Zuidhorn op 15 nov. jl. Het was fantastisch zoals jij kan zingen met je mooie stem. En heel indrukwekkend en geweldig hoe je met humor je handicap toegankelijk maakt voor heel veel mensen. Heel erg genoten, heb ik die middag! Een heel gezegend jaar gewenst en een dikke knuffel van mij!
Alie

afzender: Ineke Cremer
datum: 21 november 2007
bericht:
Daag Charlotte,
Wat hebben mijn vriendin en ik genoten van het duistere avontuur. Zo als jij zong en declameerde. Zo echt uit het leven gegrepen.
Wat wij een paar uur in het donker doen, doe jij dus je hele leven. Een ontzettende positieve en doorzettingsvermogende vrouw ben jij. Heel veel respect voor jou en je gezin.
Ook alle respect voor Monique en Anton, die dit duistere diner hebben verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader zeker door ons.
Veel succes en lieve groetjes van,
Ineke Cremer en Leida Aitink

afzender Anneke
datum 20 november 2007
bericht
Hallo Charlotte,
15 november was ik bij de ontmoetingsdag van Passage in Zuidhorn.Wat je brengt spreekt me erg aan. Vooral ook de zelfspot die je hebt en die jou er waarschijnlijk doorheen haalt.Ik heb erg genoten van je. Ik wens je heel veel succes en ga zo door. Bedankt!! Groeten, Anneke

afzender Moira en Tai
datum 20 november 2007
bericht
Lieve Charlotte, Wat hebben wij genoten van het etentje in gonzales afgelopen vrijdag...Het wat inspirerend, ontroerend en grappig!Nog helemaal onder de indruk, ben ik zo stom geweest om mijn email niet achter te laten voor informatie over een eventueel volgende avond..
Maar die heb je nu dus ook! Harstikke bedankt en keep up the good work!
MwaH! 

afzender Heinke Wolf
datum 19 november 2007
bericht
Dag Charlotte...Hartelijk dank voor de fijne middag
in Zuidhorn XXXXXXX
knuffels!!!!!!

afzender Loes Knoops
datum 17 november 2007
bericht
Mevrouw Charlotte Glorie. Even terugkomen op de middag van de gewestelijke ontmoetingsdag in Zuidhorn te Groningen d.d. 15 november jl. Wat een indrukwekkende, ontroerende en verrassende middag was dat. Uw optreden heeft mij persoonlijk zeer geraakt, prachtig. Is uw terugreis met de trein naar Apeldoorn een beetje soepel en zonder vertraging verlopen?
Hartelijke groeten en veel succes gewenst, Loes Knoops.

afzender Tity de Haan
datum 16 november 2007
bericht
Hallo Charlotte, Je attendeerde ons op de gewestelijke ontmoetingsdag van Passage in Zuidhorn op je website, ziet er leuk uit. En . . . ik heb genoten van je optreden.
Veel succes verder! Groet, Tity.

afzender Janny Woldendorp
datum 16 november 2007
bericht
Gisteren was ik in Zuidhorn waarik met heel veel plezier naar je heb geluisterd ,ik heb erg veel bewondering voor je ,Ik vindt het knap hoe jij met je beperking kunt omgaan ,ga zo door een bewonder naar 

afzender Frouwkelina Hoeksema
datum 15 november 2007
bericht
Hallo Charlotte, Hartelijk bedankt voor de fijne middag in Zuidhorn.
Moi   Ina Hoeksema

afzender Willy van der Veen
datum 15 november 2007
bericht
Lieve Charlotte.
Wat heb ik vanmiddag genoten van je optreden in Zuidhorn, waar wij met vele vrouwen van Passage aanwezig waren. Je hebt ons heel veel gegeven, waar ik je erg dankbaar voor ben. In gedachten knuffel ik je en raak je aan, zoals je mij geraakt heb. Heel veel zegen op je werk.

afzender Boukje Agema
datum 15 november 2007
bericht
Hallo Charlotte,
Vandaag was je bij de ontmoetingsdag van Passage in Zuidhorn. Wij konden je vanuit onze hoek niet zien, maar, zei ik tegen m'n buurvrouw: wij mogen niet zeuren want zij ziet helemaal nooit iets. Wat je ons toen bracht, vond ik geweldig. Je humor, de verhalen en vooral de mooie liedjes, het was prachtig. Vooral over het aanraken. Daar kreeg ik toch een brok van in mijn keel. Want doen we dat niet te weinig? Laten voelen dat je om iemand geeft? Ik vond het een middag met een boodschap, we hebben er van kunnen leren. Ik heb geen cd gekocht, maar ga deze beslist nog bestellen. Ik vind je een moedige vrouw en hoop nog eens iets van je te horen. Ik wens je veel succes verder.

Een hartelijke groet van Boukje Agema uit Niekerk (wk)

afzender Hanneke
datum 27 oktober 2007
bericht
Hoi Charlotte,
Wat leuk dat je een eigen website hebt. Een paar weken geleden was ik bij het Franciscaans jongerentreffen waar jij ook heb opgetreden. Ik wil je even zeggen dat je het geweldig hebt gedaan en ik ervan genoten hebt. De manier waarop je verteld en zingt spreekt me enorm aan.
Bedankt en ga zo door!
Groetjes, Hanneke

afzender Jan Zegwaard
datum 12 oktober 2007
bericht
Maandag 8 okt. was u bij de PCOB in Vlaardingen, bedankt dat u geweest bent. Het enthousiasme wat u uitstraalt, soms een beetje zelfspot , maar wel een fijne boodschap, dat we blij moeten zijn met kleine dingen bedankt.

afzender Anneke Mulder-Nauta
datum 10 oktober 2007
bericht
Lieve Charlotte,
Het is 22.15u. en ik ben net thuis. Ik hoor nog steeds jouw laatste lied:"Raak me aan, raak me aan!" Ik raak dit niet meer kwijt. Ik ben blij, dat ik jouw in de pauze ook heb aangeraakt, voordat je dit lied zong. Nu net bij het weggaan heb ik je een zoen gegeven, omdat die opwelde in m'n hart.
In de pauze heb ik een poosje met je staan praten, over onze dochter verteld en naar jouw gezin en je ouders gevraagd.
Vandaag ben ik naar Deventer geweest en heb nieuwe kleren gekocht. Maar wat ik vanavond heb ontvangen, daarvoor wil ik m'n kleren wel ruilen. Maar nu heb ik beide. Wat liet jij ons in jouw leven kijken en wat durfde jij dat echt weer te geven. Je man en je kinderen mogen trots op jou zijn. En jij natuurlijk ook op hen. Wat ik in de pauze al tegen je zei, herhaal ik nog eens:"Je bent een waardevol schepsel van God". Je bent voor velen een zegen, denk ik en heb ik ervaren.
Meiske, heel veel dank en nogmaals een dikke pakkerd van Anneke Mulder-Nauta (72jaar jong)

afzender Diane
datum 9 oktober 2007
bericht
Hai Charlotte,
Ben gelijk even gaan kijken op je site na je geweldige optreden op het kloosterweekend. Bij de opnames die je op je site hebt staan zag ik dat je het programma enigzins hebt aangepast op de doelgroep;) We hebben erg gelachen om je humor! Ik moest even een traan wegslikken bij je lied over je kinderen. Ben zelf een jonge moeder en ik vond het gevoel wat je beschreef herkenbaar.
Ik wens je vrede en alle goeds toe! en veel succes met je optredens!
Groeten Diana Jacobs

afzender Wim Dekker
datum 2 oktober 2007
bericht
Beste Charlotte,
Afgelopen zaterdag waren we op "avontuur" bij Gonzales in Deventer. In de duisternis luisterden we naar je mooie stem en je liedjes en gedichten, waarin je veel warmte, diepe gevoelens en een positieve levenshouding uitstraalde. Je hebt ons hierbij een "kijkje" gegund in de wereld van een blinde. Het liedje over het aanraken was bijzonder gevoelig.
Bedankt!!

afzender Leony Smit
datum 29 september 2007
bericht
Hallo Charlotte.
23 september een stralende dag, mijn 60e verjaardag. Een boottocht over de Vecht met de mensen die ik graag om me heen heb, en een optreden van Charlotte heeft deze middag onvergetelijk gemaakt.
Leony Smit

afzender nicoline pastink
datum 27 september 2007
bericht
Charlotte, ik heb vanavond genoten van jouw optreden bij het 30-jarig jubileum van de Vrouwenraad Hellendoorn. Confronterend met een lach;bewondering voor jouw zelfbewustzijn en heerlijk eerlijk. Een aanrader. Goede thuisreis gewenst, tot ziens.

