Kleinkunst van grote klasse Charlotte Glorie
STEM ACTEUR / VOICE OVER Voor jouw gesproken én gezongen tekst ARTISTIEKE STEM Al 35 jaar treed ik met zelfgeschreven liederen en sketches op voor zeer uiteenlopende groepen. Ik vind het fantastisch om mijn publiek mee te nemen in wat ik te vertellen heb. Hierbij stem ik constant af op reacties en vibes die ik terugkrijg vanuit de zaal. Het jarenlang samenwerken met een regisseur heeft mij geleerd de essentie en emotie van een tekst nog treffender over te brengen. De basale functie van elke tekst is informatie geven. Alleen maar informeren kan saai worden. Ik duik altijd diep in een tekst om te ontdekken wat deze nog meer wil doen: mensen overtuigen, bemoedigen, aan het denken zetten of entertainen. Die diepere laag laat ik graag in mijn stem doorklinken. Dat doe ik niet alleen sprekend, maar ook zingend. Ik merk dat ik met zang het hart van elke luisteraar kan raken en dat een gezongen tekst beter blijft hangen in het geheugen. Dus voor het inspreken én inzingen van een commercial, docu, uitleganimatie, bedrijfsfilm of audiotour ben je bij mij aan het goede adres.
 LUISTERRIJKE STEM Goed spreken begint met goed luisteren. En goed luisteren kan ik als geen ander. Omdat ik vanaf mijn geboorte blind ben, is luisteren voor mij dé manier om de wereld en de mensen te begrijpen. Ik word bij het luisteren niet afgeleid door visuele informatie. Ook kan ik in mijn communicatie nauwelijks gebruik maken van non-verbale signalen. Daarom ben ik gewend mijn stem heel bewust in te zetten. Als visueel gehandicapte ben ik bovendien een ervaringsdeskundige in het gebruik maken van gesproken tekst: radiocommercials attenderen mij op interessante aanbiedingen, audiotours openen een wereld van boeiende musea voor mij en ik verslind luisterboeken. Het is mijn tweede natuur geworden om verder te luisteren dan mijn neus lang is. Ik hoor direct wat het doel van een tekst is, welke woorden in een zin nadruk nodig hebben en hoe het onderlinge verband tussen de zinnen is. Al deze kennis en ervaring hoor je terug in de professionele manier waarop ik als stemacteur/voiceover de opbouw, structuur en boodschap van jouw tekst tot zijn recht laat komen.
 GECERTIFICEERD VOICE ACTEUR Om mijn skills nog meer te verfijnen, heb ik in 2023 de opleiding Leren Stemacteren van Studio Oranjeoord in hoogsoeren gedaan en met goed gevolg afgerond. Het stemprofiel dat de opleider voor mij heeft opgesteld luidt: Je stemklankprofiel is enthousiast, vlot, energiek en speels. Je beleving is lekker groot en je hebt een super mooie vertelstem. Je tekstinterpretatie is goed en je laat kantelingen in een tekst mooi horen. Je floreert echt op stem- en acteergebied. Ook ben je zeer gedreven en leergierig. CONTACT Spreek ik jou aan? Dan spreek (of zing) ik met plezier je tekst in. Levering binnen 3 werkdagen. Leg me gerust jouw opdracht voor of vraag een offerte aan via Mail: info@charlotteglorie.nl Telefoon: 06 38253831.
BELUISTER HIER MIJN DEMO...

Bel of stuur een whatsappje | +31 6 38 25 38 31  | info@charlotteglorie.nl