afzender Ida Waanders
datum
26 september 2007
bericht
Woensdag 26 September heb ik met veel respect en bewondering naar u geluisterd. Ik had niet die avond niet veel zin om te gaan, maar ik ben heel blij dat ik gegaan ben. Hartelijke groeten Ida Waanders

afzender Agnes
datum 10 september 2007
bericht
Hoi Charlotte het was fijn dat je vanavond in ons huis was;-) bedankt en ik hoop dat je goed bent thuis gekomen, gr Agnes (je weet wel met een dochter die ook Charlotte heet) bedankt en tot ziens;-)

afzender Kees Stigter
datum 17 juni 2007
bericht
Beste Charlotte, Ik was vandaag onder de indruk van je optreden in de Messiaskerk in Wassenaar.Je straalt een heel positieve houding uit. Met name je conference over vaderdag vond ik geweldig. groeten Kees Stigter

afzender bouwien heimensen
datum 14 juni 2007
bericht
Hallo Charlotte, Maandag middag was een heel fijne middag zo met elkaar ook al miste we veel meisjes door vakantieperikelen. Wat heb je buitengewoon mooie teksten. Het leven en de liefde in al zijn schakeringen kwam "even" langs. Nogmaals heel hartelijk dank voor de open blik in jouw leven....Hartelijke groet Bouwien

afzender Joke Peeters
datum 25 mei 2007
bericht
Hallo Charlotte, Wat is jouw nieuwe cd supersnel bij mij in de bus gevallen. Ik vind 'm nog mooier dan je 1e cd; vooral bij de liedjes 'een glimp van God'en 'oh moesje' moest ik een traantje wegpinken. 'ik weet niet.....of ik je cd nog eens draai ;-)

afzender Marcel Riepe
datum 22 mei 2007
bericht
Hallo Charlotte, ik kwam bij het vernieuwen van de website van het Charlotte project, weer je lied "het mooiste cadeau" tegen en ben ik gaan kijken of je een website had, en ja je hebt er ook een. Charlotte en de rest genieten nog elke dag van hun appartement. Nogmaals bedankt voor het mooie lied, ik heb het op de website staan, ik hoop dat dat mag. Groetjes uit Den Helder. www.charlotte-project.info

afzender Annemarie de Boer
datum 22 mei 2007
bericht
Gisteravond erg genoten van jouw optreden bij Passage- Winterswijk.Ik bewonder je humor en je zelfredzaamheid.Het stemt tot nadenken. Ga zo door!!

afzender Joke Peeters
datum 21 mei 2007
bericht
Hallo Charlotte, Leuk om een website van jou te ontdekken! Ik vertelde gisteren tegen een vriendin over jouw mooie liedjes en nu kan ik haar jouw site toesturen. Lieve groet, Joke (zus van Bank van Corrie)

afzender Marion van der Haak
datum 13 mei 2007
bericht
Hallo Charlotte, Ik heb gisteren genoten van je optreden op het feest van het 75 jarig bestaan van de NBVB. Ik heb ook een heleboel dingen herkend uit je liedjes. Ben zelf al jaren mindervalide en loop met stokken. Je ziet de mensen kijken en alleen de kinderen durven de dingen bij naam te noemen en je te vragen wat er met je aan de hand is. Ik ben van mezelf erg vrolijk en ben heel blij met de dingen die ik nog steeds kan, al weet ik dat ik eens in een rolstoel zal zitten. Ook mijn moeder was aan haar stembanden geopereerd en mocht niet praten. Toen we bij de slager waren deed ik de bestelling voor haar. De slager moest wat vragen en deed dat zo hard en langzaam alsof ze doof was. Ook als ik met mijn ouders meega om dingen voor het huis aan te schaffen, praten ze met mij en negeren mijn ouders alsof ze dement zijn. Ze zijn dan wel 80 en 86, maar nog heel goed van geest. Mijn vader van 86 fietst nog overal naar toe. Ik had de cd "bewogen en bevlogen" gekocht en geniet van je stem en de manier om mensen te laten voelen hoe met hun handycap om te gaan. God's zegen wens ik je toe en ook dat je je gaven mag blijven gebruiken om je medemens te sterken en te troosten. Groetjes Marion.

afzender Nancy Bouwmans
datum 29 april 2007
bericht
Hallo Charlotte, Ik herkende je naam, maar jou kan ik me niet meer herinneren. Ik ben Nancy Peperzak vroeger Bouwmans en heb van 1969 tot 1982 op de wijnberg gezeten. Ik ben onder de indruk van wat je nu doet. Ik zing ook graag, maak zelf ook mijn teksten, maar het is meer hobby voor mij. Ik ga jou cd kopen en heb een link naar deze site op mijn website gezet. Heel veel geluk met je liedjes. Nancy.

afzender Henk van der Pol
datum 27 april 2007
bericht
Beste Charlotte Vanmorgen hoorde ik op omroep Gelderland het interview met jou. Leuk gesprek verder niks dacht ik maar toen hoorde ik de twee liedjes van je (Blind en Beest in mij) Ik vond het prachtig mijn complimenten, goede tekst en mooie melodie. Ik ga je cd (twee inmiddels heb ik begrepen) zeker aanschaffen., Ga zo door Ik geniet er van Henk

afzender Hilly Brink,
datum 25 april 2007
bericht
Dag Charlotte, dinsdagavond was je bij ons in Kampen . We hebben na afloop van je optreden even samen gesprooken omdat ik nadat ik je gehoord had ook van dichtbij wilde zien.Ik heb heel erg genoten van je liedjes en van je vertelsels of hoe je die ook wilt noemen. Telkens komt er weer iets boven en zie ik je dan vaag staan maar je stem is heel mooi en ook duidelijk. En in de loop van de tijd heb ik leren luisteren. Ik zing zelf graag en doe dat in een cantorij moet dus ook alles in mijn hoofd stampen en dat lukt tot nu toe nog steeds. Maar voorheen kon ik het niet uitstaan als ik een lied niet mee kon zingen tijdens een kerkdienst en na de dienst zei onze dominee dan Hil je kon je draai nog niet vinden he? Maar ik heb leren luisteren. En ook leren opslaan. Alsof je een laadje open kunt zetten . Ken jij dat ook? Vast wel. Dat moet haast wel met al die teksten. Groots vind ik het . Ik wens je heel veel succes en hoop meer van je te horen. En ben ook van plan om een cd van je te kopen of bestellen. maar welke weet ik nog niet . Met Arthur heb ik een probleem mijn reader kan geen venster in het document vinden dus moet ik het allemaal zelf lezen en ben dus wel even bezig . Morgen ga ik verder. Wel ht is een lang verhaal geworden. Ik eindig met een Hartelijke Groet. Hilly Brink.

afzender Hinke Punter
datum 13 april 2007
bericht
Lieve Charlotte, Gisteren in Drachten erg van je genoten.Ik was degene in het kostuum met de kerstkaarten die over de grond te horen was.Vooral het liedje 'Raak me aan " sprak me aan. Zelf heb ik ook vaak behoefte om even geknuffeld te worden, net of heb ik dat ook veel gemist in een gezin van negen kinderen.Ik kan het me eigenlijk niet herinneren dat ik bij mijn moeder op schoot zat. Wel in de kerkdienst kon ik heerlijk tegen haar aanzitten en ben zelf weleens in slaap gevallen tegen haar aan. Ik heb zelf 3 oom's die slechtziend zijn en bijna blind ze zijn voor ons niet anders en zijn zelf zeer geliefd in de familie. Mijn jongste oom heeft zelf een biografie van mijn opa,zijn vader geschreven en is een prachtig boek geworden .Op zo'n mooie computer met braille gemaakt. Ik wil je heel veel succes wensen met je cabaret en heb grote bewondering voor wat je allemaal doet. Groetjes van Hinke uit Scharnegoutum.

afzender g.v.d.heide
datum 12 april 2007
bericht
Was vandaag bij je optreden in de lawei in drachten.Heb erg genoten van je liedjes en je verhaaltjes.Ik hooop dat je een goede terug reis hebt gehad. Vriendelijke groeten.Gr v.d.heide .Workum

afzender Dorothe de Valk-Timmer
datum 21 maart 2007
bericht
Goedenavond Charlotte, Hierbij wil ik even een reactie geven op jouw nieuwe CD. Het is wederom een bijzonder mooie CD geworden! Ik heb hem pas twee dagen en heb hem ook al wel zeker een keer of zes gedraaid en geluisterd. Telkens word ik weer getroffen door de bijzondere teksten en de geweldige begeleiding, maar ZEKER niet op de laatste plaats door de zang !!! Het geeft mij moed en kracht door de manier waarop jij de teksten zingt en ook de inhoud van de teksten! Kortom om alles nog eens samen te vatten: GRANDIOOS!!! Ga zo door en van harte wens ik je daarbij heel veel succes toe!!! Groetjes Dorothe de Valk.

afzender Koos Harmsen-Hofmans
datum 17 maart 2007
bericht
Hallo Charlotte, ik hoorde net van Ineke dat je nieuwe cd klaar is met weer de begeleiding van Bert v.d. Brink. Zet hem gauw op de site en laat horen hoe ik in het bezit kan komen. Als je in de buurt bent kom ik luisteren. groetjes, Koos

afzender anna andringa
datum 3 maart 2007
bericht
Lieve Charlotte, Wat heb je bijzondere talenten gekregen, zoals je mooie stem en dat je liederen maakt en jezelf kunt begeleiden ook nog! En wat was het leerzaam; op humoristische wijze hield je ons een spiegel voor en je leerde ons om ervan uit te gaan, dat mensen 't goed bedoelen, al gaan ze intussen duidelijk enkele bruggen te ver. Je bent een belangrijke stem voor gehandicapte mensen, om zo het gedrag in de maatschappij om te buigen van nieuwsgierig zijn, door onwetendheid vaak, naar vriendlijk en beter invoelend te zijn. En vooral gaf je het voorbeeld hoe we door humor ook, bitterheid kunnen voorkomen. Dank je wel, dat je optreedt!! Gods Zegen wens ik je toe voor jezelf en je gezin en je optreden in den lande. Anna uit Harderwijk.

afzender Agnita Wagenaar
datum 11 februari 2007
bericht
Hallo Charlotte. Wij willen je op deze manier nogmaals bedanken voor de fijne avond afgelopen woensdag.Het heeft ons diep ontroerd. We hebben veel fijne reacties gehoord van onze leden. Wij hopen dat je een goede terugreis hebt gehad Hartelijk dank. KVZ Zoetermeer

afzender corrie boele
datum 8 februari 2007
bericht
Beste Charlotte gisteravond 7 februari was ik als gast aanwezig ter ere van het 15 jarig bestaan van de Katholieke Vrouwen Zoetermeer. Wat een prachtige inspirerende avond, ik heb er enorm van genoten en wat heb je een mooie stem. Veel succes voor de toekomst. Corrie Boele

afzender Anne-Riny en Jan en Sylvia
datum 5 februari 2007
bericht
Beste Charlotte en Monique, Wat een bijzondere avond was dat op vrijdag 2 februari j.l. Wij hadden 165 km afgelegd om deze avond "proef het avontuur" in het Gonzales Barbecue Restaurant in Deventer bij te kunnen wonen. En daar hebben wij geen km spijt van gehad. Na ons gemeld te hebben bij Anton werden wij in een (zeer) donker restaurant door onze gastvrouw Chantal naar onze tafel geleid. Hier begon voor ons het avontuur. Het welkoms drankje werd geserveerd en onze tafelgasten hielden dat in het begin stevig vast, bang om het kwijt te raken of om te stoten. Na een woord van Welkom door Charlotte, Monique en het voorstellen van de gastvrouwen, werd het voorgerecht geserveerd. Dan begint het avontuur om in het donker te proeven van wat je op je bord geserveerd hebt gekregen. En het op te eten zonder te knoeien. En waarom zou je niet stiekem je vingers gebruiken? Als voorgerecht hadden wij alle vier aan tafel voor vis gekozen. Normaal begin je misschien met wat je het lekkerst vind, maar nu begon je te eten zonder precies te weten wat het was. Nu liet je de smaak prevaleren. Heel bijzonder. Na het voorgerecht werden we verrast door de zang en de liedjes van Charlotte. Toen na haar eerste optreden het licht aanging voor de Barbecue zagen we pas hoe het restaurant er uit zag. Na de Barbecue (anderhalf uur later) ging het licht weer uit en kregen we een tweede optreden van Charlotte. Daarna volgde het nagerecht en dit was weer een sport om dit zonder te knoeien op te eten. Na het nagerecht een laatste optreden van Charlotte waarna het licht weer aan ging. Wij hebben hierna nog genoten van de koffie en de zeer persoonlijke benadering van zowel Charlotte als Monique. Daar wij een overnachting in Deventer hadden geboekt konden wij nog heel lang na kletsen en genieten van zoveel avontuur. Wij vonden het met zijn vieren iets heel bijzonders en wij kunnen het dan ook velen aanraden om het eens te beleven. Het is een avond waarin je in een zeer korte tijd kan ervaren waar blinden mensen zich altijd in bevinden. De zang en de liedjes van Charlotte spreken voldoende op zo'n avond. Nogmaals in een woord "Geweldig". Wij komen zeker nog eens terug om het nogmaals te beleven. Anne Faasse, Oud-Beijerland

afzender André en Joke
datum 4 februari 2007
bericht
Lieve Charlotte Wat een prachtige avond was het "proef het avontuurdiner" op 2 februari in Barbeque restaurant Gonzales in Deventer. Erg onwennig om in het donker naar je tafel en het toilet begeleid te worden, om je drankje en voor- en nagerecht in het donker aangereikt te krijgen. Eten zonder dat je ziet wat je eet, waardoor er dus bij ons heel veel andere zintuigen aangesproken worden. Jouw stem, jouw beeldspraak met humor en emotie gaven aan onze belevingen een extra dimensie. Dank je wel dat we een stukje in jouw wereld mochten "kijken". Het heeft ons bijzonder verrijkt! Voor jou misschien heel gewoon, voor ons heel bijzonder. André en Joke

afzender Nel van Dijk
datum 18 januari 2007
bericht
Charlotte, je was gisteren met een byzonder optreden bij ons in Naaldwijk. Ik, maar alle leden met mij hebben ontzettend genoten. Geweldig hoe jij met jou handicap omgaat. Er straalt zoveel kracht en positiviteit uit van jou. Mooie stem, prachtige begeleiding en aansprekelijke teksten. Het was een avond waar over gesproken en nagedacht wordt. Ik geef je nogmaals een aplaus en wens je veel geluk met jou gezin en je werk. Bedankt!!!!!

afzender Anne Faasse
datum 27 december 2006
bericht
Beste Charlotte, namens alle blinden en slechtzienden van de vakantie week in Dennenheul te Ermelo, wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de zeer fijne avond die jij ons vanavond (27 december 2006) geboden hebt met je luisterliedjes en je zelfspot met jou en hun blindheid. Het was het hoogte punt van onze vakantie. Wij zullen zeker in de toekomst je cd beluisteren en hopelijk zien we elkaar terug in een van de zomerweken op Dennenheul. Namens alle gasten, week coordinator, Anne Faasse.

afzender Martha Kroes
datum 22 december 2006
bericht
Charlotte, bedankt voor de fijne avond in Meppel. Je hebt ons veel meegegeven om over na te denken. Het was een bijzondere kerstviering. Ik wens je heel fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

afzender Tjitske Twerda
datum 22 december 2006
bericht
Ik heb gisteren avond genoten van U optreden in Meppel. Tjitske.

afzender Janny Kuilenberg
datum 20 december 2006
bericht
Charlotte, dank,dank,dank voor de fijne avond die jij de Geref,Vrouwengespreksgroep en Passage in Nunspeet bezorgd heeft. Je hebt ons achter de schermen laten kijken.Wij hebben genoten van je pianospel,zang en woordspeling,fantastisch. Ga er beslist mee door,dan komen wij nog een avond genieten.

afzender Arjanne de Vries
datum 28 november 2006
bericht
Gisteravond genoten van je optreden bij Passage Purmerend. Je prachtige stem, je teksten, conferences en je pianospel; het maakte me aan het lachen, stemde tot nadenken en ontroerde me. Heel hartelijk dank en ik hoop dat je nog heel lang je gaven mag delen met vele mensen. Ik hoor je graag nog eens!

afzender Henny Denneboom
datum 20 november 2006
bericht
Grote bewondering voor je optreden op de boerinnendag in Dijkerhoek. Je voordrachten hebben mij bijzonder aangegrepen en ik vind dat je je gevoelens fantastisch aan anderen kunt overbrengen. Ik zal er nog lang aan denken. Bedankt!

afzender hillie
datum 17 november 2006
bericht
Ik heb ontzettend genoten woensdagavond in marienberg het heeft me geamuseerd en erg ontroerd Bedankt daar voor

afzender jenny kruger
datum 17 november 2006
bericht
Boerinnendag in Dijkerhoek; ik heb genoten van uw optreden; het zet ierder mens weer op zijn of haar plaats; Bedankt!

afzender Hermieke
datum 16 november 2006
bericht
Vanmiddag ontzettend genoten van uw optreden op de Boerinnendag in Holten. Prachtige teksten, bedankt.

afzender ida
datum 4 november 2006
bericht
HEB N VRIJDAG 3 NOV JL VAN JE OPTREDEN S AVONDS ERG GENOTEN. WAS HEEL INTERSANT,ECHT ZO ALS HET IS IN HET LEVEN.DANK JE WEL

afzender elisabeth
datum 2 november 2006
bericht
Hallo Charlotte, Het was voor ons een bijzondere ochtend, we hebben veel geleerd van jou! Nogmaals heel erg bedankt! Vriendelijke groet, Elisabeth

afzender Rutger Hornikx
datum 23 oktober 2006
bericht
In het verre Menton, na een middag ontdekken van de mooie warme Méditerranée in oktober, mochten we 's avonds jouw talent ontdekken. Het was geweldig. We zien uit naar je CD en wie weet, een weerzien. Marianne en Rutger

afzender marijke vogelaar
datum 12 oktober 2006
bericht
Hallo Charlotte,Ik heb genoten van de avond in oud-beijerland van passage. Heel bijzonder dat u die blind ben, aan ons, mensen die wel daglicht kunnen waarnemen laat zien, waar wij dikwijls blind voor zijn. Een eye-opener! heel goed en knap, een avond vullen en alles uit het hoofd. Ik doe het u niet na! Veel succes bij de volgende optredens!groet van Marijke.

afzender a.oenema.dijkstra
datum 23 september 2006
bericht
Mag u hartelijke bedanken voor de uitgebreide informatie op de computer. shalom.. a3 .oenema

afzender Bert van den Brink
datum 17 augustus 2006
bericht
Geachte lezers. Donderdag 17 augustus 2006 is de cd gemixt van Charlotte Glorie. Prachtig is het geworden! Alvast mijn felicitaties. Ik heb er met heel veel voldoening aan meegewerkt als pianist/accordeonist maar vooral als mens en vriend. Bert van den Brink

afzender Bert van den Brink
datum 15 augustus 2006
bericht
Dinsdag 4 en woensdag 5 juli 2006 mocht ik weer aan de vleugel plaatsnemen om - deze keer in een studio - Charlotte Glorie te begeleiden op haar nieuwe cd. Ik mag het zeggen.... van harte aanbevolen!!! Eerst nog even mixen en zorgen dat die ook daadwerkelijk uit de fabriek komt rollen. Met veel voldoening denk ik terug aan de opnames en hoop dat er door heel veel mensen naar geluisterd zal worden. Bert van den Brink

afzender Bert van den Brink
datum 15 augustus 2006
bericht
Dinsdag 4 en woensdag 5 juli 2006 mocht ik weer aan de vleugel plaatsnemen om - deze keer in een studio - Charlotte Glorie te begeleiden op haar nieuwe cd. Ik mag het zeggen.... van harte aanbevolen!!! Eerst nog even mixen en zorgen dat die ook daadwerkelijk uit de fabriek komt rollen. Met veel voldoening denk ik terug aan de opnames en hoop dat er door heel veel mensen naar geluisterd zal worden. Bert van den Brink

afzender Kim Duinmeijer
datum 8 juli 2006
bericht
Hallo Charlotte, Gister was ik bij de afscheidsavond van Bert met jou optreden. Ik ben 15 jaar en sprak daarna nog even met Bert en hoorde dat je je afvroeg of wij ook zouden genieten (me broer was er ook) nou ik kan je vertellen dat ik heb genoten wat speel je ongelooflijk mooi en je teksten zijn echt super goed ik heb er veel over nagedacht en zat tijdens de voorstelling (en daarna) met een glimlach om me mond! Heel erg bedankt voor deze plezierige avond!! groetjes Kim

afzender Roos Mujkic-van den Brink
datum 8 juli 2006
bericht
Beste charlotte, ik kom net bij de afscheidsavond in Heiloo vandaan, alwaar ik samen met mijn man en ouders heb kunnen genieten van jouw optreden. Nog vol van dit gebeuren lukt het mij niet in slaap te komen. Met name de zelfspot en ironie omtrent jouw handicap spraken mij erg aan. Mijn dochter van vijf maanden is helaas blind geboren en jouw optreden was de eerste keer dat wij in contact zijn gekomen met anderen blinden. Zeer confronterend, aangrijpend, hoopvol en verwarmend heb ik het gevonden. Mijn man en ik hebben flink geemotioneerd geluisterd en zijn zeer onder de indruk. Meteen heb ik de bemachtigde CD beluisterd; nr. 1 en 3 zeer confronterend, nr. 14 heerlijk verwarmend. Thuis hebben we zalig met onze dochter geknuffeld en samen gegriend. Bedankt voor deze speciale avond. Vriendelijke groet, Roos

afzender Peter Wilbrink
datum 9 mei 2006
bericht
Charlotte je bent een topartiest. Heel fijn om deze middag een optreden van je mee te maken. Bij thuiskomst ging de aangeschafte cd direct in de speler van mijn zoontje. Konden we direct na genieten. Ik ga'm nu even op mijn mp3 speler zetten voor in de trein. Nogmaals bedankt! P.S."Lellebel" heb ik echt alleen uit een liedje. En wel van een andere grote artiest:Wim Sonneveld

afzender Elly Schornagel
datum 9 mei 2006
bericht
Charlotte,op de Provinciale Ledenvergadering van Passage Noord-Holland hebben ruim honderd vrouwen genoten van je programma. Mooi, ontroerend, treffend, waren zoal de reacties. Bedankt voor je bijdrage op deze dag.

afzender Tjitske Ferweda
datum 1 mei 2006
bericht
Dag Charlotte. Net heb ik rustig de website bekeken en de liedjes geluisterd. Handiview is ook geweldig denk ik. Donderdag j.l. was ik een van je gasten. Veel vrouwen kwamen daar vooral voor Hannie, maar ik genoot meer van Charlotte. Door mijn werk met verstandelijk gehandicapten weet ik van het vooroordeel.Het"reisliedje"sprak me dan ook erg aan. Ik wens je heel veel succes en vooral geluk in je leven. groetjes van Tjitske Ferweda

afzender Henny Kalisvaart
datum 28 april 2006
bericht
Hallo Charlotte, heel erg bedankt voor je mooie optreden op de Ledenvergadering van de Gereformeerde Vrouwenbond op 27 april. Ik persoonlijk heb heel erg van je zang, je liedjes en je voordracht genoten, maar dat hoorde ik ook overal om me heen. Wat een prachtige stem heb je toch. En het kwam allemaal zo dichtbij. Je begon met heel veel zelfspot en daarmee was de toon van je optreden gezet: geniet van de mooie dingen in het leven, er zijn zó veel dingen die je wel kunt. Ga daar dan mee verder. Bedankt voor je delen met ons. Foto's van de dag staan op www.hier.is/gvb Groetjes, Henny Kalisvaart, de fotograaf. (Leest Alfons dit nu allemaal voor?)

afzender jhulsman
datum 17 maart 2006
bericht
Charlotte bedankt voor de geweldige mooie avond in Lemelerveld ik heb enorm genoten van jou optreden ik hoop dat we nog eens een beroep mogen doen op jou van zo iets krijg ik nooit genoeg

afzender Truida Huetink
datum 16 maart 2006
bericht
Gisteravond heb ik enorm genoten van jou optreden in de Brugkerk in Lemelerveld toen wij met alle vrouwengroepen van deze plaats samenwaren. Charlotte bedankt.

afzender Mustafa
datum 14 maart 2006
bericht
Ik vind het leuk dat je bij ons op school komt. Hoe kun je my berichtje nou lezen?

afzender Wietske Alberink-Zeinstra
datum 9 maart 2006
bericht
Lieve Charlotte, Ik schrijf "lieve", omdat "beste" toch afstandelijker klinkt en en dat past niet bij mijn herinneringen aan gisteravond.Je maakte ons met je liedjes en conferences deelgenoot van je leefwereld, van jouw gevoelens en ervaringen .Door ze met ons te delen, ze meetedelen, hield je ons ook eeen spiegel voor , confronteerde je ons met ons gedrag. Enkele dames vertelden me naar afloop, dat ze zich zo herkenden in je eerste liedje:"waar zou ze naar toe gaan"" het praten over...Het niet kwetsend, slecht of vervelend bedoeld maar een uiting van mensen op straat van hun gevoel met helaas ook vaak een oordeel, soms een veroordeling. Zelf was ik door het gevoel in veel liedjes geraakt, in het bijzonder ook het liedje over het lentekleed of was het een liefdeskleed? Ik heb nog niet je hele c.d. kunnen beluisteren gisteravond, maar moest mijn man toch wel deelgenoot maken aan mijn fijne avond. Op de c.d. klinken je stem en de piano nog mooier dan gisteravond, ik ben blij met de c.d.(al staat er voor zover ik hem heb beluisterd en bekeken het lentenummer niet op, komt op de volgende zal ik maar hopen)Veel succes

afzender Paulien Kreeft
datum 8 maart 2006
bericht
Lieve Charlotte, Wat heb ik vanavond van je optreden in Julianadorp genoten. Bedankt hiervoor en ik hoop dat je veilig tjuis bent gekomen. Hartelijke groet, Paulien

afzender Coby Penninhs
datum 8 maart 2006
bericht
Hartelijk bedankt voor de prachtige avond in Julianadorp. Ik was heel erg "aangeraakt", en ga zeker je cd kopen.

afzender Bep Vlaardingerbroek-van Oosten
datum 22 februari 2006
bericht
Gisteravond heb ik je in actie gezien, het was een prachtige avond waar ik hééél erg van genoten heb. Geweldig, van mij mag je door gááááán !!!!!!!! Bep Vlaardingerbroek-van Oosten

afzender Aafke Uilhoorn
datum 22 februari 2006
bericht
Charlotte, in febr. 2005 mocht ik kennis met jou maken op een provinciale Passage dag in Oudleusen. Geweldig dat je nu ook bij ons op de afdeling in Vroomshoop bent geweest. Naar jou te luisteren, jou te mogen ontmoeten is zo verrijkend, daar kun je alleen maar stil van worden en geeft veel stof tot nadenken. Charlotte, als ik aan je denk, dan hoor ik; 'raak mij aan'. Gods zegen toegewenst voor jou en jouw gezin.Een lieve groet, Aafke Uilhoorn.

afzender janny verheij
datum 22 februari 2006
bericht
22 februari 2006 Nog bedankt voor je optreden, vorige week voor Passage Vroomshoop. Ik heb er van genoten! En aan de reacties van de leden te horen zeer velen,zo niet allen aanwazigen. Ik hoop dat je een goede thuisreis gehad hebt. het ga je goed!

afzender geertje timmer
datum 17 februari 2006
bericht
gister avond genoten van uw optreden .we zijn er erg door verrast. veel succes verder

afzender den. heijer.dien
datum 11 februari 2006
bericht
wij waren .9 2 2006 erg onder deindruk van jou optreden het was prachtig, in een wrood gezegt, degroeten van scheveningen.

afzender Dieneke Ros
datum 10 februari 2006
bericht
Hallo Charlotte, Hoop dat de terugreis vlot is verlopen. Wij vonden het een hele gezellige avond en wensen je nog veel succes toe in de toekomst. Met vriendelijke groet, Dieneke Ros

afzender paulien
datum 18 december 2005
bericht
hoi Charlotte, je was bij ons 17 dec in heiloo. je opmerking naar mij toe dat onze handycap misschien wel moeilijker is dan de jouwe zegt al dat je een geweldig mens bent. wat een voorrecht jou te ontmoeten. blijf zo scherp in je liedjes hou ons maar een spiegel voor. bedankt Paulien

afzender Ann
datum 17 december 2005
bericht
beste charlotte Genoten vandaag van je optreden in Heiloo het was geweldig . hartelijk bedankt Piet & Annie godschalk

afzender Dorothe de Valk
datum 11 december 2005
bericht
Beste Charlotte, Wel een beetje laat, maar "het was er tot nog toe nog steeds niet van gekomen". Bij deze wil ik dus mede namens mijn man en ook namens mijn mijn " wandel "buurvrouw en haar man tegen jou zeggen dat wij bijzonder hebben genoten van jouw optreden op de proef het avontuur avond in restaurant Conzales in Deventer. In mei waren wij-- mijn man en ik-- er met onze buren en op 10 November waren wij er wederom, maar nu met een groot aantal van mijn familieleden d.w.z. zelfs met al mijn vier zussen en hun partners!!! Ik was namelijk in Mei zoo enthousiast geworden, dat ik graag ook nog meer mensen een beetje van het leven van een blind iemand wilde laten ervaren. "Tussen de regels door " bij jouw optreden proef ik een bepaalde moed en een doorzettingsvermogen waar menig persoon " die meent volledig over alle zintuigen te beschikken "d.w.z. die wel kan zien een puntje aan kan zuigen!!!!! Ik wil oprecht mijn/onze bijzondere bewondering uiten tegenover jou hoe jij je door het leven slaat en je leven leeft. Wij-- mijn man en ik vinden ook dat je zo goed doet door ook je talenten te gebruiken en ermee te werken d.m.v. optredens en ook als moeder en echtgenote. We hopen van harte dat je onze mail als positief ervaart! Groetjes en tot ziens misschien. Wim en Dorothe de Valk--klarenbeek.

afzender Ineke Voskamp-Leerdam uit Oss.
datum 29 november 2005
bericht
Beste Charlotte. Dinsdag 22 november hielden we in Weert onze Provinciale Najaarsdag van christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage. Charlotte, je hebt een enorme indruk op me gemaakt! Je bijzondere manier van zingen (ik draai je CD vaak!), je presentatie en vooral je humor! Ik wens jou het allerbeste toe! Met een hartelijke groet, Ineke.

afzender Maria Timmer/Kees Altenburg
datum 21 november 2005
bericht
Hallo Charlotte, Wij willen je even laten weten wat wij van het 'proef het avontuur - diner' gevonden hebben. Zoals je van Dorothé wel zult hebben gehoord, zijn wij er met bijna de hele familie op 10 november bij geweest. Wij vonden het heel bijzondere ervaring om niet te zien waar je bent, wat je eet, wie er luistert als je iets zegt, kortom in het donker te vertoeven. Gek genoeg was het niet leuk dat opeens het licht weer aan ging. Het doorbrak een proces van wennen aan het donker en daarmee omgaan. We waren zelfs even zover dat we om de beurt praatten in plaats van door elkaar, en zo beter naar elkaar luisterden. Maar dat duurde helaas niet zo lang! Wat erg opviel was dat de geluiden om je heen erg storend kunnen zijn in het oriënteren op elkaar. Je kunt niet zoals anders, als je ziet, geluiden zo gemakkelijk uitschakelen. Mede daardoor was het zeer vermoeiend. Maar wel heel leuk om in het donker te eten, met handen en voeten bij wijze van spreken! Jouw liedjes luisterden het geheel goed op. Al met al een heel bijzondere ervaring, die we niet van tevoren hadden verwacht! We hebben ervan genoten! Groeten uit Nijmegen, Kees en Maria

afzender Hennie van Zadelhoff
datum 20 november 2005
bericht
Charlotte,namens ons allen nogmaals bedankt voor de geweldige avond.Je liedjes, conferences we hebben er van genoten.Veel goeds voor de toekomstgewenst.4 vrouwen verenigingen Angerlo

afzender Anita Weeber
datum 17 november 2005
bericht
Chatlotte,we hebben van je genoten 15 november 2005 in de Triomfatorkerk in Den Haag.Wij 6 vrouwen van Passage De Lier zijn het er unaniem over eens het was geweldig!Veel succes op je verdere levenspad! Groeten Anita.

afzender Mieke van der Kruk
datum 15 november 2005
bericht
Charlotte, wat een geweldig uurtje heb je ons bezorgd tijdens de provinciale ontmoetingsdag van Passage in de Triomfatorkerk in Den Haag. Je hebt met je positieve uitstralling ons geleerd hoe we met elkaar kunnen en moeten omgaan. Dank je wel en veel geluk voor de toekomst!

afzender Cobi Voshol
datum 10 november 2005
bericht
Charlotte, je hebt ons hart geraakt en we zijn nog onder de indruk van jouw optreden afgelopen dinsdagavond in Barneveld.Hartelijk bedankt, ook namens alle leden van het NVVH-Vrouwen-netwerk en nog nog veel succes in de toekomst. Cobi Voshol.

afzender Gerrie Speulman
datum 3 november 2005
bericht
Gistermiddag in Steenderen hebben we erg genoten van jouw optreden. Je sloeg heel vaak de juiste spijker op de juiste kop. Bedankt, je was erg goed. Succes verder. Groetjes, Gerrie Speulman Hengelo Gld.

afzender
datum 2 november 2005
bericht
Wat heb ik gisteren 1 november een plezierige middag gehad en velen met mij wat hebben we genoten van je optreden bij de afsluiting 25 jaar Vrouwenraad in Vriezenveen. Veel succes met al je optredens.

afzender dineke reuvers
datum 1 november 2005
bericht
Vanmiddag 1 november was je aanwezig bij de Vrouwenraad in Vriezenveen. We hebben heel erg genoten van je liedjes en conferences. Alle goeds toegewenst en wie weet tot ziens!

afzender Henna Ter Vrugt
datum 25 oktober 2005
bericht
Zal ik nu beginnen met Geachte...? Nee, toch maar niet. Maar omdat ik niet kan aanraken via de computer houd ik het op Lieve Charlotte Glorie. Ik heb je vanmiddag voor de tweede keer beluisterd en weer net zo genoten als de eerste keer. Wel ben ik jaloers op het vriendje van je zoon, want ook ik zou graag die computer eens willen bekijken. Waar je naar toe gaat, dat kunnen we hier op de site lezen en ik hoop en verwacht dat nog vele anderen van je teksten zullen genieten. Dank je wel.

afzender Corrie Hoogakker
datum 23 oktober 2005
bericht
Beste Charlotte, Op donderdag 20 oktober 2005 was ik bij het optreden van je op de Passagedag in Hoogeveen. Ik was en ben diep onder de indruk van jouw omgang met het leven zoals het komt. Ik heb erg genoten van het gehele optreden. Mijn compliment hiervoor. Veel succes met het vervolg van je kleinkunst carriere.

afzender Miny de Groot
datum 21 oktober 2005
bericht
Hallo Charlotte, zoals belooft een berichtje in je gastenboek en het adres van de website. http://www.vrouwenpleindrenthe.nl/prog/showart.php?groep=493 Wat heb ik van je genoten gistermiddag van je optreden bij de Passage vrouwen in Hoogeveen. Ontroerende liedjes, leuke liedjes en sketches, geweldig. Hartelijk dank daarvoor.

afzender Hilda Oskam-den Burger
datum 12 oktober 2005
bericht
Hallo Charlotte, Vandaag bij de PCOB in Bunnik heb ik wederom van je genoten. Zoals ik je vanmiddag vertelde heb ik je verschillende keren in Nieuwegein zien optreden. Hoewel ik sommige dingen meerdere keren gehoord heb, blijf je me toch in combinatie met nieuwe onderwerpen steeds weer verassen. Geweldig!

afzender Jan en Connie van garderen
datum 12 oktober 2005
bericht
Arther, wil je tegen Charlotte zeggen dat we ontzettend genoten hebben van haar optreden bij de P.C.O.B. in Bunnik. Het was geweldig! Bij thuiskomst de CD geluisterd. Erg goed. Bedankt.

afzender egbert -loes donderwinkel
datum 25 september 2005
bericht
Hallo Charlotte. We hebben zo van je optreden genoten,dat we nieuwsgierig zijn geworden naar de rest. We willen graag 10 nov.komen eten. Misschien spreken we elkaar dan nog wel. Tot dan hartelijke groet Loes.

afzender aafje van rooijen
datum 21 september 2005
bericht
Gisteravond heb je opgetreden voor de NVVH-Vrouwennetwerk in Oldenzaal. Ik was zeer onder de indruk van je mooie zangstem, maar ook hoe je blindheid onder de aandacht bracht. Voor mij is kunnen zien zo vanzelfsprekend en dan besef je dat jouw wereld heel anders is. Je gaat er op een fantastische manier mee om. Petje af! Charlotte bedankt voor de hele mooie en vooral ook bijzondere avond, die je hebt gegeven. Aafje.

afzender Johan en Gerda Vrieze
datum 4 juli 2005
bericht
Wij willen nogmaals bedanken en onze bewondering uitspreken voor de manier, waarop je vrijdat 1 juli onze avond van het Ouderenpastoraat hebt opgeluisterd.We hebben er heel veel aan terug gedacht en aan anderen doorverteld, hoe je op sublieme wijze je boodschap hebt gebracht.Veel succes verder toegewenst. Gerda Vrieze

afzender Jan van Ballegooijen
datum 2 juli 2005
bericht
Hallo Charlotte, Ik heb heel erg genoten van jouw optreden gisterenavond in Winterswijk. Jij zette mij( en hopelijk, ik weet het zeker ook de anderen) aan het denken. Wat wij zo vanzelfsprekend vinden, is het niet. 'k Vind het heel knap van je hoe je, toch enigszins beperkt, zo goed de mensen kunt vermaken. Mijn bewondering voor jou is enorm groot. Ik zou zeggen: ga zo door. Wie weet komen we elkaar wel weer eens tegen. Wat mij betreft graag. Hartelijk dank voor je komst naar Winterswijk. Een groot bewonderaar. Jan

afzender Nina
datum 16 juni 2005
bericht
Heey Charlotte! Wat tof dat je een mailtje naar me terug stuurde! dat had ik niet verw8... XXX Nina

afzender Mini Wolters
datum 31 mei 2005
bericht
Hallo Charlotte, Gisteravond heb ik ontzettend genoten van jouw optreden bij de Korenmolen in Eerbeek. Wat een rake en gevoelige teksten en het laat je door een andere bril kijken naar het leven en naar een ieders tekortkomingen. Heel erg bedankt. En ik heb nog even nagedacht over een haiku over de kermis. Hier komt ie: Kermis in het dorp iedereen komt daar naar toe wat een feest is dat! Groeten van Mini Wolters, Hall.

afzender Mien Wensink
datum 31 mei 2005
bericht
Dag Charlotte, Gisteravond heb ik genoten van jouw optreden in de Korenmolen te Eerbeek. We waren onder de indruk van je liedjes en verhalen. Dit keer geen flauwe grappen maar wijze levenslessen gebracht op een integere manier. Charlotte bedankt. Mien Wensink

afzender fam. Heij
datum 20 mei 2005
bericht
Hoi Charlotte, We zijn gisterenavond bij Restaurant Gonzales geweest, het was zeker een heel avontuur. We hebben genoten van het eten, maar zeker van jouw optreden. Bedankt. Groeten Marcel en Bianca Heij uit Buren (Gelderland)

afzender Saskia Diepeveen
datum 5 mei 2005
bericht
5 mei Hoi Charlotte, Zoals beloofd laat ik nog even van me horen. Ik wilde je nog even ontzettend bedanken voor de bijzondere avond, die je mij en vele anderen bezorgd hebt. Het was een hele ervaring, zeker omdat ik vanwege de stijfheid die ik had, zelf niet kon eten. Het was een ervaring die ik niet had willen missen en zeker nog een keer hoop over te doen. Dank je wel en ik hoop je gauw weer te zien.

afzender Janny Engelsman
datum 18 april 2005
bericht
Beste Charlotte,wij Jan MOOIJ en ik hebben gitermiddag in Egmond van je warme stem en liedjes genoten!Hoop de volgende keer je even te kunnen aanraken!!!!!!!!!!Bedankt en tot de volgende keer,vriendelijke groeten Jan en Janny

afzender Yvonne Boerma
datum 22 februari 2005
bericht
Hallo Charlotte, Vandaag heb ik in Wilnis wat van jouw teksten kunnen leren. Ze waren soms grappig en gevoelig, maar soms ook scherp en \"onderwijzend\" in de goede zin van het woord. Met jouw heldere stem heb je een tipje van de sluier opgelicht over hoe een blinde door anderen wordt bekeken en benaderd. Ik wens je succes in jouw verdere carriere!! Groet, Yvonne

afzender Pia Grinwis
datum 15 februari 2005
bericht
Ik heb heel erg genoten van je optreden in Warmenhuizen. Bedankt, en ik kom vast en zeker nog eens naar je kijken, en aanraken. Groetjes Pia

afzender ans wildring
datum 4 februari 2005
bericht
Hallo Charlotte, Toen ik vanavond je website bekeek, vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plek. Dat je een heel bijzonder mens bent, dat wist ik al direct toen ik kennis met je maakte. Wat geweldig dat je je talenten vanuit die sterke innerlijke kracht, vorm hebt weten te geven. Jammer dat ik je voorstelling in de Bouwkunde niet heb kunnen bijwonen. Er komt vast weer een nieuwe gelegenheid! Met vriendelijke groet, Ans Wildring

afzender maria vrijaldenhoven
datum 21 december 2004
bericht
dag charlotte, gisteravond heb uw optreden bijgewoond in nieuwegein. Ik vond het fantastisch. Humor met diepgang. Iets om heel lang van na te genieten, over na te denken en er tenslotte iets mee te doen. Veel succes en ik hoop nog weer eens een optreden van u te mogen meemaken. vriendelijke groeten Maria

afzender Gradus van Eek
datum 25 november 2004
bericht
Zoals straks beloofd Ik heb zeer genoten.Humor en iets om na te denken.Wij mochten zelfs \"\"in de spiegel kijken\"\" Je deed mij denken aan ons kennisje die erg stottert en daar ook humorvol mee omgaat. Toen een dame in het gezelschap haar vroeg of er voor haar geen therapie was, zei ze: Ik ben naar de stotterschool geweest, maar ik kon daar niks leren. De leeraar zei: Je kunt het al! Veel succes en ga zo door!

afzender lies mooren
datum 7 november 2004
bericht
Hallo Charlotte, Heb zojuist jouw website bezocht.Ziet er goed uit.Je weet, dat ik sinds het bijwonen van een optreden van jou, een van je grootste fans ben. Wat je doet is echt geweldig, raakt recht in het hart.Eerlijk, hartstochtelijk, komisch, confronterend, soms schrijnend, dan weer ontroerend. Grote klasse!

afzender Paul Gadellaa
datum 6 november 2004
bericht
Ik verlies je niet uit \'t oog Luister regelmatig naar je cd en hoor er steeds weer nieuwe dingen in Succes met je zangcarriere en je leven Oprecht hartelijke groet

afzender Tilly Kooijman
datum 31 oktober 2004
bericht
Beste Charlotte, Ik heb zeer genoten van je optreden en was er ook erg onder de indruk van. Ik was afgelopen woensdag op de regiodag in Bussem.Ik ben een 46-jarige vrouw, getrouwd en heb 2 kinderen (18 en 20 jaar). o.a. wat je zei over God die de mens onvoorwaardelijk liefheeft sprak me erg aan. Weet je, mijn oudste heeft het geloof \"aan de kant gezet\". Nou geloof me, ik ben nog meer van hem gaan houden. En zo nu en dan heb ik met hem best een goed gesprek erover. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groeten van Tilly

afzender inge vasseur
datum 27 oktober 2004
bericht
Hallo Charlotte, Vanmiddag in Bussum je voorstelling meegemaakt en er enorm van genoten. recht voor zijn raap, maar ook recht uit je hart, volgens mij. En als ik het goed zag, heb je harten van mensen geraakt. Ga zo door. Zie in je agenda dat je morgen in Doorn optreedt en wens je daar ook heel veel succes. Veel geluk voor de toekomst met je man en kinderen. Een warm schouderklopje van: Inge (die je eigenlijk naar het station zou rijden, maar, gelijk had je, je ging liever lopen.)

afzender Peter op \'t Hof
datum 25 oktober 2004
bericht
Hoi Charlotte, Mooie Site, CD en vooral de teksten. Hoewel mij de zelfspot als blinde niet vreemd is, vind ik het altijd weer leuk om te horen dat er zoveel vormen zijn. Heel herkenbaar en vooral van hoog niveau. Misschien tot in Den Bosch, hoewel. (datum is niet helemaal goed weergegeven maar het zal wel vlak voor de kerst zijn) Met vriendelijke groet, Peter op \'t Hof.

afzender Ton van Scheppingen
datum 13 september 2004
bericht
Hallo Charlotte, ik heb je website bekeken, zeer indrukwekkend. Ik vond het heel bijzonder om je ontmoeten , is het nog gelukt om je moeder te ontmoeten op staion Alkmaar? Heel veel succes verder, misschien komen wij elkaar nog eens tegen. groeten, Ton.

afzender Nico van Waveren
datum 16 juli 2004
bericht
Nu we eindelijk tijd hebben en in Vence aangeland zijn, is dit de gelegenheid om je nogmaals te bedanken voor je optreden tijdens mijn afscheid eind mei 2004. Ook is dit de eerste keer dat ik je website bezoek. Het ziet er goed uit. Ook wil ik uitzoeken hoe ik je CD naar Frankrijk kan verstuurd krijgen. Wat mij betreft stuur ik af en toe eens een berichtje. Het goed toegewenst! Salut! Nicolas et Sophie

afzender Barbera de Ruijter
datum 11 mei 2004
bericht
Hallo Charlotte! Nu ik hier eindelijk eens op je site kijk schrijf ik gelijk maar in het gastenboek. We hebben je cd hier al ruim een jaar in huis liggen, schitterend! Ik heb je een keer life horen zingen, op de ziezobeurs in Utrecht, in 2002. Omdat ik zelf ook blind ben geboren begrijp ik extra goed wat je met je liedjes bedoeld. Vooral de liedjes waarin je zelf als blinde de hoofdrol speelt. Ik hoop dat ik je nog een keer ontmoet! Veel succes met alles, en ga zo door! groetjes: Barbera

afzender Hanneke Maalderink
datum 20 april 2004
bericht
Hallo Charlotte,we hebben gisteren genoten van je optreden in Toldijk. We waren onder de indruk van je prachtige soms ontroerende teksten. (En we gaan dus naar Vriezenveen!)

afzender karla
datum 20 april 2004
bericht
hartstikke leuke en ontroerende avond. Ik heb alleen 1 tip/opmerking, wil je svp niet zo dicht in die microfoon toeteren. dan wordt het geluid zo scherp en dat doet zeer aan mijn oren. Ik geef je adres door aan mijn moeder, want zij zit in een andere vrouwenclub en wil ook graag je optreden zien. groetjes karla

afzender annette blommestijn
datum 15 maart 2004
bericht
Hallo Charlotte, Ook in je gastenboek wil ik nog wat zeggen over je optreden op de vrouwen-dag van de NVBS. Ik heb er van genoten. Ik vond het ook extra mooi je liedjes en conferences nu live te horen. Je was nog bang niet te kunnen zingen omdat je van de workshop Afrikaans dansen zo\'n dorst gekregen had, maar dat ging toch weer uitstekend. Je vond zelf nog dat je zo\'n moeite hebt met pianospelen en zingen tegelijk. Ik heb me er als luisteraar niet aan gestoord. Ik vond het heel knap hoe je dat deed. Mooie teksten, mooi taalgebruik en mooie muziek. Ik vond je cd ook erg mooi. Wat kun je mooi zingen. Aanvankelijk schrok ik wel eens van die erg persoonlijke teksten en had het van mij wel wat meer onderkoeld gemogen, maar ik realiseerde me ook meteen dat dit jouw stijl is en dat het geweldig is dat je je zo persoon-lijk kunt uiten. De liedjes die je op de vrouwendag deed die niet op de cd staan vond ik ook heel mooi en vaak humoristisch. Het lied over de \'superblinde\' die in tv programma\'s steeds gevaarlijker dingen moet gaan doen om het veeleisende publiek tevreden te stellen en uiteindelijk toch niet voldoet omdat ze een \'ziende blinde\' zoeken en de conference waarin je je afvraagt hoe je kinderen op je zullen reageren als ze puber zijn vond ik prachtig. Het lied of de conference over de boerenwedstrijd waardoor je buiten iedere groep komt te staan vond ik heel mooi en ook heel schrijnend. Ik vind het heel goed om dat soort dingen ook aan de orde te laten komen. Jij hebt de kans om het voor het voetlicht te brengen. Veel succes, en we komen elkaar vast wel weer eens ergens tegen. Groeten van Annette.

afzender Leny Ligthart Sprenkeling
datum 21 februari 2004
bericht
Lieve Charlotte, Bedankt voor je ontroerende optreden in Warmenhuizen. Dat je in je uppie met alleen een piano zoveel teweeg kan brengen,fantastisch! Groetjes ook van tante Riet Glorie

afzender Lia Overvelde
datum 18 november 2003
bericht
Ik heb gisteravond 17 december genoten van je optreden bij Cafe de Groot in de Vecht. Het kerstgevoel was volledig aanwezig door jouw fijne gevoelige verhalen en liedjes. Hartelijk bedankt.Fijne feestdagen.

afzender karin de jong
datum 29 oktober 2003
bericht
8 november heb ik een optreden van je bijgewoond in Utrecht. In een woord geweldig... Wat een inspirerende vrouw ben je. Bedankt en succes verder.

afzender marijke van steenbergen
datum 23 oktober 2003
bericht
Hallo Charlotte Hiermee wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne, gezellige avond die je voor Passage in IJsselstein verzorgd hebt. Veel leden hebben hun complimenten voor deze avond al laten horen. Bedankt! Groeten van Marijke van Steenbergen.

afzender Paul-Jan en Christine
datum 4 oktober 2003
bericht
Lieve Charlotte, vanavond hebben we eindelijk je website bewonderd, gezellig met z\'n allen rond de tafel. Het is net of je even bij ons bent. We zijn trots op je en zijn meteen begonnen met de organisatie van een Franse avond; je hoort nog wel wanneer je verwacht wordt. (grapje) Dikke zoen van ons allemaal voor jullie allemaal, Paul-Jan, Christine en famille.

afzender Marja Hulsbergen
datum 16 oktober 2003
bericht
Hallo Charlotte, Gisteravond genoten van jouw optreden in Ede. Veel positieve reakties gehad. CD thuis goed ontvangen, echtgenoot was verrast en dan heeft hij jou niet eens persoonlijk ontmoet.Bedankt en ik wens je veel succes. Marja

afzender Astrid de Haan
datum 22 augustus 2003
bericht
Hoi Charlotte,Ik zie voor het eerst jou site en vindt het leuk om op deze manier contact met jou te maken. Succes met je zangcarriere en doe je hele fam. de groeten van mij. Tot gauw! Groetjes van Yaimi en Astrid.

afzender Hedwig Babirye
datum 6 augustus 2003
bericht
Beste Charlotte, onlangs kom ik je tegen in de stad. Het was voor mij een soort kado want ik bewonder je heel erg. Je optreden van 8 maart jl.in Apeldoorn vond ik heel inspererend. groet. Hedwig

afzender Bert Louissen.
datum 25 juni 2003
bericht
Hoi Charlootte, Klasse cd! De meeste liederen spreken me erg aan en worden bonvendien heel goed uitgevoerd. Heel veel succes met optredens en concerten! Wellicht tot een volgende keer!

afzender Peter en Patricia Vastenhout
datum 15 juni 2003
bericht
Confronterend, een absolute ja knikker van herkenbaarheid. Parchtige zang en cabaret, een heel warme persoonlijkheid. Ga zo door !

afzender Eduard Lahaye
datum 25 mei 2003
bericht
Hallo Charlotte, vorige week hebben we (Annemarie en ik) van je optreden ter gelegenheid van de opening van de nieuwbouw van het KNGF genoten. Dit weekend de CD beuisterd. Je kan er wat van zeg! Ga zo door. E en A Lahaye

afzender Helene meyer
datum 19 mei 2003
bericht
Ik wil u even laten weten dat het Passewaaij\'s Zomerfeest in Tiel is en niet in Culemborg. Vriendelijke groet en tot 14 juni Helène Meyer-Schouten

afzender Mireille Batta
datum 10 mei 2003
bericht
Hoi Charlotte, Je bent al bijgekomen van het lange wachten en rijden vanuit Maastricht woensdag j.l. Ik wilde je complimenteren met je optreden en eveneens met je cd en je website. Heel duidelijk en overzichtelijk. Ga zo door. Veel plezier met het kinderfeestje, groetjes Mireille

afzender Els Lardenoye
datum 10 mei 2003
bericht
Hallo Charlotte, Ook ik heb genoten en was regelmatig onder de indruk van je teksten en ook van je zang. Proficiat met deze gaven en ga zo door. Bij de UVV jaarvergadering heb ik je gehoord en hoop in de toekomst nogmaals te mogen genieten van je optreden. Alle goeds, Els

afzender H. Passau, voorzitter UVV-Maastricht
datum 8 mei 2003
bericht
Charlotte, Een geweldig vrijwilligersjaar, 2002, voor onze UVV, afdeling Maastricht, heb jij voorzien van een wel zeer passend slot! Bedankt daarvoor en tot ........ ? Hennie Passau, voorzitter UVV in Maastricht.

afzender Boy van Golde
datum 8 mei 2003
bericht
Ik heb je voorstelling gezien op 07-05- 03 bij de middag van het U.V.V. Ik vond het geweldig

afzender Marie José ;Maastricht
datum 7 mei 2003
bericht
Dag Charlotte,wat heb jij veel te vertellen in je prachtige liedjes!Ik heb genoten van jouw optreden voor de Unie Van Vrijwilligers in Maastricht.Ik hoop,dat jij na het lange wachten op de taxi en de lange rit naar huis ,voldaan kunt \"uitblazen\",vanavond. Jouw mooie stem en het pianospel van Bert op de c.d. zijn mij nu al dierbaar! Veel succes en alle goeds toegewenst,Marie José (vriendin van Estelle,Breda)

afzender Jo Fricker
datum 7 mei 2003
bericht
Beste charlotte, Vandaag 7 mei heb ik op de UVV vergadering van je optreden genoten, en hebben jou liedjes en je conference mij goed geraakt en mij aan denken gezet, ik hoop dat er meer mensen zo positief als jij door het leven zullen gaan en wens je veel geluk liefde en begrip van alle mensen toe. Groetjes uit Maastricht van Jo Fricker UVV bij AZM Maastricht

afzender f.m.zwaagstra-jorritsma
datum 23 april 2003
bericht
Wat een fantastische avond gehad met jouw optreden.Iets ommmm van te leren. Bedankt hiervoor.

afzender Jan
datum 15 april 2003
bericht
Hoi zus, gezien alle reacties nog meer reden om trots op je te zijn. Maar uhh, moet de site niet weer eens geupdate worden? Het is inmiddels alweer april! Jan

afzender Mies Oudijk
datum 9 april 2003
bericht
Beste Charlotte, Gisteren heb erg genoten van je optreden op de landelijke dag van de HVG in Nijkerk. Je inspelen op het ochtendprogramma bezorgde mekippenvel! Wat een vakvrouw! Altijd raak, maar niet kwetsend. Ik blij,dat je bestaat, je mag er(in alle betekenisen) zijn!

afzender loes kamps
datum 27 maart 2003
bericht
Hallo Charlotte Wat een prachtig optreden was dat afgelopen dinsdag in Pannerden. Je stem en uitstraling hebben me diep geroerd. De teksten zijn steengoed wat jij zegt en zingt is wat wij echt denken als je iemand ziet met een handicap. Ik ben blij dat ik die avond geweest ben. veel succes in je verdere loopbaan. loes

afzender Anny Arts
datum 19 maart 2003
bericht
Vanavond heb ik (en vele met mij)ontzettend genoten van uw optreden voor de NVVH in Wijchen. Ik heb grote bewondering voor de manier waarop u met uw handicap omgaat. Bedankt voor deze onvergetelijke avond. Ik wens u alle goeds en heel veel succes met uw optredens Anny Arts.

afzender Koos Harmsen
datum 12 maart 2003
bericht
Dag Charlotte, Wat kun jij trots zijn op je cd! Je hebt écht iets te vertellen. Prachtige luisterliedjes: erg vrolijk - lekker cynisch en zeer ontroerend en waar! Ik heb er eigenlijk geen totaal-woord voor. Ook geweldig pianospel van Bert van de Brink. Ik hou in de gaten als je in mijn omgeving optreedt. Hartelijke groeten

afzender Nynke van der Kooi
datum 27 februari 2003
bericht
Hallo charlotte, leuke site heb je en een prachtige cd. Eindelijk al die mooie liedjes verzameld plus enkele nieuwe1, geweldig! Groetjes Nynke.

afzender fronika
datum 24 februari 2003
bericht
beste Charlotte de CD is werkelijk prachtig ik heb m vanaf vorige week standaard in de CD speler zitten, heel erg mooi!!!! Ik heb er erg lang op moeten wachten door de onwillige platenboeren hier ;-) maar het was het lange wachten zeker waard hoor!!! bedankt voor de prachtmuziek en de kippevel bij sommige nummers! Het lied aspirine is voor mij zo herkenbaar, zo mooi, zo goed verwoord! geweldig! liefs fronika (en nijn:-))

afzender I. Nyst
datum 6 februari 2003
bericht
Dag Charlotte, Sinds ik je op de jubileumbijeenkomst van de NVBS in Nieuwegein vorige maand heb horen optreden wilde ik je nog steeds even laten weten hoe prachtig mooi ik dat vond. Zelden heb ik zulke mooie, diep doorvoelde, liederen gehoord, die me echt beroerden. Drie liederen zijn me vooral bijgebleven: \'ik schommel\', \'mijn kind\' en \'raak me aan\'. Wat een ongelooflijke intensiteit zit er in die nummers. De, hoe moet ik dat noemen, bijna lijfelijke beschrijving van je beleving waar je over zingt, de kracht van de woorden, je eerlijkheid, je stem, de prachtige composities die helemaal passen, de combinatie met de piano,... het kwam helemaal over, ik voelde het werkelijk in m\'n hele lijf. Ik heb aangedaan staan luisteren, ogen dicht om zuiver te kunnen horen. En om tranen van ontroering te onderdrukken, je raakte echt iets dieps. Dankjewel daarvoor. I. Nyst

afzender Marian van Voorst
datum 4 februari 2003
bericht
Dag Charlotte, Bedankt voor je e-mailtje. Leuk dat je ook even op onze site hebt gekeken. Inderdaad was ik zo van je optreden onder de indruk dat ik een verwijzing naar jou in de site heb gezet. Het is op \'t moment erg druk, maar zo gauw ik er even voor kan gaan zitten, zal ik het doorlinken naar je nieuwe site. Groeten, Marian

afzender Evelien van Soest
datum 2 februari 2003
bericht
Lieve Charlotte Ik was helemaal onder de indruk toen ik in Nieuwegein je optreden kon bijwonen. Ik vind je stem geweldig en je teksten met pianobegeleiding zeer indrukwekkend. Ik vind het knap, omdat ik zelf ook visueel beperkt ben, hoe je met je handicap omgaat en hoe je er de spot mee drijft. Op sensis heb ik iedereen met trots je cd laten zien. Els Peinappels (mijn gitaarlerares) en Ton de Wildt (mijn vroegere mentor groepsleidster) vertelden mij dat ze je, en je zusje, goed kennen. Bij deze de hartelijke groeten van Els en Ton! Ik hoop dat ik nog eens een optreden van je kan bijwonen. Ik wens je veel succes en geluk in de toekomst. Veel liefs, Evelien

afzender corrie van den bos
datum 28 januari 2003
bericht
hoi charlotte je heeft mooi gezongen in nieuwegein mooie cd trouwens gaat zo door vooral heel bijzonder als je blind bent dat je toch dit soort dingen kan doen corrie

afzender Gerard
datum 27 januari 2003
bericht
Hoi Charlotte, Van de week heb ik je horen zingen in Nieuwegein. De complimenten hoor. Ik vond dat je heel goed de emoties in de zaal kreeg. Ook dapper dat je je zo kwetsbaar op durft te stellen. Zo kom je wel héél nabij. Vandaag vond ik je zomaar via google. Leuke site, overzichtelijk en informatief. Ik hoop dat veel mensen je zullen vinden en dat je liedjes voor velen te beluisteren zijn. Ga zo door. Gerard.